zodia scorpion

•  
    • 61 mesaje
    14 Mar 2005, 15:37
    0 0
    cine e nascuta pe 4 noiembrie ? hai sus! hai sus! e o zodie deosebita iar scorpionii au demnitate....v-am provocat , stimate doammne scorpion??
    astept sa vb.Am cunoscut multi scorpioni femei si chiar barbati care au avut o ascensiune in viata similara cu a mea .desi nu cred in zodiacul din ziare ..totusi......
  •  
    • 1037 mesaje
    15 Mar 2005, 04:30
    0 1
    Hai mai sa te laud.Desi nu-s din scorpion(sint taur)......asa..zodia asta a ta mi se pare cea mai buna.Intotdeauna incercam sa copiez persoane din zodia asta dar nu pot pt ca au "coloana vertebrala prea verticala" si eu nu ma pot tine dupa ei.
  •  
    • 61 mesaje
    15 Mar 2005, 07:56
    0 0
    Multumesc frumos draga "LEVA".Ma bucur ca subscrii la cele ce am spus despre scorpioni.Nu cunosc pe nimeni din zodia ta . esti prima persoana "taur",cu care stau de vb.Tu ce parere ai despre "voi"taurii.e o trasatura caracteristica ,o linie ce trece peste voi ,si va niveleaza caracterele.sunt sigura ca sunt lucruri interesante si la voi... oricum ..ne-ai ..laudat si-mi place........numai bine. Pe curand.
  •  
    • 9835 mesaje
    15 Mar 2005, 12:54
    0 0
    ete, da, ce sa zic, ca altora, din alte zodii, nu le place cand sunt laudati...
    Pai uite, mie nu prea imi plac Scorpionii. Sunt prefacuti si nu tin cont de sentimentele altora, alearga numai dupa propriile placeri. O relatie cu ei merge bine doar atata vreme cat nu s-au plictisit (si se plictisesc destul de repede, pentru ca sunt superficiali), pe urma, Dumnezeu cu mila, calca totul in picioare si pe urma mai au si pretentia sa-i ierti, sa-i intelegi si "sa fie totul ca la inceput".
    Nu zic ca sunteti toti chiar atat de nashpa, ca am intalnit si cativa Scorpioni intregi la cap si suflet, dar in general similitudinea cu scorpionul, care te umple subit cu venin ca sa te omoare atunci cand i se pare ca nu mai are nevoie de tine, este foarte potrivita.