Varsatoarele

•  
    • 33 mesaje
    29 Mar 2005, 13:16
    0 0
    Cum sunt ele?
  •  
    • 342 mesaje
    29 Mar 2005, 14:42
    0 0
    Nemultumite
  •  
    • 9835 mesaje
    29 Mar 2005, 15:21
    0 0
    adica?
  •  
    • 342 mesaje
    29 Mar 2005, 16:33
    0 0
    Sunt niste persoane vesnic nemultumite Donna
  •  
    • 1450 mesaje
    29 Mar 2005, 18:55
    0 0
    si nu numai...la fel ca si Varsatorii,persoane reci,preocupate doar de cariera,lipsite de sentimentalism,in cazul in care nu le gadili orgoliul pleaca netinind cont de familie,prieteni,rupand cu usurinta relatii vechi,bulversand pe toata lumea cu stilul lor autoritar ,uneori violent.
    Spirit independent si contradictoriu le place sa domine pe toata lumea,sa fie ei,,centrul universului''.
    cei mai frumosi,cei mai destepti,considera ca au descoperit,,piatra filozofala''.
    Greu de suportat, lasa in urma dezamagiri si inimi frante..
  •  
    • 342 mesaje
    29 Mar 2005, 19:20
    0 0
    Nu sunt preocupata doar de cariera si nici lipsita de sentimentalism nu sunt. In rest mi se potriveste tot
  •  
    • 342 mesaje
    29 Mar 2005, 19:21
    0 0
    Da` ceva calitati au ??
  •  
    • 2039 mesaje
    29 Mar 2005, 19:54
    0 0
    Nu cedeaza cu usurinta, lupta cu indarjire si poate fi caracterizat drept încapatanat.Este sensibil, sentimental si emotiv. Pretuieste în mod special libertatea de exprimare si manifestare, atat personala cat si colectiva. Este imprevizibil pentru ca desi este un pacifist convins, se poate comporta brutal cu persoanele care nu-i impartasesc ideile sau metodele de lucru. Nu este greu de satisfacut pentru ca nu vrea decat ca ceilalti sa-i aprecieze efortul si staruinta, incurajandu-l din cand în cand. Este o companie placuta cu care puteti sa aveti frecvent discutii interesante. Cauta sa gaseasca un partener care si-i fie deopotrivi prieten si amant si care sa-l inteleaga .Doreste sa-si impartaseasca toate succesele si esecurile, iar partenerul sau sa-i fie alaturi si la bine si la rau. Desi pare retras si neinteresant, da întotdeuna dovada de o ingeniozitate surpinzatoare. Tocmai din acest motiv va capata eticheta de neconventional, in pofida temperamentului sau aparent linistit.
  •  
    • 1450 mesaje
    29 Mar 2005, 22:17
    0 0
    da,pretuieste libertatea dar numai pe a lui proprie,avand tendinta sa-i subjuge pe cei din jurul lui,in special pe partenerul de cuplu,pe care-l face responsabil de toate esecurile lui el fiind prea orgolios ca sa-si recunoasca greselile,intr-adevar violent cu cei ce nu-i impartasesc ideile fiindca nu poate concepe ca s-ar putea sa nu aibe dreptate,da,doreste sa-i fi alaturi la rau,ca atunci cand ii e bine sa se impauneze cu meritele lui si sa te arunce ca pe o carpa dupa ce te-a stors de tot,te-a epuizat psihic...imi cer scuze,poate varsatoarele sunt mai bune,dar....
    retras si neinteresant,da de unde,pe varsator il recunosti pe strada dupa felul sau de a merge leganat,cu nasul pe sus si burta in fata.
    Sunt oameni inteligenti,cu un fond bun sufletesc dar infatuarea ii duce in viata la mari pierderi materiale si spirituale.Temperament vulcanic,jignesc usor,apoi regreta dar orgoliul ii impiedica sa-si ceara scuze,cu riscul de a pierde tot[reputatie,respect,dragoste].Ei pleaca mai departe,fara regrete ,fara a se gandi ca exista riscul de a imbatrini singuri...
    N-am vrut sa supar pe nimeni,poate doar eu am avut o experienta nefericita cu un varsator pe care l-am iubit f.mult,i-am satisfacut toate hachitele,dorintele si fanteziile dar eu am ramas pe loc in timp ce el a mers acolo unde-l chema ..gloria fara sa se uite o clipa inapoi!Va pup,varsatoarelor si apreciati-i pe cei ce va iubesc!
  •  
    • 55 mesaje
    1 Apr 2005, 13:57
    0 0
    Ele sunt dragute, sensibile, independente, au o vraja cu care le cuceresc chiar si femei. Asa am simtit eu cand am cunoscut-o pe amanta sotului meu.
  •  
    • 1450 mesaje
    1 Apr 2005, 14:56
    0 0
    pe mine m-ai cucerit sigur cu marturisirea ta...esti tare,daca ai avut rabdarea si diplomatia sa discuti cu,,ticaloasa''.Ce zodie este Tradatorul?Nu te supara pe mine,dar oare independenta ta nu l-a speriat cumva pe ,,husband''si tocmai asta l-a facut sa caute una mai bleaga,calina,mamoasa in fata careia el sa se simta Zmeu?
  •  
    • 55 mesaje
    2 Apr 2005, 12:46
    0 0
    Zodia "tradatorului" este berbec. Si a avut o relatie frumoasa,nimic de zis, doar ca era "extra". Am vrut sa stiu la ce nivel a fost cu respectiva, si de atunci sufar mai mult, desi imi dau seama ca 6 luni nu se pot compara cu 19 ani( plus doi inainte de casatorie). Sunt in perioada de "recuperare", pentru ca el, zi de zi, imi spune ca merita.
  •  
    • 1450 mesaje
    2 Apr 2005, 16:27
    0 0
    categoric,nu poti da la o parte atitia ani de casnicie,probabil implinita si cu copii,doar pentru ca ,,frumuselul''aflat in plina criza hormonala,a vrut sa-si dovedeasca cit de potent e cu pipitele[deseori mai tinere ca sotia care-i spala strimfi ,izmenele si-l sterge la gura,dupa ce-i umple burta].Ma doare cand aud astfel de lucruri,dar ele reprezinta cruda realitate.Nu-ti fa griji,roata se intoarce,iar noi suntem alaturi de tine.In privinta berbecilor,se pare ca sunt cei mai dificili barbati ai zodiacului.
    Ar fi interesant sa alcatuim un club al nevestelor inselate.