Barbatii "Fecioara"

•  
    • 361 mesaje
    21 Mar 2005, 14:00
    0 1
    Eu sunt taur si am cunoscut pe cineva din fecioara si as vrea sa stiu mai multe caracteristici ale acestei zodii.
  •  
    • 70 mesaje
    21 Mar 2005, 15:30
    1 1
    Offf, ce m-ai lovit !!
    Hmmm...barbatul fecioara....pai hai sa-l luam la purecat !!!
    Orgolios, incapatanat, interiorizat, profund, foarte sincer (atunci cand este capabil sa vorbeasca), foarte sensibil, harnic.
    Unii din ei fideli partenerelor, altii, dimpotriva, sar din floare in floare.
    Foarte preocupat de cariera, de munca sa, de aspectul financiar.
    In dragoste....tandru, cald, atent cu partenera...
  •  
    dru
    • 57 mesaje
    21 Mar 2005, 16:06
    0 0
    cred ca zodia nu este suficienta pt. a caracteriza pe cineva. cunosc cativa barbati din fecioara si nu as putea spune ca sunt tocmai tandrii si afectuosi, cred ca mai depinde si de materialul clientului.
    Bafta
  •  
    • 361 mesaje
    22 Mar 2005, 16:14
    0 1
    Am citit pe net ca taur-fecioara e combinatie perfecta .
  •  
    • 2198 mesaje
    23 Mar 2005, 10:53
    0 0
    Vezi ca s-a mai dezbatut subiectul asta !
    Si.."Bafta "..ca o sa ai nevoie!
  •  
    • 3 mesaje
    3 Apr 2005, 18:45
    0 0
    Ma numesc Raluca si sunt in zodia fecioarei. Am multi prieteni in zodia aceasta. Barbatii fecioara sunt cam orgoliosi si nu prea isi arata sentimentele de teama de a nu fi raniti. Iti trebuie multa rabdare ca sa ajungi sa te iubeasca cu adevarat un barbat "fecioara". Poate ajunge sa tina foarte mult la tine insa s-ar putea sa nu-ti arate asta; de asemenea unii din ei sunt cam timizi.
  •  
    • 120 mesaje
    3 Apr 2005, 20:31
    0 0
    da...muuuulta rabdare ma rog, nu trebuie neaparat sa te iei dupa zodie...dar totusi sunt f incapatanati, au fixatii, gandesc prea mult si se lasa greu convinsi ca o relatie cu tine ar fi benefica. Cica nu le e frica deloc de singuratate. Dar si dupa ce le'ai cucerit inima..ehe...din pacate inceputul iti da mari batai de cap. Cunosc eu destul de bine
  •  
    • 361 mesaje
    5 Apr 2005, 23:21
    0 0
    Da intr-adevar mi s-a parut a fi cam timid.Ceva tehnici de cucerire ?
  •  
    • 578 mesaje
    6 Apr 2005, 13:02
    0 0
    offf, io zic ca e bataie de cap...tot timpul e ceva mai important decat dragostea...poate dupa o relatie de-o viata-ntreaga se conving ca de fapt merita sa investeasca mai mult in relatie...numa' sa ai tu rabdare
  •  
    • 213 mesaje
    8 Apr 2005, 18:31
    1 0
    parerea mea ca zodia Fecioarei la un barbat e una din cele mai nasoale. Am cunoscut extrem de multi tipi in zodia asta si mi se par mult prea moi,lipsiti de demnitate,slabi sufleteste... ce mai? aiurea rau de tot.. mie oricum imi place alt tip de barbat si cei pe care i`am cunoscut eu in nici un caz nu se incardrau in ceea ce-mi doream eu! Cand zic fecioara nu pot spun ca emana PUTERE(cum ar trebui sa emane teoretic un barbat...) Dar, evident sunt si exceptii...
  •  
    • 3 mesaje
    8 Apr 2005, 23:50
    0 0
    PAI........iti trebuie multa rabdare pt ca tre' sa fii ffffff insistenta, sa nu-l lasi delok in pace.
  •  
    • 197 mesaje
    9 Apr 2005, 00:45
    0 0
    Cum adica insistenta?
  •  
    • 3526 mesaje
    11 Apr 2005, 11:26
    0 0
    mey, io traiesc cu unu de aproape 4 ani.. moale? numa la suprafata.
  •  
    • 578 mesaje
    11 Apr 2005, 11:40
    0 1
    moale?! nuuuu, incapatzanatzi rau! se tem de ei insisi...
  •  
    • 11438 mesaje
    11 Apr 2005, 12:25
    0 0
    si io am trait cu unu 3 ani si mi-o mancat zilele....dar in schimb.....amant excelent...
  •  
    • 3 mesaje
    11 Apr 2005, 19:55
    0 0
    Adik trebuie sa fii insistenta sa te tot tii de capul lui, pt ca barbatilor"fecioara" le place sa fie atatati, sa li se faca tot timpul propuneri si u8neori fac de inaccesibilii special. E adevarat ca uneori devin insuportabili, dar daca tot insisti si faci mereu primul pas,n-o sa regreti. Iti trebuie doar multaaaaaaaaa rabdare cu acesti mofturosi.
  •  
    • 213 mesaje
    15 Apr 2005, 09:29
    2 1
    carmelia,si mie mi-a mancat unul zilele, adica pardon! a incercat sa mi le manance numai ca atunci cand am descoperit i le-am mancat eu pe-alea lui!
  •  
    • 361 mesaje
    17 Apr 2005, 14:34
    2 0
    Am observat ca ii cam place sa ii spun ca mi-e dor ,ca ii simt lipsa
  •  
    • 22 mesaje
    29 Mai 2005, 07:48
    0 0
    Nu stii niciodata ce vor cu adevarat(ca prea sunt de acord cu ce zici tu;asta e ok o sa ziceti si pe buna dreptate , insa dupa un timp te saturi(pe cuvant!),la pat=super amanti,Insa... asteapta de la tine actiunea mereu (si nu ma referla pat-ca aici sunt BEST ci in rest). .
  •  
    • 4 mesaje
    31 Mai 2005, 23:41
    2 0
    ... pe mine tocmai m-a parasit unul...
    Zicea ca sunt dragostea vietii lui si ca nu ma va uita niciodata...ca i-am marcat viata...
    Dar tot m-a parasit pt alta!
    Eu chiar cred ca nu ma va uita, dar complicat era faptul ca sunt mai mare ca el cu 6 ani si am un copil. Cred ca i-a fost teama de responsabilitate...
    OFFFF... eu inca il mai iubesc!!! si DA! Amant perfect!