Femeia Sagetator

•  
    • 128 mesaje
    27 Mar 2005, 02:10
    2 1
    Am citit diverse pareri(mai mult sau mai putin bune) despre racoaice,scorpioni etc. dar mai nimic despre sagetatoare.As vrea sa stiu care este parerea voastra despre femeia sagetator.Va pup!
  •  
    • 9835 mesaje
    27 Mar 2005, 11:49
    2 1
    Femei puternice si slabe in acelasi timp. Adica sunt capabile sa se dedice cu trup si suflet unui ideal, si isi duc crucea pana la capat, oricat de multe greutati sau umilinte ar intampina. Si asta fara sa puna piciorul in prag atunci cand ar trebui (indura aproape orice, numai sa nu iasa discutii si scandal) - si totusi nu se acreasc, nu se invenineaza, nu devin razbunatoare.

Daca ar fi sa le gasesc un defect: deseori, nu le recunosc celorlalti dreptul de a se plange de ceva. Mai mereu considera ca problemele lor sunt mai importante - ceea ce, cinstit vorbind, chiar asa si este.
    Dar este frustrant, de exemplu, ca, dupa ce le-ai ascultat cu rabdare necazurile, sa nu ti se acorde dreptul de a te plange, la randul tau, de ceva anume si de a primi, la sfarsit, un cuvant de incurajare.

Insa nu toate sagetatoarele sunt asa, ci numai cele care au avut o viata deosebit de grea.
    In rest, numa' de bine.

A! Onestitatea, este, cred, una dintre cele mai frumoase trasaturi a sagetatoarelor.
  •  
    • 51 mesaje
    27 Mar 2005, 17:31
    3 0
    Foarte ambitioase, mai ales din punct de vedere profesional. Inteligente, foarte corecte, puternice (cred ca sunt cele mai puternice femei din zodiac, alaturi de Balante si poate Varsatoare). Cunosc destule Sagetatoare -cu unele am colaborat si profesional, cu rezultate bune (au vitalitate si putere mare de munca).

Defecte: nu stiu ce sa spun...fetele pe care le cunosc eu nu prea au reusite in plan sentimental, poate din cauza ca sunt foarte exigente cu partenerii...
  •  
    • 10 mesaje
    27 Mar 2005, 20:05
    2 0
    sunt interesante si inteligente ,au simtul umorului ,foarte loiale niciodata nu te plictisesti in compania lor
  •  
    • 97 mesaje
    28 Mar 2005, 00:38
    1 0
    buna,va pup sagetatoare de pretutindeni!
    as vrea sa va intreb:ce zodie credeti ca ne este predestinata?adica cea mai buna compatibilitate.
    eu cred ca leu,desi am pierdut unul....
    ce parere aveti?
  •  
    • 128 mesaje
    28 Mar 2005, 01:51
    2 0
    Eu cred ca suntem cel mai compatibile cu leii,varsatorii,balantele si gemenii.Eu m-am inteles f bine cu nativii din aceste zodii.
  •  
    • 97 mesaje
    28 Mar 2005, 03:26
    1 0
    si mai am o intrebare:credeti ca merge o relatie intre doua zodii de acelasi fel?
  •  
    • 10 mesaje
    28 Mar 2005, 19:51
    1 0
    eu cred ca berbecii raman cei mai potriviti pentru sagetatoare, pe mine ma atrag in mod deosebit; relatiile intre zodiile similare nu cred sa aiba sorti de izbanda, ca totusi prea ne asemanam..si te poti plictisi
  •  
    • 128 mesaje
    28 Mar 2005, 20:40
    1 0
    Eu consider ca poate merge o relatie intre nativi din aceeasi zodie si asta tocmai pentru ca se aseamana.Din acest motiv cred ca isi pot intelege mai bine partenerul si pot fi mai usor pe aceeasi lungime de unda.Eu cunosc destule cupluri de genul asta foarte reusite.Cat despre plictiseala,ea este exclusa daca sunt sagetatori
  •  
    • 97 mesaje
    29 Mar 2005, 23:44
    0 0
    intr-adevar,o femeie sagetator este o femeie adevarata.
    Apreciez la mine si la celelalte sagetatoare onestitatea.Nu am intalnit pana acum un sagetator care sa minta.
    Poate uneori avem de pierdut din aceasta cauza.Am primit destule reprosuri cum ca putina diplomatie nu mi-ar strica...dar imi place sa fiu directa si asta astept si de la ceilalti din jurul meu.
    am citit multe zodiace si intr-adevar se potriveste cam tot ce scrie acolo insa nu inteleg partea cu faptul ca suntem descrise ca fiind cele mai puternice din zodiac.
    eu una ma consider aproape nebuna,am suferit enorm dupa un leu,inca sufar si cred ca voi suferi toata viata...as vrea sa am puterea aceea care ar trebui sa ma caracterizeze si sa pot lua viatza de la capat!
    a trecut un an jumate de la despartire si pt mine nu a existat alt barbat...am tendinta sa-i compar pe toti cu el.
    deci?
    mai sunt si alte sagetatoare "slabe" sau celelalte sunt puternice?

aaa,inca ceva:
    am auzit pe multi zicand ca sagetatoarele sunt usuratice,superficiale si nu pot investi sentimente intr-o relatie...

ce parere aveti?eu sigur stiu raspunsul!
  •  
    • 97 mesaje
    29 Mar 2005, 23:55
    0 0
    anna22,
    m-am gandit la ceea ce ai spus in legatura cu o relatie intre doua zodii de acelasi fel.

eu,de exemplu,am un prieten cel mai bun care este si el sagetator.de patru ani suntem cei mai buni prieteni insa cu trecerea timpului observ trasaturi negative la el care se evidentiaza pe zi ce trece.uneori este atat de plictisitor incat prefer sa nu-l aud.
    este extrem de egocentric,se gandeste numai si numai la persoana lui,de mine se foloseste mereu si atunci cand am nevoie de el de multe ori dispare ca prin ceata.dar asta face cu toti,nu numai cu mine.isi urmareste numai propriile interese si este cam zgarcit.
    dar si asa,eu il accept pt ca altii m-au dezamagit mai mult decat el.
    am ajuns sa merg chiar la psiholog.
    Sunt foarte foarte foarte dependenta de oameni si imi pare rau ca sunt asa!as vrea sa ma doara si pe mine-n cot,ca pe altii.

voi,sagetatoarelor,sunteti dependente de oameni?

cred orbeste in zodii,am ascendent in leu,asta insemnand ca ar trebui sa fiu foarte puternica.....hahaaha,si numai puternica nu sunt!
  •  
    • 3526 mesaje
    30 Mar 2005, 10:26
    0 0
    si eu is sagetatoare, ma recunosc in multe ce ati scris voi aici, dar nu sunt dependenta de oameni. mi se cam falfaie de restul.
    si da, iubesc cu tot sufletul.
  •  
    • 97 mesaje
    30 Mar 2005, 15:26
    0 0
    carrie30,pot sa te intreb ce zodie este alesul tau?
    sunt curioasa ce zodii ni se potrivesc...
  •  
    • 2249 mesaje
    30 Mar 2005, 15:31
    0 0
    Si eu sunt sagetaroare. Dar eu nu prea le am cu zodiile, nu prea cred in ele.

Dependenta de oameni?! hmmm, nu orice fel de oameni, ci as putea sa spun, atasament (mai degraba decat dependenta). Dar daca nu ne-am atasa de unii oameni ce am face? Am fi niste singuratici?
    Iar vis a vis de dezmagiri? Orice ruptura de un om iubit, drag, la care tii, doare. Pe cine n-ar afecta lucrul asta - orice zodie ar fi?
  •  
    • 3526 mesaje
    30 Mar 2005, 15:31
    0 0
    taur estem.
    in general, se zice ca pe noi ne "pune cu botu pe labe" o zodie tare, gen: berbec, taur or leu. pe restul, le cam jucam. asa se zice.
  •  
    • 128 mesaje
    30 Mar 2005, 16:20
    0 0
    Hello sagetatoarelor!Din cate spui se pare ca ne asemanam f mult,sagetatoare.Si eu am ascendentul in leu,ar trebui sa fiu f puternica dar nu este chiar asa.Si asta doar cand vine vorba de prieteni.Sunt foarte atasata de prieteni,pot spune chiar dependenta.Nu de putine ori m-au dezamagit insa eu trec de fiecere data usor(poate chiar prea usor)peste suparare.Asa sunt eu,nu pot sa stau suparata pe o persoana mai mult de o zi,nu port ranchiuna,iert si uit foarterepede.
  •  
    • 128 mesaje
    30 Mar 2005, 16:23
    0 0
    Si prietenul meu este tot taur.La inceput eu eram "sefa" dar se pare ca incepe sa-si arata coarnele.Va pup!
  •  
    • 3526 mesaje
    30 Mar 2005, 16:30
    0 0
    ah, pai sa le tocim lor coarnele ca altfel ii arat eu unde sa si le bage
  •  
    • 33 mesaje
    30 Mar 2005, 16:47
    1 0
    Femeia sagetator
    Este inalta, zvelta, cu picioare lungi si avand ceva de felina in gesturi si in mers. Pare intotdeauna mandra si retinuta, degajand o anume afectare si fiind foarte hotarata in ceea ce face. Ca sotie e foarte agreabila, fara a fi insa o femeie de interior. Uneori poate deranja un sot mai posesiv prin preocuparile sale exterioare, nu neaparat foarte multe, dar constant mentinute. Daca nu se simte apreciata la justa ei valoare isi va revendica fara intarziere dreptul la relatiile conjugale mai bune si mai echilibrate. Cu timpul, nefericirea ii poate accentua unele trasaturi negative. Va fi intotdeauna o buna prietena, sociabila, vesela, avand insa si frecvente caderi in melancolie si usoara izolare. Ii plac complimentele si aprecierile pe linie profesionala si isi va directiona o mare parte din forte pentru obtinerea unui loc bun in ierarhia sociala si la serviciu. Este indicat sa nu i se incalce libertatea si spiritul de independenta, caci nu poate suporta acest lucru si va deveni foarte combativa. Intr-un anume sens, dincolo de planul ratiunii ei limpezi, este naiva si poate face greseli grave in probleme mai serioase. Isi pastreaza tineretea fizica si spirituala pana la varste foarte inaintate, si din acest punct de vedere are un aer inocent de femeie-copil. Spiritul camaraderesc il transfera si in relatiile materne, fiind o adevarata prietena pentru copiii sai (ca si tatal-sagetator, dealtfel). Uneori are tendinta de a-i rasfata si in acest caz va fi plina de surprize placute. Este, fara a straluci, o buna bucatareasa, cu un meniu destul de variat. Barbatul care ii trebuie este unul suficient de cult si de dinamic, ea detestand inchistarea si inactivitatea si avand nevoie de cineva cu care sa opereze in permanenta schimbari in modul ei de viata, in ansamblul mobilierului caminului si in alte activitati. Se casatoreste ori foarte devreme, ori foarte tarziu (sau ramane singura) si acestea din cauza nesigurantei si vulnerabilitatii sale in problemele serioase de care era vorba mai sus.
  •  
    • 97 mesaje
    1 Apr 2005, 00:53
    1 0
    alxa,mesajul postat de tine este dintr-un zodiac.le stiu pe toate,le-am mancat pe paine.
    anna22,ma bucur ca am gasit o sagetatoare care sa-mi semene...multe prietene de-ale mele(tot sagetatoare) sunt diferite de mine.sunt materialiste rau de tot si nu pre se ataseaza de nimic.
    bine,uneori eu chiar exagerez cu lucrul asta,daca petrec o zi in compania cuiva,de dimineata pana seara,ajung sa-i duc lipsa o saptamana.
    S-a daramat o cladire de pe strada mea si imi pare rau si dupa ea.....hahaa.

un alt lucru care cred ca ne caracterizeaza pe toate este deasa schimbare a starii de spirit.Eu pot plange 9 ore intr-una ca apoi sa fiu cea mai vesela,cu chef de iesit si dansat pana dimineata.
    Nu am nici modul de gandire constant,zic ceva si dupa 2 zile altceva...si sunt foarte nehotarata,fapt care ma scoate din minti uneori chiar si pe mine.

vroiam sa va intreb daca sunteti geloase?
    eu una,daca iubesc cu adevarat,pusc de nervi daca imi da respectivul ocazia sa fiu geloasa!stari obsesiv-compulsive din care nu ma scoate nimeni.

in schimb,daca nu iubesc sufar numai din cauza orgoliului ranit.

este oare un sagetator mai gelos ca alte zodii?de noi se spune in general ca ni se rupe,ca ne doare la castana.

anna22 draga,mai descrie-te putin