Femeia in taur!
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
13 Feb 2013, 19:44Femeia taurului este din multe puncte de vedere painea lui Dumnezeu; este femeia pe care orice barbat si-o doreste de sotie; este o femeie blanda si odihnitoare, are o piele fina si stralucitoare, are vocea fina si catifelata, foarte muzicala. Are o atractie puternica in ceea ce priveste sexul opus. Este o perla de femeie. Este nascuta sub planeta Venus de aceea nu face nici un efort pt a place, pt a cuceri, pt a duce in ispita. Are o infatisare atragatoare si este foarte frumoasa. Este tipul femeii feminine, atragatoare si foarte incapatanata. Daca este luata in deradere poate deveni un dusman periculos. Este exigenta in alegerea barbatilor, pt ea exista doar unul si atat. II place luxul si banii, bijuterii, haine, dar are un suflet ff bun; este rabdatoare, dar nu iarta usor. De fapt asta-i este lectia vietii sa invete sa ierte. Viata amoroasa a unei femei taur este ca un film pe care l-ai vazut de 20 de ori si de care nu te plictisesti niciodata. Are simtul umorului si gustul pt frumos. Are tendinta de ingrasare este adevarat, dar nu este atat de gurmanda pe cat se spune. Se alimenteaza sanatos si de aceea arata bine. Are un temperament puternic. Barbatii care dau peste astfel de femei se pot considera norocosi deoarece ele sunt pe cale de disparitie. Este o femeie speciala si merita sa fie tratata ca atare.
-
14 Feb 2013, 13:54Maseur profesionist,34 ani, atletic, fizic placut, caut partenera(18-60), fara inhibitii, open-mind pentru videochat. Nu ma laud ca vei castiga 3000$ pe luna……dar 100$ pe zi, bani ce ii vom imparti, tot se face. Si asta din confortul apartamentului meu sau al tau. Rog seriozitate. PS se poate lucra si cu masca, pentru a nu fi recunoscuti. Doar in Bucuresti. Contact: abandontotal@yahoo.com
-
21 Feb 2013, 11:17
daianaexposito said:Ce parere aveti despre tauri???
Eu pot spune ca sunt un taur autentic dar de multe ori imi doresc sa nu fi fost sub semnul asta chiar daca e unul puternic, am o fire incapatanata din cale-afara, dar , decat alte caracteristici negative, mai bine asa!
Înapoi la: Forum » Astrologie