Barbatii "Fecioara"
-
0 1Eu sunt taur si am cunoscut pe cineva din fecioara si as vrea sa stiu mai multe caracteristici ale acestei zodii.
-
Offf, ce m-ai lovit !!
Hmmm...barbatul fecioara....pai hai sa-l luam la purecat !!!
Orgolios, incapatanat, interiorizat, profund, foarte sincer (atunci cand este capabil sa vorbeasca), foarte sensibil, harnic.
Unii din ei fideli partenerelor, altii, dimpotriva, sar din floare in floare.
Foarte preocupat de cariera, de munca sa, de aspectul financiar.
In dragoste....tandru, cald, atent cu partenera... -
Ma numesc Raluca si sunt in zodia fecioarei. Am multi prieteni in zodia aceasta. Barbatii fecioara sunt cam orgoliosi si nu prea isi arata sentimentele de teama de a nu fi raniti. Iti trebuie multa rabdare ca sa ajungi sa te iubeasca cu adevarat un barbat "fecioara". Poate ajunge sa tina foarte mult la tine insa s-ar putea sa nu-ti arate asta; de asemenea unii din ei sunt cam timizi.
-
da...muuuulta rabdare
ma rog, nu trebuie neaparat sa te iei dupa zodie...dar totusi sunt f incapatanati, au fixatii, gandesc prea mult si se lasa greu convinsi ca o relatie cu tine ar fi benefica. Cica nu le e frica deloc de singuratate. Dar si dupa ce le'ai cucerit inima..ehe...din pacate inceputul iti da mari batai de cap. Cunosc eu destul de bine
-
parerea mea ca zodia Fecioarei la un barbat e una din cele mai nasoale. Am cunoscut extrem de multi tipi in zodia asta si mi se par mult prea moi,lipsiti de demnitate,slabi sufleteste... ce mai? aiurea rau de tot.. mie oricum imi place alt tip de barbat si cei pe care i`am cunoscut eu in nici un caz nu se incardrau in ceea ce-mi doream eu! Cand zic fecioara nu pot spun ca emana PUTERE(cum ar trebui sa emane teoretic un barbat...)
Dar, evident sunt si exceptii... -
Adik trebuie sa fii insistenta sa te tot tii de capul lui, pt ca barbatilor"fecioara" le place sa fie atatati, sa li se faca tot timpul propuneri si u8neori fac de inaccesibilii special. E adevarat ca uneori devin insuportabili, dar daca tot insisti si faci mereu primul pas,n-o sa regreti. Iti trebuie doar multaaaaaaaaa rabdare cu acesti mofturosi.
-
...
pe mine tocmai m-a parasit unul...
Zicea ca sunt dragostea vietii lui si ca nu ma va uita niciodata...ca i-am marcat viata...
Dar tot m-a parasit pt alta!
Eu chiar cred ca nu ma va uita, dar complicat era faptul ca sunt mai mare ca el cu 6 ani si am un copil. Cred ca i-a fost teama de responsabilitate...
OFFFF... eu inca il mai iubesc!!! si DA! Amant perfect!