IMPOSTORUL care se pretinde a fi 'parintele Bartolomeu' s.a.

•  
    • 2 mesaje
    17 Sep 2012, 23:06
    3 0

FERITI-VA de un IMPOSTOR VRAJITOR SPURCAT, BADARAN, BASTARD, RATAT (si alte asemenea) si FARA NICI UN FEL DE SCRUPULE, pe numele real Mica Radu-Adrian (descriere sumara: ochi verzi, par saten, inaltime medie, varsta de 40 de ani – isi schimba infatisarea si ‘adapteaza’ stilul in f-ctie de imprejurari, tipic ESCROCILOR) - si de multi altii/multe altele asemenea - care activeaza pe internet, pe o multime de forumuri, bloguri si website-uri, cat si in persoana, folosindu-se de nenumarate nume si credentiale FALSE, romanesti (si in special cu titluri/functii din cele care ar putea prezenta credibilitate/suna convingator, cum ar fi de doctori, psihologi, preoti, atat feminine, cat si masculine), si straine (cu predilectie, turcesti si arabesti, dar nu numai) cat si, mai cu seama, de practici vrajitoresti (cum ar fi vrajitorie, magie neagra, voodoo, hipnoza - directa si de la distanta - si manipulare mentala etc – in gr-al cam tot ce tine de ocultism)!!! De AVERTIZAT/ALERTAT cat mai multe persoane, sa stie cu cine au de-a face si de ce/cine sa se fereasca si sa nu mai cada in plasa unor astfel de STARPITURI (care s-au nascut degeaba, ar fi meritat strangulate inca din fasha)!

In urma acestei postari, probabil (ca mai mult ca sigur, de fapt), pe langa ca-si va schimba 'tacticile' FRAUDULENTE (orientandu-se pe alte idei in materie, caci din pacate pt. unii/unele care ii cad victime, nu duce lipsa de 'inventivitate' la capitolul 'SHARLATANII') se va apuca sa posteze tot felul de aberatii, bazaconii si INEPTITUDINI (caracteristice), cu ‘n’ id-uri false (cum, dealtfel, a deschis si tot deschide noi topicuri si posteaza pe aici (cat si pe o multitudine de alte forumuri, blog-uri  si website-uri etc – a INFESTAT tot internet-ul cu BAZACONIILE produse de MINTEA lui BOLNAVA), tot cu ‘n’-shpe mii de id-uri, pretinzandu-se diferite persoane - cu predilectie pe la rubrica de ‘Astrologie’ - un intreg arsenal de topicuri dobitocesti, despre vrajitorie, ‘preoti clarvazatori’ si altele de genul, incercand sa atraga in plasa noi potentiale victime), prin urmare, bazat pe acest motiv, eu consider acest subiect inchis si nu ma voi mai loga (si din lipsa de timp) spre a continua aceasta discutie (care oricum, nu are continuare – am lansat, pur si simplu, un avertismet, deoarece alte persoane, foste victime (intr-un fel sau altul) ale IMPOSTORULUI respectiv, nu au avut aceasta initiativa, sau poate tot din lipsa de timp, de a posta pe Internet alerte de acest gen, spre a demasca un alt FRAUDSTER! probabil ca ar trebui un blog specific, unde foste victime sa trimita materiale informative, si cu poze, cine reuseste sa ii si fotografieze pe unii dintre ei – cine vrea sa-l considere si sa ia aminte, bine, cine nu, sa ignore, punct.

•  
    • 2838 mesaje
    18 Sep 2012, 08:42
    1 0
    Braveheart said:

FERITI-VA de un IMPOSTOR VRAJITOR SPURCAT, BADARAN, BASTARD, RATAT (si alte asemenea) si FARA NICI UN FEL DE SCRUPULE, pe numele real Mica Radu-Adrian (descriere sumara: ochi verzi, par saten, inaltime medie, varsta de 40 de ani – isi schimba infatisarea si ‘adapteaza’ stilul in f-ctie de imprejurari, tipic ESCROCILOR) - si de multi altii/multe altele asemenea - care activeaza pe internet, pe o multime de forumuri, bloguri si website-uri, cat si in persoana, folosindu-se de nenumarate nume si credentiale FALSE, romanesti (si in special cu titluri/functii din cele care ar putea prezenta credibilitate/suna convingator, cum ar fi de doctori, psihologi, preoti, atat feminine, cat si masculine), si straine (cu predilectie, turcesti si arabesti, dar nu numai) cat si, mai cu seama, de practici vrajitoresti (cum ar fi vrajitorie, magie neagra, voodoo, hipnoza - directa si de la distanta - si manipulare mentala etc – in gr-al cam tot ce tine de ocultism)!!! De AVERTIZAT/ALERTAT cat mai multe persoane, sa stie cu cine au de-a face si de ce/cine sa se fereasca si sa nu mai cada in plasa unor astfel de STARPITURI (care s-au nascut degeaba, ar fi meritat strangulate inca din fasha)!

In urma acestei postari, probabil (ca mai mult ca sigur, de fapt), pe langa ca-si va schimba 'tacticile' FRAUDULENTE (orientandu-se pe alte idei in materie, caci din pacate pt. unii/unele care ii cad victime, nu duce lipsa de 'inventivitate' la capitolul 'SHARLATANII') se va apuca sa posteze tot felul de aberatii, bazaconii si INEPTITUDINI (caracteristice), cu ‘n’ id-uri false (cum, dealtfel, a deschis si tot deschide noi topicuri si posteaza pe aici (cat si pe o multitudine de alte forumuri, blog-uri  si website-uri etc – a INFESTAT tot internet-ul cu BAZACONIILE produse de MINTEA lui BOLNAVA), tot cu ‘n’-shpe mii de id-uri, pretinzandu-se diferite persoane - cu predilectie pe la rubrica de ‘Astrologie’ - un intreg arsenal de topicuri dobitocesti, despre vrajitorie, ‘preoti clarvazatori’ si altele de genul, incercand sa atraga in plasa noi potentiale victime), prin urmare, bazat pe acest motiv, eu consider acest subiect inchis si nu ma voi mai loga (si din lipsa de timp) spre a continua aceasta discutie (care oricum, nu are continuare – am lansat, pur si simplu, un avertismet, deoarece alte persoane, foste victime (intr-un fel sau altul) ale IMPOSTORULUI respectiv, nu au avut aceasta initiativa, sau poate tot din lipsa de timp, de a posta pe Internet alerte de acest gen, spre a demasca un alt FRAUDSTER! probabil ca ar trebui un blog specific, unde foste victime sa trimita materiale informative, si cu poze, cine reuseste sa ii si fotografieze pe unii dintre ei – cine vrea sa-l considere si sa ia aminte, bine, cine nu, sa ignore, punct.

Si io,om de rand la vazul cuvantului "parinte Bartolomeu"ma gandea-m ca-i un om cu credinta-n D-zeu .Acu parca mi-e clar, ca el vd"mai clar"...doar problemele celor slabi de ingeri si caracter....E si astrolog?horoscoape...hipnoza de la distantza?Are "omul"asta har de numa numa...cred...Problema grava o fi a Bartolomeului,Tomeului,Universeului,Astrovazatorului ca inseala,inventeaza ,hipnotizeaza...insa mai grave probleme cred ca au cei ce apeleaza la serviciul "Parintelui"... ...Hipnoza regresiva,functioneaza asa de la distantza cum zice lumea asta Don Parinte??'??'?.sau tre sa dau webu...sa-ti fie imaginea mai clara??
    Io una nu-l cunosc,nu ma deranjeaza ce si cum face ..insa de-i si pe" Eva.ro"...pretind domle ,sa aflu cat de bine vede pantr-un amarat de ecran al leptopului .....
    Nu ma injura parinte...ca pacatele-s a matale...si chiar de te chiama" Giorgica"...pa cuvant de nu-ti dau..... drept de replica ....

•  
    • 1 mesaje
    25 Sep 2012, 16:10
    4 0
    mai, oameni, buni, pai mesajele alea de multumire erau tot de la oamenii asa-zisului parinte bartolomeu, cum sunt si porcariile alea din ziare unde vrajitoarele nu mai dau ele anunturi in numele lor, dau ele in numele altora....adik sunt mai subtile....
    eu una atat pot sa va spun.
    sunt din iasi si, avand niste probleme, o prietena a mea m-a batut la cap sa merg la unul, nea costica de la vladiceni.
    ei, nu am vrut eu, dar pana la urma m-am dus.
    un om modest, la tara, cu o casuta cu doua camere din chirpici, i-am dat 5 lei si se uita la tine, vede aura ta si iti spune de ramai masca.
    sunt sceptica dak se vor adeveri previziunile lui, nu vreau sa ma influenteze, nu o face sa se imbogateasca, desi dak vroia, era milionar de mult.el traieste ca orice om modest de la tara, dar intr-adevar are un dar aparte de a vedea in aura ta. efectiv nu mi-a venit sa cred cand am intrat si mi-a spus niste lucruri pe care nu avea de unde sa le stie. nu da in carti, tarot sau alte prostii si nu te pune nu stiu ce sa faci, dar asta e datul lui. cica de cand era mic este asa.
    nu sunt pasionata de vrajitoare, prezicatori, clarvazatori sau alte minuni si nu credeam ca pot exista, si, sincer, nici acum nu cred ca sunt persoane multe ca nea costica, pentru ca este fff rar sa intalnesti asa ceva.
  •  
    • 1 mesaje
    12 Nov 2012, 00:43
    0 0
    magdalenasava said:mai, oameni, buni, pai mesajele alea de multumire erau tot de la oamenii asa-zisului parinte bartolomeu, cum sunt si porcariile alea din ziare unde vrajitoarele nu mai dau ele anunturi in numele lor, dau ele in numele altora....adik sunt mai subtile....
    eu una atat pot sa va spun.
    sunt din iasi si, avand niste probleme, o prietena a mea m-a batut la cap sa merg la unul, nea costica de la vladiceni.
    ei, nu am vrut eu, dar pana la urma m-am dus.
    un om modest, la tara, cu o casuta cu doua camere din chirpici, i-am dat 5 lei si se uita la tine, vede aura ta si iti spune de ramai masca.
    sunt sceptica dak se vor adeveri previziunile lui, nu vreau sa ma influenteze, nu o face sa se imbogateasca, desi dak vroia, era milionar de mult.el traieste ca orice om modest de la tara, dar intr-adevar are un dar aparte de a vedea in aura ta. efectiv nu mi-a venit sa cred cand am intrat si mi-a spus niste lucruri pe care nu avea de unde sa le stie. nu da in carti, tarot sau alte prostii si nu te pune nu stiu ce sa faci, dar asta e datul lui. cica de cand era mic este asa.
    nu sunt pasionata de vrajitoare, prezicatori, clarvazatori sau alte minuni si nu credeam ca pot exista, si, sincer, nici acum nu cred ca sunt persoane multe ca nea costica, pentru ca este fff rar sa intalnesti asa ceva.
    am fost si eu la el si mi s-a implinit totul pana acum, nu mi-a luat bani, si sunt uimita ca lucrurile ce mi se pareau incredibile pana acum s-au realizat

•  
    • 143 mesaje
    12 Nov 2012, 10:49
    0 0
    eu de citeva luni tot vb ca Bartolomeu e un mare escroc. am sunat la el si mia cerut 10 milioane sa faca abis 48 de zile slujbe... SLUJBELU se fac 40 de zile. sa incurcat..... probabil ma vazut disperat si a crezut ca sunt si prost ..... e oameni buni. vreau sa va explic ca toate mesajele postate de diferite persoane care pretind ca au fost ajutate e una si aceeasi persoana.... mai exact asa zisu bartolomeu... e un om disperat  dupa bani care a devenit omul diavolului..... pur si simplu nu mai are constiinta. vede doar bani si isi bate joc de oameni indiferent de problemele tale care le ai si saracia in care traiesti nu are mila.  OAMENI BUNI NU MAI APELATI LA OAMENI CARE VA CER BANI.  D-zeu da har sufletelor miloase, cu frica de D-zeu si in special celor chinuiti de viata ,   un om cu har nu va cere niciodata o suma fixa sau chiar de loc.  Marea problema la acesti inpostori e ca duce lumea in necredinta si in dezamagire, ACESTI OAMENI CARE SE PRETIND A AVEA HAR SI NU AU SUNT OAMENI LU SATANA CARE ISI BATE JOC DE OAMENI DOAR PENTRU SIMPLU FAPT CA EI NUSI DAU SEAMA CA SUNT CONTROLATI DE DIAVOL . SUNT                 FOLOSITI CA SA RASPINDEASCA NECREDINTA IN LUME.. normal ca tu ca om cind citesti atitea vb frumoase despre un preot cu har si apelezi la el dai o suma de bani si vezi ca nimic nu sa intimplat automat incepi sa nu mai crezi in preoti si in D-zeu . IL asimilezi pe D-zeu cu acesti impostori... OAMENI BUNI CIND APARE O GREUTATE O PROBLEMA  MERGETI LA BISERICA DE CARE APARTINETI VB CU PARINTELE VOSTRU  el va va intelege se va ruga si va va indruma incotro sa mergeti daca nu e de competenta lui... PREOTI CARE SLUJEC IN BISERICI au o pregatire in ale cunoasterei despre lucrurile sa le numesc paranrmale. fac o scoala si citesc carti vechi care dateaza de cind a venit Iisus pe pamint. EI stiu ce si cum sa faca sau unde sa va indrume. multumesc de intelegere o zi buna