ambii varsatori!
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
1 Mar 2005, 13:450 0dar cine stie, de El:varsator,Ea:varsator!care a-ti avut o astfel de experienta sau aveti impartasiti-mi si mie cateva idei!
-
2 Mar 2005, 17:24ai o asa mare drepate!,am crezut ca doar eu sunt mai idioata!dar se pare ca accasi vorbe zic si eu am si mai bine nu mai am sau am si sa nu mai am!of.........
-
2 Mar 2005, 19:20Ca prieten/iubit intr-adevar nu merge deloc aceasta combinatie, am trecut si eu prin asta si pot spune ca dupa cateva zile numai, am ajuns amandoi la concluzia ca nu merge de nici un fel. Ne intelegeam mult mai bine ca amici si asa am si ramas, fara resentimente sau pareri de rau..
-
2 Mar 2005, 20:06dar mie mi-a trebuit doi ani si jumatate ca sa inteleg!el nici acum nu intelege!
-
8 Mar 2005, 02:07Eu din cate stiu varsatorii intre ei se inteleg super,cunosc destule cupluri de acest gen.Acum depinde si de voi pentru ca la partea teoretica sansele sunt foarte mari...
-
11 Apr 2005, 00:41Eu sunt varsatoare si el e tot varsator si ne intelegem super. E omul cu care ma inteleg cel mai bine, si in dormitor si in viata de zi cu zi. Pot vorbi orice, pt ca e la fel ca mine si gandeste ca mine.
Înapoi la: Forum » Astrologie