din experiente proprii ,ce puteti spune despre zodia berbec?
-
0 0
Buna ,am citit cam tot ce puteam despre aceasta zodie pe net insa as dori sa aflu parerea unor femei care au astfel de parteneri,rude ,amici etc Ma intereseaza ,in mod deosebit relatia acestor barbati cu femeia aflata in zodia fecioarei...orice raspuns si parere e binevenita!multumesc!
-
Dolores1 said:Semnul de pamant cu semnul de foc nu cred ca se combina prea bine.
Ce pot sa-ti spun concret de berbeci este ca-s caposi inascuti,ei au dreptate, ei trebuie sa domine si sa aiba ultimul cuvant.De acord cu dolores1, pe deasupra mai sunt si imaturi. Daca vrei sa ai o relatie cu un berbec, trebuie sa faci mai multe compromisuri decat e cazul. Din cate stiu eu , femeile fecioara sunt analitica, despica firul intr-o mie, iar berbecii fug de asa ceva. Been there, done that.
Acest mesaj a fost editat de către ingeras7: -
este foarte superficiala o analiza bazata doar pe o comparatie intre zodii, care pune pur si simplu o eticheta pe fruntea unui om ... sunt foarte multe aspecte particulare de luat in calcul;
si apoi, daca iubesti omul, iti pui problema intelegerii caracterului sau si, daca faci sau nu efortul necesar construirii unei relatii;
poate te ajuta acest material sa intelegi mai bine un nativ berbec
http://astromercur.blogspot.com/2011/04/cine-sunt-nativii-berbec.html -
Hororrrrrr!!! Sunt incapatanati, egoisti, zgarciti si pe deasupra si rautaciosi. Nu sunt romantici si nu au pic de sensibilitate. Sunt in schimb relativ familisti, depinde. Cunosc un cuplu Berbec-Fecioara, dar ea este Berbec si el Fecioara. Se inteleg bine, ea dicteaza, el se face ca executa si isi gaseste mereu cate una in alta parte. Nu exista compatibilitate directa, dar depinde acum si de ascendentul fiecaruia dintre ei.
-
,,Femeii Fecioara ii place sa se gandeasca inainte de a actiona, este echilibrata si rationala. Barbatul Berbec este spontan, schimbator, irational. Probabil ca la o prima vedere, un barbat Berbec va fi ferm convins ca are in fata o frigida, care nu a fost in viata ei sarutata cu patos, cand de fapt este vorba doar de timiditate si de un puternic sentiment de autoconservare.
Poate initial ar putea sa se simta atras de ea, asa cum in general il atrage o noua posibila cucerire, fara a cantari neaparat vreo calitate anume. Daca isi combina energiile in atingerea unui scop comun, ea face planul si are grija de detalii, el actioneaza, completandu-se reciproc si ajungand la rezultate optime.
Femeia Fecioara are logica, rabdarea si concentrarea necesare, Berbecul are indrazneala, forta si energia nestavilita pentru indeplinirea sarcinii. Datorita acestui lucru, pot colabora bine. Cand vine insa vorba despre sentimente, barbatul Berbec este un vanator, de cele mai multe ori prea necopt pentru Fecioara, iresponsabil si copilaros, ceea ce-i trezeste sentimentul de neincredere.
Barbatul Berbec s-ar putea sa vrea doar o distractie, ea viseaza la o relatie adevarata, cu tot ceea ce implica aceasta. Chiar si in cazul in care ajunge s-o iubeasca, barbatul Berbec nu reuseste sa-i aprecieze calitatile, este mult prea organizata si rationala pentru el.
Berbecul isi doreste s-o faca sa arda, sa se simta provocat, sa-l innebuneasca cu senzualitatea si misterul ei, insa nativa Fecioara analizeaza in timpul asta lucrurile la rece si constata ca nu este partenerul de care are ea nevoie. Prin urmare, o relatie pe termen lung poate fi compromisa, din cauza multiplelor diferente dintre ei. ,,
-
am inteles foarte bine intrebarea. In schimb tu n ai priceput raspunsul...care se referea ca degeaba iti alegi partenerul dupa zodii, ca nu asta ti asigura compatibilitatea. O relatie care sa dureze o viata ar trebui sa contina lucruruile esentiale, nu niste statistici intre zodii. Si atata timp cat tu nu pricepi lucrul asta, nu te astepta ca relatia sa si dureze. ( se va sfarsi mai repede decat te astepti)
-
Sunt intr-o relatie de aproape 3 ani de zile cu un berbec,eu sunt fecioara.Intr-adevar ce a scris ICARUS este extrem de adevarat...Berbecii nu stiu sa isi exteriorizeze sentimentele,sunt prea fixisti..Lucru care il urasc si l-am intalnit la berbeci este PROMISIUNEA.Fac promisiuni cat incape dar nu se tin de cuvant.Uita mereu....Nu stiu sa comunice suficient intr-o relatie...Sa fiu mai explicita discuta dar despre cu totul altceva care sa nu implice relatia lui...Nu sunt organizati DELOC!!Sunt oamenii care fac lucrurile pe ultima suta de metri...Eu am tot avut discutii cu partenerul meu in privinta acestor defecte...dar rezultatul este 0.Sper ca v-am fost de folos.
-
si eu cunosc un berbec de 7 ani si am si pareri bune despre ei ca de exemplu sunt foarte ambitiosi si se lupta pentru a reusi sa faca cea ce isi propun asta m-a atras pe mine la el , nu sunt ca alti sa stea in pat si sa nu-i pese daca reusesc sa faca un lucru pe care si l-au propus.Eu cred ca asta este cel mai important la un barbat ca atunci cand pleaca de acasa sa fi sigura ca face ceva pentru familie sa-i fie bine.