Servicii astrologie

•  
    • 21 mesaje
    7 Sep 2012, 22:37
    0 0
    Daca doreste careva interpretari daca sunteti din bucuresti, contra cost, gen 10 ron minim, puteti sa ma apelati cu incredere. Va pot raspunde la intrebari de genul ma casatoresc anul acesta, cunosc pe cineva pentru o relatie, ma angajez in urmatoarele 3-6 luni, o sa am copil in urmatorul an etc.
    Pentru altii din tara intrepretez si gratuit pentru inceput. Astept...
  •  
    • 21 mesaje
    7 Sep 2012, 23:09
    0 0
    am nevoie de ora exacta, inclusiv minutele, si ziua in care vreti sa ridicati o harta pentru intrebare.
    de asemenea, puteti intreba si despre bani, mai multi in ceva timp, sau vreo sursa de venit etc.
  •  
    • 21 mesaje
    8 Sep 2012, 00:19
    0 0
    lasati-mi un mesaj pentru a stabili metoda de plata, fie direct fie in cont
  •  
    • 143 mesaje
    8 Sep 2012, 12:32
    0 0
    Luna_astrolog said:lasati-mi un mesaj pentru a stabili metoda de plata, fie direct fie in cont

Vai de viata ta cind D-zeu se va supara pe tine si pe dracii la care apelezi sa te ajute.....
    Cind vei fi judecata focul te va cuprinde..... revinoti la realitate si caestete .. bafta  

•  
    • 21 mesaje
    8 Sep 2012, 13:03
    0 0
    astrologia este permisa, sunt sigura pe ceea ce am facut toata viata, fara suparare am mai putine pacate decat o sa ai vreodata in 5 vieti. abtine-te de la comentarii inutile. nu cred ca gandesti limpede... mai bine revede ce ai facut in viata asta cu adevarat. conform astrologiei se platesc pacatele de viata, cunoasterea este necesara. apropo exista religii unde astrologiei i se acorda meritul cuvenit...
  •  
    • 21 mesaje
    8 Sep 2012, 13:08
    0 0
    apropo sa stii ca religia nu te ajuta cu nimic, poti sa te rogi 24 de ore din 24 daca ai pacate pe care nu le poti duce ca tot in iad ajungi (si da astrologia recunoaste si existenta acestuia). nu mai vorbi tampenii, si concentreaza-te pe ceea ce e normal, orice ai face in rest nu te iarta nici dracul in acest univers (lege de a vietii). toate se platesc...
  •  
    • 21 mesaje
    8 Sep 2012, 13:14
    0 0

apropo iertare nu exista din ceea ce stiu din astrologie. se platesc si pacatele minore si chiar greu pentru ca altfel devii prea jigodie. regula de baza e simpla: platesti pentru tot ceea ce ai facut, nici o preferinta din partea lui Dzeu pentru nimeni. E adevar, fie ca vrei sa crezi sau nu. Cat despre draci, nu exista asa ceva...
    Alt adevar, prostia nu ii place nici lui Dzeu, ar trebui sa te asiguri ca ai ceva cunoastere legata de orice capitol. Sunt prea multi care reusesc sa treaca de nivelul 0 ca sa te agreeze pe tine in mod expres. Sunt religii unde astrologia chiar isi ia meritul cuvenit... Mai gandeste...

•  
    • 21 mesaje
    8 Sep 2012, 13:20
    0 0
    chiar si ceea ce tu consideri minor, ca l-ai barfit si eventual ca l-ai facut prost pe altul, e pacat major. cam toti au facut asta... Te-ai gandit vreodata ca celuilalt ii faci capul, viata si reputatia praf, cand puteai sa iti vezi de viata ta... Nu stiu exact la ce visezi tu cand spui numele lui Dzeu, pentru ca aparent nu stiu cu ce se mananca acest Dzeu. astrologia oricum recunoaste existenta unei entitati de genul acesta numai ca nu are imaginea creata de religie, de om prost, milostiv, care inchide ochii la greselile tale si ii omoara  (eventual spiritual)  pentru tine...
  •  
    • 21 mesaje
    8 Sep 2012, 13:31
    0 0
    apropo in acceptiunea astrologica, rolul religiei, rugaciunii este doar acela de a primi ajutor caci in rest sunt toti egali.
  •  
    • 4346 mesaje
    8 Sep 2012, 18:18
    0 0
    Luna_astrolog said:astrologia este permisa, sunt sigura pe ceea ce am facut toata viata, fara suparare am mai putine pacate decat o sa ai vreodata in 5 vieti. abtine-te de la comentarii inutile. nu cred ca gandesti limpede... mai bine revede ce ai facut in viata asta cu adevarat. conform astrologiei se platesc pacatele de viata, cunoasterea este necesara. apropo exista religii unde astrologiei i se acorda meritul cuvenit...

Astrologia nu a fost nu este si nu va fi vreodata permisa de religia crestina...de adeptii Satanei din care faci si tu parte cu siguranta....

•  
    • 4346 mesaje
    8 Sep 2012, 18:20
    0 0
    Luna_astrolog said:apropo sa stii ca religia nu te ajuta cu nimic, poti sa te rogi 24 de ore din 24 daca ai pacate pe care nu le poti duce ca tot in iad ajungi (si da astrologia recunoaste si existenta acestuia). nu mai vorbi tampenii, si concentreaza-te pe ceea ce e normal, orice ai face in rest nu te iarta nici dracul in acest univers (lege de a vietii). toate se platesc...

aia in mintea ta aia ingusta..toate pacatele se iarta daca exista cainta si indreptare prin Sf Spovada instituita de Dumnezeu...

•  
    • 4346 mesaje
    8 Sep 2012, 18:25
    0 1

Luna_astrolog said:

apropo iertare nu exista din ceea ce stiu din astrologie. se platesc si pacatele minore si chiar greu pentru ca altfel devii prea jigodie. regula de baza e simpla: platesti pentru tot ceea ce ai facut, nici o preferinta din partea lui Dzeu pentru nimeni. E adevar, fie ca vrei sa crezi sau nu. Cat despre draci, nu exista asa ceva...
    Alt adevar, prostia nu ii place nici lui Dzeu, ar trebui sa te asiguri ca ai ceva cunoastere legata de orice capitol. Sunt prea multi care reusesc sa treaca de nivelul 0 ca sa te agreeze pe tine in mod expres. Sunt religii unde astrologia chiar isi ia meritul cuvenit... Mai gandeste...

Pai tu stii din astrologie numai baliverne..iertarea a dat o Dumnezeu prin Isus Cristos..da e adevarat ca toate pacatele se platesc..dar pacatele marturisite sunt sterse si nici Dumnezeu nu si mai aminteste de ele.

Cat despre draci ca nu exista parca mai sus spuneai ca astrologia crede in existenta iadului...sau dupa gandirea ta aia logica iadul de cine crezi ca e "populat?"

"Sunt religii unde astrologia chiar isi ia meritul cuveni"t...da cum ar fi satanismul , New Age etc...

•  
    • 21 mesaje
    8 Sep 2012, 19:43
    0 0
    iadul nu este populat de draci. nu exista nimeni care sa permita existenta unor criminali, sadici care sa tortureze pe cineva. voi chiar ganditi? este un loc unde se moare....

si nu prea ar fi corect, chiar crezi ca intereseaza cineva daca eu te jignesc, iti fac capul praf si pe urma ma iarta dzeu pe mine? ca in capul tau, te asigur ca nu prea vrei asa ceva... Nu mai visa.

Cat despre religia crestina, exista un alt motiv. acela ca poti afla adevaruri prin intermediul ei, pe care nu le poti duce ca om. poti inebuni usor. a incercat doar sa ii protejeze pe cati mai multi. chiar si acela ca dzeu exista.

daca eu iti spun ca ajungi in iad din cunostinte sigure pentru ca nu ai facut ceea ce trebuie in viata asta si nu este dispus sa iti dea o a doua sansa cand ai avut destul timp la dispozitie chiar mai crezi in balivernele pe care le debitezi??

nu este pentru toata lumea astrologia, exista 7 miliarde de oameni, si crede-ma ca daca exista 500 printre ei pe care dzeu sa ii simpatizeze ca stiu sa isi traiasca viata este bine. nu astrologia este problema, ci individul. cat despre cainta pe cine dracu credeti ca pacaliti? de ce nu ii cereti iertare celui care ii gresiti si va asteptati sa va ierte dzeu??? ala cu ce dracu se alege, cu capul facut praf o viata intreaga ca l-au mancat altii de cur?? voi chiar ganditi, va intreb din nou?  sunt oameni care ajung sa se sinucida, cine e vinovata de fapta lor, daca nu niste curve care arunca cu cuvinte, si fapte??? despre ce vorbesti??

nu te afli printre cei simpatizati de el tocmai din falsitate, da acum dovada de tarie de caracter si lasa-i pe altii sa isi traiasca viata cum stiu ei mai bine. pana una alta voi dati cu parul in cap nu astrologul.
  •  
    • 21 mesaje
    8 Sep 2012, 19:47
    0 0
    conform cunostintelor 'dracii' exista doar pe pamant si sunt temperamentele machiavelice. ajung toti morti. sau conform credintei voastre or trai aia mai mult ca tine dupa ce sunt niste criminali?? sau traiesc toti si altii sunt prosti si se sinucid din cauza  unor violatori, pedofili,, criminali cand ajung in rai?
    ai impresia ca asta e dreptatea lui Dzeu?
  •  
    • 21 mesaje
    8 Sep 2012, 20:02
    0 0
    si apropo ii judeca pe toti dupa fapte pana la ultima, iertarea nu exista dupa cum ziceam, indiferent de religie sau inexistenta ei.
    nu ai nici un drept mai mare decat acela care nu crede in dzeu si a fost un om desavarsit ...
  •  
    • 21 mesaje
    8 Sep 2012, 20:06
    0 0
     nu au fost unii ca voi cei care l-au omorat candva prin fapta si cuvant pe IIsus?
    nu au cerut si aceia iertare? ce trebuia sa faca, sa ii pupe altcandva, cand au stiut adevarul dintotdeauna...
    ce cautati de nu va vedeti voi de viata voastra, de ceea ce spuneti si faceti?
    Acest mesaj a fost editat de către Luna_astrolog: 8 Sep 2012, 20:11
  •  
    • 4346 mesaje
    8 Sep 2012, 20:55
    0 0
    vai de capul tau ala sec..ca esti varza...
  •  
    • 1336 mesaje
    8 Sep 2012, 21:12
    0 0
    Anda,fara suparare,dar nu e mai simplu sa eviti subiectele care nu iti plac? E totusi un forum public si nu e frumos sa jignesti oamenii sau sa-i ameninti cu ce vor pati.Exista sus un Dumnezeu care le stie pe toate mai bine.
  •  
    • 4346 mesaje
    8 Sep 2012, 21:24
    0 0
    unde vezi tu vreo amenintare????
  •  
    • 21 mesaje
    8 Sep 2012, 22:04
    0 0
    oferta inca valabila pentru cei interesati puteti lasa mesajele si pe privat. raspund tuturor atata timp cat nu ma depaseste volumul de munca
    Acest mesaj a fost editat de către Luna_astrolog: 8 Sep 2012, 22:17