eu berbec el rac

•  
    • 21 mesaje
    19 Apr 2012, 17:15
    0 0
    Exista sanse de reusita pentru o astfel de relatie?Chiar daca sunt in zodia berbecului nu prea ma caracterizeaza sa fiu impulsiva sau dominanta poate sunt doar geloasa uneori.Am ascendentul in Fecioara si simt ca si-a lasat mult amprenta asupra caracterului meu in sensul ca sunt o fire intelegatoare si ingaduitoare.El e in zodia Rac-ului dar nu e genul acela mamos,dupa fusta mamei cum se zice despre raci in general,doar ca e destul de tacut in general si inchis in sine nu prea comunica cu mine cum mi-as dori eu.Oare exista vreo solutie la problema noastra,sau pur si simplu nu ne potrivim ca si cuplu?
  •  
    • 3354 mesaje
    7 Mai 2012, 10:44
    0 0
    la rac eu am observat o inertie in a alua decizii si a avea initiative... daca iti convine sa fii tu tot timpul cea care trage de el, e buna relatie...

racii sunt sentimentali si f buni la suflet, sunt sigura ca nu va certati deloc, ca el iti accepta toate alea... si e posibil si sa aiba talent la bucatarie, sa fie casnic si sa aiba manualitate - in sensul ca repara tot prin casa...

am avut prieten rac - eu fiind scorpion... putea fi sotul meu, daca nu pleca din tara si eu puteam sa-l urmez la momentul respectiv...
  •  
    • 92 mesaje
    7 Mai 2012, 16:06
    0 0
    si eu sunt berbec iar iubitul meu e rac.....eu sunt extrem de geloasa,posesiva,impulsiva si agresiva cand sunt enervata la maxim,iar el e deosebit de marlan direct ,exagerat de sincer,deloc gelos ,cam rau de gura cand e nervos,dar are suflet bun
    deci racu cu berbecu sunt intr-o extrema si paraleli unul cu altul dar opusurile se atrag ,deci si noi ne atragem repricop,parca exista o chimie tot timpul,ne certam des dar dupa fiecare cearta mai apriga ne indragostim mai tare unul de altul
  •  
    • 157 mesaje
    8 Mai 2012, 08:04
    0 0
    Intrebarea importanta este ce simti, de fapt.
    Si daca ceea ce simti te indeamna sa construiesti o relatie, atunci urmatoarea intrebare potrivita nu este "oare merge?" ci, "ce am eu de facut ca sa mearga?".

Este important ca tu sa-i intelegi nevoia de liniste iar el sa-ti inteleaga nevoia de actiune.
    Si modul in care comunicati depinde si de restul hartii fiecaruia.

Aici este un material despre nativii Berbec, de unde poti extrage ceea ce ai tu de transformat pentru a putea interactiona armonios cu ceilalti :
    http://astromercur.blogspot.com/2011/04/cine-sunt-nativii-berbec.html

Sa-ti fie bine!!!