Ghicit in carti
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
20 Nov 2012, 20:441 0Doamna Andreea este o persoana foarte serioasa care are un talent deosebit de a ghici in carti de tarot, poate clarifica orice situatie si orice dilema din viata obisnuita. Este o persoana de incredere, educata si cu bun simt.
Orice comentariu nepotrivit adresat de persoane rautacioase si invidioase nu trebuie luat in considerare.
O puteti contacta la nr. de tel.: 0741326414. -
20 Nov 2012, 21:05alta femeie indracita care isi face reclama.... Care veti apela la aceste vrajitoare dupa o perioada scurta de timp va veti simti rau si veti apela din nou la gicitoarea puli.. de aici si pina la vorba din popor "AI FACUTE FARMECE TE COSTA ............. SA TE DEZLEG si de aici pina a deveni sclavu acestei femei care la rindu ei este sclava dracului mai e un pas......... de aici pina la falimentu tau din ori ce punc de vedere mai e doar putin...... doar in cazul in care ajungi la biserica si nu ii dai bani care tii cere..... dar e foarte greu ca vei deveni foarte speriat....... nu mai apelati la acesti ghicitori, vrajitori, sunt oameni DIAVOLULUI daca aveti o problema mergeti la preoti ei stiu unde sa va indrume.........
Cit despre tine cea care ai facut reclama la drac pun pariu ca esti ori ghicitoarea ori esti o femeie prostita de ea fara sa iti dai seama ai intrat in jocul ei de a mai prosti oameni bravo..... E afla ca dupa o perioada tot la biserica iti vei gasi linistea..... SA AUZIM NUMAI DE BINE....... bafta si sa te chis in freza si pe tine si pe jrajitoarea ta de 2 lei futuvangura de neortodoxe ce sunteti.... -
20 Nov 2012, 21:14app oameni apeleaza la acesti ghicitori vrajitori doar din simplu fapt ca nu stiu in ce se baga ........
DAR VOI OAMENI AI DRACULUI FACETI CEA MAI MARE TREABA PENTRU D-ZEU DACA NU ATI FI VOI SA NE INSPAIMINTATI NOI NU AM STI CA EL EXISTA .... DECI MULTUMIM FRUMOS CA NE ADUCETI PE CALEA CEA BUNA....... ASTA E SCOPUL DRACULUI PE PAMINT NE FACE SA STIM DE D-ZEU bafta ma femeio ce spurci pe D-zeu cind vei fi JUDECATA vei plinge cu lacrimi de singe pa pa nasoaso -
9 Iul 2014, 13:37
Sfatul meu este sa nu apelati prea des la aceeasi persoana. Chiar daca nu va imprieteniti, si sunteti numai clienta fidela, exista riscul foarte mare sa afle mai multe lucruri, sa ajunga clientele sa se cunoasca intre ele ( ca, uneori, o recomanzi pe respectiva altor amice) si ghicitoarea sa stie de fapt foarte multe, fara a ghici propriu-zis.
Acest mesaj a fost editat de către Liaciocarlia: 24 Iul 2014, 01:21
Înapoi la: Forum » Astrologie