Superstitii despre cimitire
-
0 0Am mai scris si in alta parte, dar poate aveti voi fro idee. Daca iei ceva dintr-un cimitir, se pare calucrurile incep sa nu iti mai mearga asa de bine. Ce faci cu lucrul ala, il duci inapoi in cimitir sau il arunci? Ceva idei? Merci frumos.
-
mikizda said:Am mai scris si in alta parte, dar poate aveti voi fro idee. Daca iei ceva dintr-un cimitir, se pare calucrurile incep sa nu iti mai mearga asa de bine. Ce faci cu lucrul ala, il duci inapoi in cimitir sau il arunci? Ceva idei? Merci frumos.
Pai Miki ,du l inapoi ,de ce sa-l arunci.Io ceea ce nu pot sa inteleg e cum de ti-ai gasit tocmai masina de tuns iarba....intr-un loc de veci?Pai ca sa nu mai tii gandul la "cum iti va merge" considera ca ai luat lucrul imprumut si-l returmezi , fara pareri de rau.Mai da si tu ceva de pomana la un nevoias sau la cineva in dificultate...si superstitia nu mai are" putere".Ce aruncat domle?Nu-i de ajuns ca "coasa-i" in prim plan, pan locurile acelea, acu vrei s-o foloseasca si la taiatul ierbii?
-
Pai am un amic de e gropar.Si probabil a primit o noua scula la tintirim, ca el si tunde si iarba si mi-a facut-o mie cadou pe aia veche.Si acu ceva timp, tipele de la Bambi ziceau ca luara ceva din cimitir si ca le merge rau. Si s-a si stricat nenorocita aia de masina.
Acest mesaj a fost editat de către mikizda: -
du-o in padure, ca pe alba ca zapada, miki... glumesc... ce naiba, ca te stiam fata realista... daca ai cumva indoieli in privinta darului... dar nu cred ca se aplica la tine... ca nu e luat ceva de la un mort...
nu e o cruce, sau gardul, sau mai stiu eu ce... este o unealta... poate ar fi bine sa intrebi un preot? daca vb cu vreun preot pe acolo, intraba si vezi ce zice... eu cred ca nu e relevant... de ex, puteai sa o gasesti la cineva in fata usii si sa o iei...
si nu ai fi stiut ca e din cimitir... -
mikizda said:Pai am un amic de e gropar.Si probabil a primit o noua scula la tintirim, ca el si tunde si iarba si mi-a facut-o mie cadou pe aia veche.Si acu ceva timp, tipele de la Bambi ziceau ca luara ceva din cimitir si ca le merge rau. Si s-a si stricat nenorocita aia de masina.

Fetele de la Bambi au luat cateva pietricele de la MORMANTUL Parintelui Arsenie Boca. Asa au spus, deci e un caz diferit! Oricum, eu cred ca este doar o supersitie, insa pentru linistea dvs. sufleteasca, ar fi ...indicat sa instrainati obiectul respectiv si astfel s-ar rezolva problema. -
mikizda said:Da Cor, si ma stiam cu capu ok, dar de cand a venit una si mi-a povestiti de fetele alea de la Bambi, parca zici ca mi s-a pus pata pe creieri. Mc frumos Ïul, o sa o arunc, mama ei de masina.
Ma Miki, unii ar fura-o din cimitir, tu ai primito de-a moca* si vrei s-o arunci. Lasa prostiile, si folosesteo cu spor
Zau! -
Pai n-auzisi Meclo ca se si strica, mama ei de masina?Tipul sta in apartamnet, nu are ce sa faca cu masina si cand ma mutai la curte, mi-o aduse in dinti, ca si cadou.Taiai de doo ori si se duse dreaq.O dadui si la reparat, nexam.Si intre timp, a venit tanti asta de mi-a povestit ca nu e bine sa iei din tintirim. dreaq sa le ia de povesti.
-
Miki, prostii. Tu n ai luat o din cimitir, ti a dat o ala cadou. Asta cu luatul e atunci cand iei tu direct ceva de la un mormant, dar tot o porcarie e. Ca nu mai funtioneaza, e partea 2a. Ala de ti a daruit o, o fii stiut el de ce si asa a scapat de harb. Stii si tu ce greu e sa scapi de vechituri, ca nu le poti arunca oriunde si ptr unele mai trebuie sa si platesti
-
miki, tu nu ai luat-o dragutzo din cimitir, ea provine probabil de la o biserica, cimitirul fiind doar administrat, deci bunurile nu provin din cimitir... ce nu intelegi?
incearca sa o mai repari o data si daca nu si nu, da-o si tu mai departe cuiva si gata... sau du-o la un cimitir de aparate electrocasnice... -
mikizda said:Da Cor, si ma stiam cu capu ok, dar de cand a venit una si mi-a povestiti de fetele alea de la Bambi, parca zici ca mi s-a pus pata pe creieri. Mc frumos Ïul, o sa o arunc, mama ei de masina.
Mah Miki, pai tu nu ai luat nimic din cimitir. Masina de tuns iarba e de la prietenul tau care ti-a dat-o tie...Ce legatura are cu luatul din cimitir?
Sa stii ca masinile se strica si daca nu iei din cimitir