fidelitatea barbatilor gemeni

•  
    • 1131 mesaje
    10 Mar 2005, 14:14
    0 0
    Fetelor, mai devreeme am citi ca barbatii din zodia Gemeni nu sunt fideli absolut deloc. eu sunt cu iubitul de aproape 5 ani. Pana acum nu am constata ca ar avea asemenea tendinte.

Voi ce experiente aveti cu cei din aceasta zodie?
  •  
    • 1037 mesaje
    11 Mar 2005, 00:23
    0 0
    Sotul meu e gemeni.Il stiu de 10 ani si sintem casatoriti de 5.Eu,una nu ma iau dupa zodii si poti sa-ti spun ca e fidel.Nu cumva sa stai cu frica de infidelitate din cauza zodiei ca nu merita.
  •  
    • 1131 mesaje
    11 Mar 2005, 09:07
    0 0
    Nu eram ingrijorata pentru ca e din Gemeni, ci pentru ca ...e barbat. Si stim ca ei fac fata mai greu tentatiilor. Dar cum am citit de mai multe ori chestia cu infidelitatea barbatilor din Gemeni, incepusem sa-mi pun intrebari.
  •  
    • 2198 mesaje
    11 Mar 2005, 13:23
    1 0
    Eh ,cred si eu ca nu v-ati prins ...Pai tocmai aici e farmecul zodiei ...
  •  
    • 1131 mesaje
    11 Mar 2005, 13:30
    0 0
    hai nu ne mai pune pe jar. tu cunosti astfel de caz concret? sau te joci cu noi?
  •  
    • 361 mesaje
    21 Mar 2005, 13:53
    0 0
    Barbatii gemeni si cuvantul "fidelitate" nu merg in acelasi context
  •  
    • 634 mesaje
    22 Mar 2005, 08:11
    0 0
    P-asta n-o stiam.
  •  
    • 552 mesaje
    22 Mar 2005, 16:02
    4 0
    mai fetelor, al meu sot e in gemeni. Nu am dovezi ca m-ar insela, ba din contra, este chair foarte fidel. Atat de fidel, incat imi ridica semne de intrebare cateodata. Care o fi adevarul? E fidel sau.... e foarte destept?
  •  
    • 2039 mesaje
    22 Mar 2005, 20:13
    1 0
    Asta ma intreb si eu cateodata:chiar e fidel sau doar stie sa se ascunda?
    In orice caz,am observat ca gemenii ,in adancul sufletului lor,sunt persoane f sensibile.
  •  
    • 74 mesaje
    20 Apr 2005, 11:11
    4 0
    Va pot spuneeu cate ceva despre gemeni,daca imi ingaduiti.Acestui semn zodiacal..trebuie sa-i dai senzatia ca-l "iubesti "pt acum..si-l vei pastra toata viata.Nu-l impresioneaza gatitul,tot timpul trebuie alimentat cu noi provocari si discutii(pt se plictiseste repede)Si nu-l bate la cap cu intrebari genul:"Spune-mi cat de mult ma iubesti?..."nici nu m-ai bagat in seama azi dimineata"etc.Apoi nu-l lasa sa te intuiasca....alterneaza comportamentul pasional,cu cel indiferent si cu cel camaradesc.Povesteste-i anecdote,da-i replici spontane si fa jocuri de cuvinte.La gemeni,nu conteaza cum esti imbracata si ceea ce spui..Fii mereu alta!Daca este dual(asa cum se spune )...cunoscandu-l foarte bine..s-ar putea sa nu mai plece dupa alta...De obicei ,ei pleaca atunci cand sunt certati,stresati sau plictisiti....dar nu e o regula.Daca vrei sa cuceresti un geaman:fii vesela,spirituala si sa nu te arati vrajita de farmecul lui.Nu este gelos..si nici posesiv..si nici nu le place sa fie in aceasta situatie...Gemenii..sunt cunoscuti pt lipsa lor de implicare sentimentala...dar si daca se indragostesc...poti ajunge lejer la casatorie!Va pup!
  •  
    • 74 mesaje
    20 Apr 2005, 11:17
    4 0
    In concluzie..eu cred ca mai sunt si gemeni fideli.Infidelitatea ,nu cred ca tine de zodie..ci de caracterul fiecaruia...(aici ne referim la barbati)Barbatii..indiferent de zodie,din cand in cand..vor sa mai faca cate o cucerire(fie si asa din priviri)pt a-si demonstra lor..ca mai pot...instinctul ..ce vreti?Dar..hai..sa nu fim rele....mai sunt si barbati fideli(sa nu-i bagam pe toti in aceasi oala)
  •  
    • 247 mesaje
    20 Apr 2005, 11:44
    5 1
    barbatii gemeni nu sunt gelosi ? nici posesivi ? da de unde as vrea eu sunt foarte gelosi si foarte posesivi , e gresit descrisa zodia se pare !
  •  
    • 35 mesaje
    20 Apr 2005, 12:37
    4 0
    fratele meu este geaman...si pot sa va spun ca ii place f mult sa fie inconjurat de fete, sa vrajeasca fetele... dar si cand se indragosteste...nu ar fi infindel pt nimic in lume. cand un geaman iubeste cu adevarata...nu are ochi decat pentru persoana respectiva. iar daca s-a plictisit sau vrea sa rupa o relatie...i-o spune fetei direct, in fata.... si nu se avanta intr-o alta relatie(nici macar aventura) pana nu isi incheie conturile cu cealalta. este f gelos, nu accepta tradarea, iar daca banuieste vreo urma de infidelitate...rupe orice legatura cu acea persoana. este f sentimental si devotat..
  •  
    • 247 mesaje
    20 Apr 2005, 13:43
    1 0
    asa da micutza asa sunt barbatii gemeni
  •  
    • 2039 mesaje
    20 Apr 2005, 14:00
    1 0
    Nu conteaza cum te imbraci, zici tu? Da' de unde, e atent si la cel mai mic detaliu, ar vrea, fizic, sa fii perfecta, daca se poate.
  •  
    • 74 mesaje
    21 Apr 2005, 18:59
    1 0
    ete..al meu..asa este.......nu-i nimic..poate mai invat si eu cate ceva de la voi..despre zodia asta....chiar ma intereseaza!pupicei...
  •  
    • 1 mesaje
    19 Aug 2011, 13:17
    4 0
    eu am fost intr-o relatie de 2 ani cu un geaman si la sfarsit s-a dovedit a fi foarte superficial in legatura cu sentimentele lui,distanta la determinat sa nu mai aibe aceleasi sentimente ca la inceput...sunt fideli insa se plictisesc usor si trec la fel de usor peste o relatie
  •  
    • 18 mesaje
    20 Nov 2011, 13:03
    1 3

Tatal meu este gemeni.Cat timp a stat cu mama mea era foarte foarte infidel.Imi amintesc inca de cand eram mica,il vedeam cu altele si cand mama il intreba de ce,ii spunea "sunt barbat,e ceva normal".Dar cu toate astea nu ar fi lasat-o pe mama pentru una dintre femeile acelea si dupa ce ea a plecat a terorizat-o sa se impace cu el.Acum sta cu alta si cand mai merg pe la el ii mai aud cum se cearta tot din acelasi motiv:infidelitatea lui.