femeia taur

•  
    • 35 mesaje
    26 Mar 2005, 23:17
    0 0
    Fetelor,fratele meu are o noua prietena din zodia taur.Nu prea cunosc aceasta zodie dar mie mi se pare a fi o fire linistita si la locul ei.Oare asa o fi sau se preface?Voi ce ziceti?
  •  
    • 1478 mesaje
    26 Mar 2005, 23:25
    0 0
    au scris multe fete...acelasi lucru..
    zodia are influenta..dar conteaza mult ascendentul,educatia,zodiacul chinezesc...

eu una consider ca femeile taur sunt puternice,cam rigide dupa gustul meu..,dominatoare cu familia dar spre binele familiei,gospodine,etc..
    exista si exceptii...dar eu nu stiu altceva...
    www.121.ro
    www.acvaria.com

sau cauti cu google si gasesti multe site-uri..ca sa iti faci o parere.
  •  
    • 97 mesaje
    30 Mar 2005, 00:06
    0 0
    despre tautitze.....hmmmm

mama mea este zodia taur si o iubesc mai mult ca orice pe lumea asta.
    este o femeie desteapta foc,desi nu ma refer la studii,ma refer la scoala vietii.
    este foarte smechera si-l pune pe tata la punct de s-a-ncheiat(tata fiind leu,relele puterii).

in schimb,cu parere de rau iti spun ca toate celelalte tautitze pe care le cunosc di anturajul meu sunt destul de parsive,nu investesc sentimente in nici un fel de relatii,nici macar de prietenie.de obicei schimba barbatii mai des ca lenjeria...bine,totul este relativ,prietena fratelui tau poate fi o fata linistita si ok.el ce zodie este?

dar stii cum eisica blanda zgarie rau!

mi-am dat doar cu parerea....sper ca nu te-am intristat.
  •  
    • 10 mesaje
    9 Apr 2005, 13:35
    0 0
    mama mea este taur iar tatal leu. ce sa-ti spun, daca n-ar fi mama nu stiu ce ar fi de tata .si cumnata mea este taur. dupa parerea mea este cea mai buna zodie. sant foarte luptatoare, stiu cum sa tina o casa mai bine ca oricine altcineva si inteligente. cam atat, eu le admir foarte mult, mai ales pe mama mea ca pe ea o cunosc mai bine . e drept ca atunci cand cunosti un taur, sau o tauroaica e posibil sa ai ceva altercati, dar trec si dupa aia totul merge ca pe roate ( asta in cazul cumnatei)