Turnatul cositorului
-
6 4Prin turnatul cositorului se poate lega o femeie de un barbat?
-
ancast said:Prin turnatul cositorului se poate lega o femeie de un barbat?
De ce intrebi?esti incepator practicant la vre-un combinat sau la vre-o turnatorie?
Eu stiam ca multe combinate au inchis....lipsa de" legaturi"Daca unu vrea sa-si deschida activitate in propriu,doamne ajuta....dar fii foarte atenta la "turnat"ca ai putea sa te ustionezi....la greu...si nici acatistele nu-ti vor mai folosi pt ranile provocate de aceste incercari
Schimba jobul,de nu ...partenerul...
-
ancast said:Bine, merci. Ceva mai util crezi ca o sa-ti treaca prin cap sa-mi spui??? In afara de viziunile tale cu combinatele, crezi ca mai emiti ceva?
sa-ti spun ceva mai util?tu glumesti draguta?.Sant ani de cand mi-am dat cele 6 rochii suprapuse jos .....si am aruncat pe apa sambetei sfera de cristal,ca sa nu-ti mai povestesc de carti

:.Mey , sa nu intelegi gresit,nu carti de citit .... ci tarot in toata regula...dar uite ca viziunile nu le pot inlatura ...domle.Ce te-a socat dragut-o?...faptul ca am"emis"in mod simpatic mesajul de a nu te juca cu focul?sau crezi ca esti atat de pregatita incat sa incerci ceea ce nu intra in capacitatea sau puterea ta?Ancuto....o eroare cat de mica poate sa faci sa-ti plangi de mila ...nu un an,doi..ci mult timp.Faci cum vrei...incearca tot ce crezi ca-i in puterile tale...dar sa nu plangi "peste laptele varsat"la urma...bafta, succes si numai bine...... -
Si pe mine ma intereseaza turnatul cositorului? Este real?
Dar poate raspunde cineva mai de doamne-ajuta, nu marylucrys care vorbeste in parabole despre trecutul ei vrajitoresc!!!
Acest mesaj a fost editat de către Anstis: -
marylucrys said:
Anstis said:Si pe mine ma intereseaza turnatul cositorului? Este real?
Dar poate raspunde cineva mai de doamne-ajuta, nu marylucrys care vorbeste in parabole despre trecutul ei vrajitoresc!!!Da ce-ti veni fa?....iti rozi unghiile ca nu mai practic sau ca nu-ti dezvalui metoda "turnatului" ?

-
FaMECLOfenoxat said:
marylucrys said:
Anstis said:Si pe mine ma intereseaza turnatul cositorului? Este real?
Dar poate raspunde cineva mai de doamne-ajuta, nu marylucrys care vorbeste in parabole despre trecutul ei vrajitoresc!!!Da ce-ti veni fa?....iti rozi unghiile ca nu mai practic sau ca nu-ti dezvalui metoda "turnatului" ?

Nu FAAAAAAAAAAAAAA, practic-o tu daca atata te duce capul!
Acest mesaj a fost editat de către Anstis: -
Ma numesc Any si am putin peste 40 de ani. Acum o luna, am intanlit o doamna REBECA pe un site. Am crezut ca este una din escroacele care au umplut google cu . Sa ma ierte d-zeu, am apelat la dansa sceptica initial, crezand ca o sa-mi spuna chestii comune, cum fac toate de altfel, dar spre surprinderea mea m-a dat pe spate. Nu-mi vine sa cred nici acum cand scriu pe acest site PESTE CE DAR DIVIN AM DAT. Va spun cu toata inima ca mi-a zis si cum arata casa mea si ce boala am cu tot cu diagnostic si solutii, pana si chestii secrete pe care doar eu le stiam. M-a surprins faptul ca este o doamna foarte elevata...profeseaza ca avocat...si nu face aceste preziceri sa se imbogateasca, desi darul divin cu care a inzestrat-o d-zeu, ar fi putut sa-l foloseasca sa se imbogateasca, pentru ca, chiar le are. Am intrebat-o de ce nu il transforma intr-o afacere de mare succes, si stiti ce mi-a zis.. O ALTA CHESTIE CARE M-A IMPRESIONAT A FOST CA I-AM ZIS DOAR NUMELE SI VARSTA MEA, FARA SA MA TRAGA DE LIMBA, ABSOLUT NIMIC DE GENUL ASTA, SI IN CATEVA MINUTE MIA ZIS . Am ramas imarmurita, chiar din acest motiv o cautasem. Nu stiu ce dar are doammna asta, dar eu asa ceva nu am mai vazut, cred ca e vorba de PARANORMAL..
DACA DORITI SA VORBITI CU DANSA SUNATI-O LA NR 0727.594.994 SAU INTRATI PE SITEUL DANSEI WWW.TAROTTIGANESC.RO
Acest mesaj a fost editat de către anisoara.any: