/

•  
    • 552 mesaje
    19 Mar 2005, 16:30
    0 0
    /
  •  
    • 2039 mesaje
    19 Mar 2005, 16:40
    0 0
    La parintii mei este invers:mama sagetator si tata rac si au o casnicie mai mult decat fericita de mai bine de 23 de ani!
  •  
    • 614 mesaje
    24 Mar 2005, 10:28
    0 0
    Horoscopu zice k nu dar...cred k asta conteaza cel mai putzin intro relatzie.Totul depinde de personalitatea fiecaruia.Desi semn de foc q semn de apa nu merge absolut deloc...Vreau sa va spun k eu am cunoscut un cuplu ea-sagetator si el-rac care spre deosebire de parintzii mititikai au dus o viatza de cosmar...el o batea zilnic...pana la urma au divortzat,ea a murit de inima si el a plekt q amanta si a ramas q 2 fete.Bineinteles k nutzi doresc asta rossana ...dar nush dak e doar o coincidentza dar uite k cei 2 nu sau potrivit.Revin la afirmatzia mea si zic k totul depinde de CARACTER si dak voi va iubitzi totul e ok.Pupici
  •  
    • 128 mesaje
    25 Mar 2005, 00:30
    0 0
    Sanse exista cu siguranta insa in general barbatii sagetatori zboara din floare in floare,sunt copilarosi si aventurieri.Din cate stiu eu racoaicele nu prea se impaca cu ideea asta si-si doresc siguranta intr-o relatie.Asta nu inseamna insa ca nu poate fi o relatie de viitor,astrele se pot insela(la mine chiar s-au inselat )
  •  
    • 235 mesaje
    3 Apr 2005, 17:52
    0 0
    Rossana_84,

Cum va merge? Si eu sunt intr-o situatie similara.
  •  
    • 67 mesaje
    3 Apr 2005, 21:10
    0 0
    difera cred de la persoana la persoana..am stat cativa ani cu un sagetator si ne-am inteles f bine...