Farmece sau anxietate ???

•  
    • 13 mesaje
    19 Nov 2012, 22:14
    0 0
    Buna seara dragele mele.Sa va rezum pe scurt ce ma framanta ........Acum 2 ani m-a oprit o tiganca care o cunostea pe bunica mea si e cunoscuta in oras opreste zeci de persoane ca ea merge la manastiri sau hai sa iti ghicesc etc chestii de genu ...Da mi un ban ca eu m-am rugat pt voi mi-a spus pt ca o opreste si pe mama mea i am dat numai tin minte excat suma apoi hai sa iti ghicesc ca iubitul tau si o femeie iti vrea rau si sa iti fac dezlegareetc minciuni nici nu stie cine e iubitul meu si multe altele .....iar acum 1 an i-am dat un milion mi a spus daca imi dai un milion nu te mai opresc pe strada si intradevar asa e s-a tinut de cuvant numai imi cere bani nu ma mai opreste eventual saluta sau intreaba ce faci ?Ce ma framata pe mine teama de la acele opriri pe strada si dese conflicte cu ea nu am depasito nici in ziua de azi si acum cand o vad mai imi e teama sa nu ne opreasca iar sau sa maiua iar cu e ain gura pt ca de multe ori o amenintam si cu politia si asta o infricosa si ea ma ameninta ca imi face nu stiu ce vraji etc ....dar in fine bine ca acum e bine desi teama tot o mai am si unele stari de agitatie lipsa poftei de macare insomnii uneori frica tremuraturi palpitatii analizele sunt ok sa fie simptomele anxietatii sau vraji farmece ????am vorbit si cu un psiholog si mi a spus ca 100% e vorba de anxietate in urma multor atacuri de panica pe care le faceam din cauza acelei femeie pt ca pur si simplu cand o vad tremur ma agita etc si ca toatae astea si ca frica mi se trage de la faptul ca iubitul meu era inainte foarte agresiv gelos ma batea jicniri etc si frica din mine s-a transformat pt acea femie ..........eu m-am gandit ac acele strai safie farmece vraji insa ea nu stie nici cum ma cheama nu are haine de la mine obiecte etc doar banii care ii dadeam cecredeti ..................?multumesc enorm pt ca mi ati citit mesajul astept cu mare drag raspunsurile voastre
  •  
    • 4346 mesaje
    20 Nov 2012, 02:03
    1 0
    farmece sau anxietate????

PROSTIE!!!!!
  •  
    • 143 mesaje
    20 Nov 2012, 09:38
    0 0

tias recomanda citeva masluri si putina credinta in D-zeu ..... Rugaciune si tot stresu va disparea ca prin minune. FRICA ISI ARE PEDEAPSA EI. D-zeu nu da sentimentu de frica durere suparare acele ginduri vin de la cel rau.  nu ai credinta si esti dezorientata. mergi putin la biserica vb cu un preot roagate cind poti si ai timp toate se vor rezolva in citeva saptamini. Vrajitori ghicitori sunt oameni ce lucreaza pentru diavol. daca o mai vezi pe acea tiganca si te ia starea de frica spune o rugaciune si vei vedea cu ochi tai cum te vei linisti pe loc....   NU MAI CAUTA SA AFLI VIITORU...... 
    si totul va fi bine .
    Acest mesaj a fost editat de către dragos111: 29 Nov 2012, 19:07
  •  
    • 13 mesaje
    20 Nov 2012, 14:00
    0 0
    Dragos dorescsa iti multumesc foarte mult mi ai dat de gandit am vorbit si cu preotii si mi au spsu ca lipsa creintei sau nu in deajuns credinta pe acre o am imi dau acele stari frica cea chinuitoare am sa merg mai mult la biserica vreau sa tin post si rugaciune cred ac totul e o obsesie in capul meu pt ac citesc pe tot felul de formuri despre vraji farmece si imi indc acele stari care le citesc ca li s-au intmaplat altora crezand ac sunt fermecata vrajita insa ea nu are nimic de la mine sa imi poata face asaceva
  •  
    • 13 mesaje
    20 Nov 2012, 14:01
    0 0
    Anda  de cecrezi ca  e o prostie?
  •  
    • 143 mesaje
    20 Nov 2012, 15:45
    0 0
    Anda e o femeie indracita si nu isi mai gaseste linistea a facut o obsesie din a fi rea nepasatoare etc....                            

e simplu sa capeti incredere in rugaciune si in D-zeu e putin de lucrat la capitolu asta doar sa te auda D-zeu... asta depinde si de tine cum te rogi cum iti traesti viata de zi cu zi....  Sfatul meu e sa eviti starile de nervi sa cauti ceva ce te relaxeaza si sa incepi sa privesti lucrurile cu frica de D-zeu...  la ce chip de copil ai si sufletu putin patat va fi usor la tine......    Cauta sa nu mai gindesti la farmece si la frica de ele...... daca doresti putem discuta in particular dami un mesaj cu id tau si vb acolo mei multe ms o zi buna 
  •  
    • 13 mesaje
    20 Nov 2012, 22:03
    0 0
    Multumesc frumos dragos intradevar aceste stari si aceasta teama m-au chinuit enorm timp de 2 ani si un psiholog mi a spsu ca poate fi si din cauaza iubitului meu care acum caiva ani am batea jicnea gelozii etc nu stiu ce sacred sunt si acum cu el dar desi am 25 de ani aceea teama ma macina ma gandeam la fel si fel de farmece boli si de aceea am si straile de anxietate cu tremuraturi palpitatii multe alteel pt ac pur si simplu am stresez zilnic daca o vad adac ma opreste daca............ma bucur ca mai exista si persoane ca tine tot respectul meu o sa incerc sa iti urmez sfaturile pt ac stiu ca am gresit mult ca gandindu-ma la farmece l-am dat la o parte pe DUMNEZEU si am cazut putin in capaca cealalta eu sunt si o fira mai sensibila si orice patesc ma gnadesc mereu la extreme la tot ce e  mai rau pt ca nu m-am recunoscut si aveam teama aceia si acele strai m-am gandit al vraji dar nu cred ca se pot afce chiar asa fara nici un obiect nimic si in plus ea opreste zeci de oameni sunt constienta daca l-ar face la fiecare farmece ce ar fi .............vreau sa mai imi dai sfaturi imi dau incredere pe mess nu pot vb ca vede iubitul meu si el nu prea stie de aceasta teama .pup
  •  
    • 143 mesaje
    20 Nov 2012, 22:35
    0 0
    foarte greu sa vb pe forum unde vede toata lumea important e ca tiai dat seama ca acea femeie tea simtit slaba de fire si te chinuie doar pentru simplu fapt ca esti credula si cauta sa scoata bani de pe tine nu mai baga in seama ceea ce zice indiferent ca te opreste pe strada.... cind o va mai face sai spui ca ai mers la manastiri platesti acatiste si totul e bine barbatul tau are o alunita pe fata e mai negricios la fata si are o privire infioratoare cind e nervos cauta sai explici ca tu nu te simti confortabila cind el face crize de gelozie tu pari in ochi lui ca si cum ai ascunde lucruri de el te crede o mincinoasa si cauta tot timpu sa se ia de tine..... tu trebuie sa mergi la citeva masluri la citeva manastiri sa te rogi sa bei dimineata aghiazma sa stropesti prin casa pe haine pe toate lucrurile tale sa platesti acatiste sa ai liniste in casa ..... daca vei deveni mai apropiata de biserica toata frica si toate  problemele vor disparea incetu cu incetu mai multe nu pot  sa ne auzim cu bine 
  •  
    • 1038 mesaje
    21 Nov 2012, 09:23
    0 0
    `ai de capu` meu ce-mi citesc ochii

E clar, in baza unor astfel de oameni, saraci cu duhu`, ca sa nu spun altfel, prospera atat vrajitoarele/ ghicitoarele cat si preotimea....
  •  
    • 143 mesaje
    21 Nov 2012, 09:43
    0 0
    vai de capu meu ce femeie esti mai bine nu teai mai baga in seama si tiai vedea de ale tale.... cit despre tine butoiasule cu ochi mari si vineti de la cearcane mirosi de aici a tutun veziti de veata ta si de necredinta ta.... 
  •  
    • 1038 mesaje
    21 Nov 2012, 10:16
    0 0
    Tulai Doamne, bine ca nu miros a prostie

Acest mesaj a fost editat de către winter_rose: 21 Nov 2012, 10:17
  •  
    • 143 mesaje
    21 Nov 2012, 10:30
    0 0
    scuze altfel nu aveam cum scuze inca  data
  •  
    • 13 mesaje
    21 Nov 2012, 13:25
    0 0
    Multumesc frumos dragos ca tia i rapit din timp pt a ma ajuta cu sfaturi da vad ca pe forumuri sunt si persoane mai...........o sa o evit pe aceea persoana mi ai chinuit prea mult sufletul si mi ai distrus viata pt ea indepartandu-l pe Dumnezeu ........iar in ceea cea i spsu de preietnul meu nu prea se aseamana cu ce mi ai descris tu .nu ai de unde sasti cum arata fizic dar in interior e cam asa cum mi ai spsu in mare parte o sa mai comunicam multumesc frumos
  •  
    • 17 mesaje
    28 Nov 2012, 21:29
    0 0
    dariaaa said:Buna seara dragele mele.Sa va rezum pe scurt ce ma framanta ........Acum 2 ani m-a oprit o tiganca care o cunostea pe bunica mea si e cunoscuta in oras opreste zeci de persoane ca ea merge la manastiri sau hai sa iti ghicesc etc chestii de genu ...Da mi un ban ca eu m-am rugat pt voi mi-a spus pt ca o opreste si pe mama mea i am dat numai tin minte excat suma apoi hai sa iti ghicesc ca iubitul tau si o femeie iti vrea rau si sa iti fac dezlegareetc minciuni nici nu stie cine e iubitul meu si multe altele .....iar acum 1 an i-am dat un milion mi a spus daca imi dai un milion nu te mai opresc pe strada si intradevar asa e s-a tinut de cuvant numai imi cere bani nu ma mai opreste eventual saluta sau intreaba ce faci ?Ce ma framata pe mine teama de la acele opriri pe strada si dese conflicte cu ea nu am depasito nici in ziua de azi si acum cand o vad mai imi e teama sa nu ne opreasca iar sau sa maiua iar cu e ain gura pt ca de multe ori o amenintam si cu politia si asta o infricosa si ea ma ameninta ca imi face nu stiu ce vraji etc ....dar in fine bine ca acum e bine desi teama tot o mai am si unele stari de agitatie lipsa poftei de macare insomnii uneori frica tremuraturi palpitatii analizele sunt ok sa fie simptomele anxietatii sau vraji farmece ????am vorbit si cu un psiholog si mi a spus ca 100% e vorba de anxietate in urma multor atacuri de panica pe care le faceam din cauza acelei femeie pt ca pur si simplu cand o vad tremur ma agita etc si ca toatae astea si ca frica mi se trage de la faptul ca iubitul meu era inainte foarte agresiv gelos ma batea jicniri etc si frica din mine s-a transformat pt acea femie ..........eu m-am gandit ac acele strai safie farmece vraji insa ea nu stie nici cum ma cheama nu are haine de la mine obiecte etc doar banii care ii dadeam cecredeti ..................?multumesc enorm pt ca mi ati citit mesajul astept cu mare drag raspunsurile voastre

draga mea, femeia aia e mai buna decat psihologul tau care doar te-a diagnosticat de anxietate!! tiganca te-a simtit slaba, pun pariu ca hartuieste multa lume,dar NU pe toata lumea! tu i-ai dat bani ca sa scpai de ea?mare gresala!(gresala psihologica) daca tot te duceai sau te duci la psiholog, el trebuie sa te faca pe tine sa devii mai puternica si sa respingi agresivitatea ei! anxietatea de declasaza cum am mai scris la stimuli, in cazul tau cand o vezi! de ce nu i-ai zis in loc sa ii dai bani sa nu se mai apropie de tine a tipi in mijlocul strazii ca te-a furat, sau ca o duci la politie. in monentul cand i-ai dat suma asta (doar ca sa te lase in pace) ai devenit slaba. cumva i-ai platiti taxa de protectie!nu vine asa? Parerea mea este ca ai fost la ea sa iti ghiceasca mai multe, ti-a ghicit,ti-a spus niste lucruri infioratoare,de ceate ori o vezi tu le aduci aminte si iti e frica sa nu se intample. dar si asa nu cred ca traiesti tu o fericire maxima cu iubitul tau. roaga psigologul sa te ajute sa depasesti momentele astea,nu numai sa iti puna un diagnostic,tu sa ceri pareri pe forumuri

•  
    • 17 mesaje
    28 Nov 2012, 21:42
    0 0
    dariaaa said:Multumesc frumos dragos intradevar aceste stari si aceasta teama m-au chinuit enorm timp de 2 ani si un psiholog mi a spsu ca poate fi si din cauaza iubitului meu care acum caiva ani am batea jicnea gelozii etc nu stiu ce sacred sunt si acum cu el dar desi am 25 de ani aceea teama ma macina ma gandeam la fel si fel de farmece boli si de aceea am si straile de anxietate cu tremuraturi palpitatii multe alteel pt ac pur si simplu am stresez zilnic daca o vad adac ma opreste daca............ma bucur ca mai exista si persoane ca tine tot respectul meu o sa incerc sa iti urmez sfaturile pt ac stiu ca am gresit mult ca gandindu-ma la farmece l-am dat la o parte pe DUMNEZEU si am cazut putin in capaca cealalta eu sunt si o fira mai sensibila si orice patesc ma gnadesc mereu la extreme la tot ce e  mai rau pt ca nu m-am recunoscut si aveam teama aceia si acele strai m-am gandit al vraji dar nu cred ca se pot afce chiar asa fara nici un obiect nimic si in plus ea opreste zeci de oameni sunt constienta daca l-ar face la fiecare farmece ce ar fi .............vreau sa mai imi dai sfaturi imi dau incredere pe mess nu pot vb ca vede iubitul meu si el nu prea stie de aceasta teama .pup   Doamne...te batea si te jignea?!?!?! asta tot pt ca tu esti o persoana slaba si permiti! jigneste si bate pe toata lumea? NU!numai pe cei slabi! tu te gandesti la farmece, haha, sincer si eu cred ca exista dar pe la triburi, america latina woodoo, in general prin partile unde s-au pastrat traditiile, la noi nu prea are cum sa existe. De asemenea cred ca lucrul asta vinde f bine, atunci sunt multi ”practicanti”. ai dat 1milion tigancii in loc sa iti invingi frica si astfel sa depasesti starile anxioase, probabil o sa dai si data urmatoare. sincer zic sa te duci mai bine sa iti faci un papanicolau,sa iti pui o plomba, chiar sa bei banii aia, rezolvarea  problemelor tale nu stau in cartile de tarot. stai linistita nu ai vraji, fiecare confruntare cu tiganca, cu prietenul etc te va face mai puternica. de ce nu te duci acolo sa o provoci! zi-i ca ti-a spus numai minciuni si ca nu mai are credibiliate, ca iti vrei banii inapoi, incolteste-o cu inca 2-3 fete sa vezi daca nu te va evita de fiecare data! apropo, sa o eviti tu pe ea nu e o optiune,asta ti-o va explica psihologul

•  
    • 143 mesaje
    29 Nov 2012, 09:35
    0 1
    sherky sa nu uitam ca tigani vin din india. indieni cred in vaca . vaca are coarne . cine mai are cornite ??? ghici ghicitoare : diavolu are coarne .  Farmecele au efecct asupra ta cind D-zeu nu te mai vede. dc nu te mai vede ???? Pentru ca nu te rogi. Voi astia care studiati psihologia va unpleti capu cu prostii din carti care nu au logica. cautati sa dati sfaturi sub efectu subsantelor  halucinogene nu va ginditi ca aceste practici vin de la diavol ??     Toata stiinta si toate aceste incercari de a musamaliza existenta lui D-zeu sunt lucrarea diavolului de a face pe oameni sa nu mai creada in EL in D-zeu si sa creada in tot felu de oameni nebuni care habar nu au ce vorbesc doar presupun. Sa nu uitam ca si psihologi care devin credinciosi devin si buni si cautati. D-zeu nu lucreaza dooar prin preoti ci si prin oameni simpli. e o poveste unde ar trebui sa discutam citeva zile daca te intereseaza sa schimbam pareri hai la o discutie pe yahoo presupun ca as avea de invatat de la tine ........... e id meu de mess sper sa apucam sa vb ms de intelegere
    Acest mesaj a fost editat de către dragos111: 1 Dec 2012, 20:48
  •  
    • 13 mesaje
    30 Nov 2012, 16:34
    0 1
    sherky ......multumesc frumos pt mesaje deci vreau sa lamuresc 2 lucruri eu nu am fost acasa al aceea femeie nu stiu unde sta ma oprea pe strada bani i am dat acum 2 ani de atunci am mai vazut-o de zeci de mii de ori dar nu i am mai dat nici un ban acum cateva luni i am spsu sa ma lase in pace sa nu ma mai opreasca si nu ma mai opreste acum .....iar al doilea lucru eu nu i am dat bani niciodata sa imi ghiceasca si nici nu mi a ghicit vreodata nici nu stie cum ma cheama doar incerca hai sa iti zic viitorul etc.....................teama mi a ramasa la gandul sa nu pateasca maam ceva pt ca si pe ea o oprea si de atunci a devenit o obsesie acum psihologul mi a spsu ca aceea femeie nu are nici o vina pt teama mea ci totul vine din trecut si sa incerc safiu mai putrenica sa am rog mai mult sa o evit etc ............merg al biserica si ma rog seara stiu ca am gresit cand i am dat bani dar de atunci nu i am ami dat nici un leu pur sis implu am trait 3 ani de zile obsedata de aceea femeie si acum cand o ami vad recunosc mai ama asa o teama pt ca inainte sa ii dai acei bani acum 2 ani eu si amam mea am avut un conflict in strada cu femeia asta cu certuri strigate amenintari etc ca ea se roaga pe la nu stiu ce amanstiri ca ea o cunostea pe bunica mea ca daca nu ii dau un banetc....chestii de genu si cand o vad mai am putina teama dar sper as imi treaca sa devin din nou puternica astept sfaturile tale
  •  
    • 13 mesaje
    30 Nov 2012, 21:05
    0 1
    multumesc frumos lory incerc sa fac acest lucru pt ca pur si simplu mi am impuiat capul cu zeci de impresii farmece boli de pe toate forumurile si la un moment dat simteam ca num ai pot pur sis implu nu imi venea sa mai ies din acsa nu aveam chef de nimic eram obsedata de boala si aceea femeie  dar cand am vazut cat sufera parintii mei ...........................recunosc am trait un chin de care nu am scapat si acum de multe dimineata imie teama sa ma trezesc de frica acelor stari tremuraturi greata  palpitatii nici un chef care cred ca subconstientul meu si le a creat singur si au devenit obsesii
  •  
    • 17 mesaje
    1 Dec 2012, 21:45
    0 0
    dragos111 said:sherky sa nu uitam ca tigani vin din india. indieni cred in vaca . vaca are coarne . cine mai are cornite ??? ghici ghicitoare : diavolu are coarne .  Farmecele au efecct asupra ta cind D-zeu nu te mai vede. dc nu te mai vede ???? Pentru ca nu te rogi. Voi astia care studiati psihologia va unpleti capu cu prostii din carti care nu au logica. cautati sa dati sfaturi sub efectu subsantelor  halucinogene nu va ginditi ca aceste practici vin de la diavol ??     Toata stiinta si toate aceste incercari de a musamaliza existenta lui D-zeu sunt lucrarea diavolului de a face pe oameni sa nu mai creada in EL in D-zeu si sa creada in tot felu de oameni nebuni care habar nu au ce vorbesc doar presupun. Sa nu uitam ca si psihologi care devin credinciosi devin si buni si cautati. D-zeu nu lucreaza dooar prin preoti ci si prin oameni simpli. e o poveste unde ar trebui sa discutam citeva zile daca te intereseaza sa schimbam pareri hai la o discutie pe yahoo presupun ca as avea de invatat de la tine ........... e id meu de mess sper sa apucam sa vb ms de intelegere

nu recomand nici un fel de pastila cu atat mai mult halucinogene si nici nu consum. exista un argument: nimeni nu este suficient de destept, iar toate acestea te sedeaza, blocheaza sai /si distrug sinapsele neuronale. cred ca sunt inteleasa. iar despre aceste practici necurate nu sunt tocmai informata, cred ca exista dar f indepartate gen america latina woodoo, china,india,unde se pastreaza traditiile in general. nu doresc id-ul de mess sa discutam, chiar nu am timp. cred in dumnezeu,merg la biserica, tin post cateodata, nu sunt foarte pasionala in religie. de asemenea mai cred in toate religiile, si la ei sunt aspecte demne de respect, adica nu le consider minciuni iar cea a noastra crestin ortodoxa ”cea adevarata”.