clarvazatoare buna
-
15 Nov 2012, 00:590 0
Sa va spun de mine,eram asa disperata in legatura cu niste probleme de ale mele ca nu stiam ce ma asteapta daca fac bine sau nu etc. Nu mai suportam incertitudinea aia ce ma chinuia...si prietena asta a mea chiar a facut minuni fata asta cu mine!chiar ca are har!
chiar am apelat la o prietena care e si clarvazatoare si da bine din carti tarot si am ramas masca de tot ce mi-a zis cu atata exactitate,nu mi venea sa cred!!!
chiar si pt cateva prietene de ale mele a fost f exacta si au fost exact cum le-a prezis si lor!
eu una m-am linistit mult de tot nu mai sunt in incertitudine,sunt mai optimista,am incredere in mine si sunt f linistita stiind ce ma asteapta ,care e decizia buna,etc!
ma saturasem sa ma intreb mereu ce va fi cum o sa fie daca o sa fie mai rau sau nu,etc
serios ca ma simt mult mai bine acum
stiu ca e de ras sau greu de crezut,dar cu mana pe inima va spun ca m-a lasat masca,absolut uimita tot ce mi-a zis de trecutul meu,vede lucurri pe care nu are de unde sa le stie...si nu e tiganca....e fata normala...si e din aia adevarata...are un har deosebit!
nici eu nu credeam in din astea si totul e exact cum mi-a prezis!cine vrea mai multe detalii,elizateodoru@yahoo.com
-
15 Nov 2012, 10:15Eliza_T trebuie sa stii ca un clarvazator nu foleseste tarotu cafeaua sau alte trucuri SATANICE...
UN CLARVAZATOR vede cu har de la D-zeu pur si simplu ii vine sa vb cind te vede sau vede o poza cu tine asta binenteles daca D-zeu il lasa... ceea ce faci tu acum e un mare pacat. prin simplu fapt ca incurajezi vrajitoria si necredinta..... CLARVAZATORI lucreaza prin intelepciunea ingerilor trimisi de D-zeu.... ghicitori in cafea tarot bob sau nus ce stele etc folosesc siretricuri de la satana nu poti avea incredere in asa zisu ghicitor deoarece are minte satanica.... Te va minti cu prima ocazie si te va falimenta la prima ocazie aparuta... diferenta dintre un clarvazator si un ghicitor e sufletul credinta mila si frica de D-zeu.... Ghicitoru are har de la satana tot raul se aduna in sufletul lui in schimb Clarvazatoru are tendinta de a te insela dar are frica de D-zeu si no va face. DC? pentru ca un clarvazator adevarat trece prin chinuri groaznice pina asi da seama ce e bine si ce nu e bine. in schimb ghicitoru nu trece prin aceasta etapa pur si simplu stie ca poate vedea in cafea tarot..... Eliza tind sa cred ca u dai in carti sau cafea si iti faci reclama.... un clarvazator nu va avea niciodata nevoie de reclama. pur si simplu D-zeu aduce oameni la el. ms de intelegere