ghicit in carti
-
1 1Buna fetelor....daca stie cineva in iasi care ghiceste bine, va rog lasati-mi mesaj...multumesc din suflet...poopicei:*
-
Vrajile sunt lucrarea diavolului. cei care le practica lucreaza cu insusi diavolu. diavolu pentru a atrage mai multe suflete de partea lui pacaleste vrajitorul ca are putere de a ajuta persoane.. fara sasi dea seama vrajitorul devine posedat si cu timpul nu mai gindeste omul ci diavolu din el.... ori care vrajitor care face pact cu diavolu in timp are foarte mari probleme copii bolnavi sau chiar el insusi. Vrajitorul dupa ce perde protectia lui D-zeu devine slcavul diavolului. devine sa creada foarte mult in diavol chiar sai fie frica de el de aici incepe chinul vrajitorului deoarece diavolu nu are mila il sperie pe insusi vrajitor si il pune sa faca tot ceea ce zice el diavolu : de aici si pina la vorba hai sa iti ghicesc sau sa te dezleg de nus ce farmece sau vraji e putin : Noi oameni avem tendinta sa credem in ceea ce vedem... sunt milioane de oameni care au auzit de vraji si de vrajitori sa va expilc cum lucreaza ei si cum recruteaza suflete pentru diavol :
Simplu noi ca oameni ne place sa mergem sa ni se ghiceasca sa aflam din timp despre necazuri probleme sa ne putem feri pe cit putem. fara sa ne dam seama noi apelam la diavol care are un singur scop sa adune cit mai multe suflete de partea lui . in momentul cind un vrajitor ne ghiceste si se adeverente ceea ce ni sa ghicit automat vom prinde incredere in el mai exact vom prinde incredere in omul diavolului care nu mai are sentimente mila sau constiinta ca isi bate joc de tine ca te sperie sau te poate aduce la nebunie. Logic o data ce el devine un diavol in carne si oase nui mai pasa decit de el si familia lui. ori care vrajitor vrajitoare ghicitor etc la inceput va fi foart bun la suflet si foarte dragut cu omul naiv care nu stie in ce se baga... la inceput omul care a apelat la vrajitor va fi foarte inplinit sufleteste ii va merge bine un timp si va gindi ca dhoamne ce minune am scapat ( oameni e doar o iluzie dupa maxim 2 saptamini va incepe calvarul in viata voastra ) vi se va cere bani pina veti ajunge sa va vindeti tot ceea ce aveti.. multi dintre voi ati patito in special cu tigancile... sunt foarte multe de explicat dar stiu un singur lucru pe propria experienta si eu am apelat la o tiganca vrajitoare ma speriat foarte tare cu toate prostiile ei am ajuns sai dau toti bani si sa devin disperat.. dar cind am analizat un pic situatia miam dat seama ca de fapt mie imi este frica de diavol ca sa scapam de aceste vraji trebuie doar credinta si rugaciune .... degeaba mergem noi la preoti care au har daca noi ca oameni nu ne vom ruga ... eu stiu o vorba nu noi invingem pe satana ci D-zeu el are toate armele inpotriva diavolului noi trebuie doar sa ne rugam si sa mergem la biserica..... cei care treceti prin asa ceva nu va perdeti speranta stiu ca e greu si dureros dar sa ne mai gindim ca cel care da pept cu diavolu e adus pe drumul cel bun D-zeu il lasa pe diavol sa ne chinuie pentru ca noi sa stim de EL insusi D-zeu si sa aflam adevarul... de asta a fost creeat diavolu ca noi oameni sa nu ascultam de impostori ci sa credem in D-zeu nu e greu sa tii post vinerea si miercurea sa incerci sa nu mai porti ura in suflet si sa mergi la biserica duminica si sa te rogi cind ai 30 min timp liber e foarte simplu si nu costa bani
in topicul asta spuneai de vraji si ghicitori si mai sus..te ocupi tot cu asa ceva,,Piei satana impielitata.... -
Buna fetelor! Nu stiu ce credeti voi sau ce experiente ati avut, dar, pana acum ceva ani, eu nu credeam in persoanele care ghicesc. Dar, dupa ce am cunoscut-o pe Catalina...parerea mea s-a schimbat total. De atitia ani...vreo 10....ma ajuta cu sfaturile ei. Ghiceste in carti, in tarot (carti diferite de primele), are clarviziune, face terapii cu lumina etc.... E o tipa deosebita, e romanca
si e foarte directa si sincera...ceeea ce apreciez foarte mult! Daca va intereseaza...puteti sa o sunati si sa va convingeti...tel ei e 0766758711. Bafta si sper sa va fie de folos!!!!!! -
Eu m-am imprietenit cu o asa zisa liber profesionista in arte divinatorii. Mare greseala am facut!
Impresionata de situatia ei materiala precara, de faptul ca parea a fi cat de cat educata , si de operatia pe care o suferise, am incercat sa o ajut. Dincolo de plata etalarilor cu carti de tarot, rune, si cafea, o ajutam material. Am devenit oarecum confidenta ei, si sincer, cu cat trecea timpul cu atat ma inspaimanta mai tare, si am inceput sa ma simt mai vulnerabila. Domnisorica, facea mai multi bani din povesti de viata impresionante, dar care , cu cat stateai mai mult in preajma ei, realizai ca au multe neconcordante, adica erau numai povesti. Dar ce este mai grav este faptul ca odata ce apucai sa ii zici una alta despre tine, ori incerca sa te manipuleze subtil, sau direct amenintare ( ii spun sotului tau, ii spun familiei etc).
Sfatul meu este sa nu apelati prea des la aceeasi persoana. Chiar daca nu va imprieteniti, si sunteti numai clienta fidela, exista riscul foarte mare sa afle mai multe lucruri, sa ajunga clientele sa se cunoasca intre ele ( ca, uneori, o recomanzi pe respectiva altor amice) si ghicitoarea sa stie de fapt foarte multe, fara a ghici propriu-zis.
Acest mesaj a fost editat de către Liaciocarlia: