Ce spun zodiile dupa ce fac dragoste :)
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
10 Mar 2005, 21:270 0Berbec: OK, hai s-o facem din nou! Taur: Mi-e foame, paseaza pizza! Gemeni: Ai vazut pe undeva telecomanda?!? Rac: Cind ziceai ca ne casatorim? Leu: Zi ca n-a fost fantastic !!! Fecioara: Na ca acum trebuie sa spal cearceafurile! Balanta: Mi-a placut, pentru ca ti-a placut si tie. Scorpion: Poate c-ar trebui sa te dezleg mai intii ... Sagetator: Nu ma suna, te sun eu! Capricorn: Ai cumva vre-o carte de vizita?!? Varsator: Acum, hai s-o facem fara haine pe noi. Pesti: Cum ziceai ca te numesti?
-
11 Mar 2005, 09:36Draguta astea le-am mai citit de pe site. Asa ca incearca sa vii cu noutati ! Mmmdaaa chiar as este...
-
11 Mar 2005, 17:22Draguta ralucka, aveai doua o optiuni: sa citesti si sa treci mai departe tinand gurita inchisa sau sa dai cu bata in balta si in cineva care nu ti-a facut nimic. Tu ai ales varianta mai putin eleganta.
Daca tu ai mai vazut pe site asta, e problema ta. Eu am citit-o ieri pentru prima data intr-un e-mail si am postat. Poate nu am timp ca tine sa navighez acest site din scoarta in scoarta. Stii, altii si muncesc
Iar cand vad ceva dragut incearca sa imparta cu amicii virtuali. Tu nu te numeri printre ei (asta ti-o zic chiar daca te doare in cot).
Înapoi la: Forum » Astrologie