Misterele Scorpionilor

•  
    • 9835 mesaje
    27 Feb 2005, 15:20
    2 0
    In ce constau, dom'le, misterele astea? Care-i ideea?, ca eu nu am vazut nimic misterios la Scorpioni, in afara de vreo 2-3 care erau teribil de mincinosi, dar asta numai pentru ca erau oameni de proasta' calitate - iar de-astia se nasc in toate zodiile, nu numai in Scorpion.
  •  
    • 1377 mesaje
    27 Feb 2005, 16:05
    0 0
    donna, nu am raspuns la topic, dar am un comentariu...
    misto titlu!
    pe bune!
  •  
    • 1377 mesaje
    27 Feb 2005, 16:19
    1 0
    scuze ca am fost off topic. si nici nu am glumit (asta ca sa evit interpretarile gresite).
    chiar suna bine!
  •  
    • 31 mesaje
    27 Feb 2005, 19:05
    0 0
    buna, eu stiu ca sunt persoane f inteligente!
  •  
    • 204 mesaje
    27 Feb 2005, 19:35
    3 0
    io stiu ca-s razbunatori!!!
  •  
    • 609 mesaje
    28 Feb 2005, 09:41
    2 0
    Iar eu mi-s scorpion, asa ca aveti grija ce ziceti!
    "Mistere", nu stiu daca chiar sunt adevarate mistere, dar asa par!Eu una sunt mai retrasa, imi deschid sufletul mai greu in fata celorlalti, poate de aici asa zisele mistere.Sunt o prietena devotata, saritoare, iubesc cu pasiune iar cel iubit vreodata de o scorpioanca greu o poate uita si greu va mai putea trai ce a trait alaturi de ea.Intr-adevar, sunt razbunatoare, nu uit si am rabdare pana se iveste momentul razbunarii.Sunt constiincioasa, cu un simt al dreptatii, corectitudinii si al sacrificiului f dezvoltat.
    Sunt f multe de spus despre aceasta zodie, care este considerata una dintre cele mai bune din horoscop.
  •  
    • 76 mesaje
    28 Feb 2005, 11:29
    1 0
    Din experienta mea sunt diferente mari intre barbatii si femeile scorpion. Femeile n-au nici o jena sa-ti spuna in fata cand le deranjeaza ceva, ceea ce , cred eu, e un lucru bun. Sunt prietene loiale pe care te poti baza in orice situatie, nu "duc vorba", numai sa nu incerci sa le lovesti pe la spate, ca-i vai si amar!
    In privinta barbatilor.... asta-i alta treaba. Sunt foarte ascunsi, mincinosi si interesati, nu neaparat material. Acum depinde si de zodia chinezeasca si de ascendent. Sa va dau un exemplu, ex-ul meu, Scorpion, Cocos cu ascendent in Gemeni: a luat defectele de la fiecare zodie
    Scorpion: dominator si razbunator
    Gemeni: mincinos
    Cocos: increzut
    Trebuia sa avem o relatie perfecta, eu fiind Peste, dar a iesit o catastrofa!
    Misterul vine,cred, din faptul ca sunt destul de rezervati cand e vorba de sentimentele si de viata lor intima.
  •  
    • 578 mesaje
    28 Feb 2005, 13:22
    0 0
    eu cunosc mai mult tipe scorpion...ce pot spune e ca au un sex-appeal f. dezvoltat si nu fac nimic pt asta...pur si simplu asa sunt ele...sunt f sociabile...feminine...in general arata destul de bine...dar pot spune ca se plictisesc f. repede si sunt cele mai tari la inselat barbatii...3 scorpioance le cunosc f. bine si toate incepeau o relatie in timp ce aveau alta...
  •  
    • 578 mesaje
    28 Feb 2005, 13:23
    0 0
    pt. adia:
    despre pestoaice ce poti sa spui?!
  •  
    • 76 mesaje
    28 Feb 2005, 13:46
    0 0
    E cam greu sa ma autoevaluez fara sa fiu subiectiva, dar am sa incerc. La calitati: sensibilitate, toleranta, loialitate. Or mai fi si altele dar nu vreau sa exagerz cu "lauda de sine".
    Defecte, o oarecare lene si tendinte melancolice, sunt destul de influentabila, nu suport sa fiu obligata sa fac ceva ce nu-mi place sau nu vreau. La mine "tonul face muzica": nu accept sa mi se impuna dar daca sunt rugata frumos imi calc pe inima.
    Uneori iau decizii haotice pentru cei din jur fara o motivatie clara, pentru ca "asa simt eu". A, si sunt cam nehotarata, prefer sa las lucrurile sa se rezolve de la sine.
    Se spune ca Pestele e cam delasator si rabda multe, da, rabda si tace dar cand ajunge cutitul la os, odata se intoarce si plesneste cu coada de ramai mut!!
  •  
    • 76 mesaje
    28 Feb 2005, 13:55
    0 0
    Stelia, inca ceva, si la barbati e valabila faza cu suprapunerea relatiilor. Cred ca e o masura de siguranta pentru ei, cand simt ca scartaie relatia incep tatonarile in alta parte pentru a nu ramane descoperiti. Un fel de plan B....
    Nu prea suporta singuratatea.
  •  
    • 578 mesaje
    28 Feb 2005, 15:55
    0 0
    Tot ce e posibil! barbati scorpion nu cunosc!
    Dar in descrierea pestoaicelor ma recunosc f. bine . Mi se pare o zodie f. dificila!
  •  
    • 1026 mesaje
    28 Feb 2005, 19:01
    0 0
    Sunt misteriosi, donna, intr-adevar. Mie asa mi s-au parut intotdeauna. Dar probabil trebuie sa fii intr-o zodie compatibila cu ei. Eu-s Pesti. Nu mai stiu sigur ce esti tu, dar parca sa zic..balanta ?!?

Sotul meu e Scorpion. Nu mi-a placut de el la inceput din motive stupide, specifice varstei
    Scorpionul nu se lasa citit, e inchis pana cunoaste persoana, misterios, are privirea metalica, patrunzatoare, analizeaza f mult pana ia o decizie, nu vrea sub nici-o forma sa piarda o femeie de care s-a indragostit si lupta pentru ea FOARTE MULT daca si ea il iubeste. Extrem de razbunator (aplica razbunarea in functie de persoana, pentru mine este RACEALA).
    Mie mi se pare ca ii intri pe sub piele greu.
    Unora li se pare agasant lucrul asta, mie mi se pare atragator.
    Misterul scorpionului consta in faptul ca pare un om obisnuit dar cand ajungi sa iubesti si sa fii iubita de el, ramai uimita de ce ti se intampla! Intotdeauna el a reusit sa ma surprinda pe mine (desi nu l-as fi crezut in stare) pe cand eu pe el..nu prea

Si eu am nedumeririle mele in privinta barbatilor gemeni. Nu inteleg cum se poate trai alaturi de un geaman. Raspunsul il stiu - nu-s buni pentru mine, pentru altele da!
  •  
    • 982 mesaje
    28 Feb 2005, 21:28
    1 0
    Si eu sunt scorpioanca, si tata este scorpion, si bunica a fost tot din aceeasi zodie. Se pare ca la noi este genetic.
    Ce pot sa spun despre scorpioni? Ca sunt introvertiti, desi aparent sunt volubili, vorbareti si deschisi. Ajungi sa ii cunosti foarte greu, si chiar si atunci cand ii cunosti reusesc sa te surprinda.
    Probabil ca sunt misteriosi si din cauza privirii, intotdeauna te fascineaza privirea scorpionului.
    Si da, aveti dreptate, sunt dependenti de dragoste.
    Si este bine sa ai un scorpion prieten, este un prieten adevarat. Dar daca ai calcat pe alaturi nu iti mai ofera a doua sansa.
  •  
    • 112 mesaje
    1 Mar 2005, 09:37
    0 0
    Daca ati avut sansa sa fiti iubite de un Scorpion,inseamna ca sunteti norocoase!Sunt intr-adevar misteriosi: privirea, comportamentul, ...Eu "alerg" dupa ei si-i prefer oricarei zodii.Cred ca's veniti pe pamant ca sa iubeasca!Pun suflet si sunt pasionali.
  •  
    • 6 mesaje
    1 Mar 2005, 18:26
    0 0
    buna!!!!!!!!!
    si eu sunt scorpion si as putea sa scriu o zi intreaga despre zodia asta,credeti-ma sunt multe de scris!un scorpion, e un prieten adevarat,extrem de sensibil,prietenos,sociabil,.... atunci cand iubeste se dedica in totalitate persoanei iubite. noi iubim cu tot sufletul,nu exista jumatati de masura.suntem prea perfectionisti,dorim sa-i modelam pe cei din jurul nostru dupa bunul nostru plac.daca cineva ne calca pe coada,il iertam, dar....nu uitam niciodata!!!!(ii amintim de cate ori avem prilejul lucrul asta).in ceea ce priveste inselatul,nu trebuie sa fi scorpion sa o faci.asta tine de caracterul fiecaruia...si de educatia primita.suntem foarte schimbatori,misteriosi,trecem f. repede dintr-o stare de fericire intr-una de suparare,ne enervam repede...dar suntem niste oameni buni si oricand gasiti un sprijin in noi.pa,pa!
  •  
    • 262 mesaje
    2 Mar 2005, 16:43
    2 0
    Ai dreptate oana76, chiar asa sunt scorpionii.Si sotul meu e scorpion si cred ca l-am regasit foarte bine in descrierea ta.In schimb problema e ca eu sunt taur, si cand ne suparam unul pe altul e jale.Ai uitat sa spui ca scorpionii sunt si incapatinati(si noi taurii, dar nici ei nu se lasa mai prejos) si intr-adevar arma lor de razbunare e raceala. E un barbat foarte sociabil, stie cum sa vorbeasca cu femeile, stie cand si cum sa le zambeasca,cum si cand sa le faca complimente.Si se foloseste cu succes de aceste arme.Al meu are contact cu multe femei in meseria sa,dar nu ma plang caci stiu sigur ca e fidel.Cred ca avem mare noroc ca suntem iubite de scorpioni, cum spunea si o eva de pe aici. E greu sa ii intri in gratii unui scorpion,dar daca reusesti vei fi foarte fericita.
    Relatia noastra taur-scorpion e de evitat,spune ca e plina de pasiune dar si de conflicte.Uneori au dreptate alteori nu, caci facem o partida de invidiat.
    Apropo oana76 in ce zodie esti?
  •  
    • 262 mesaje
    3 Mar 2005, 08:43
    0 0
    Multumesc Oana si tie iti doresc la fel.Adevarul e ca viata alaturi de scorpioni e superba, nu ai timp sa te plictisesti si nici nu intra monotonia in casa ta. Iar de pasiune nu mai zic, caci avem din plin.
  •  
    • 38 mesaje
    6 Mar 2005, 16:25
    0 0
    Eu sunt scorpioanca si sunt o fire f vesela, f sociabila, am f mult de daruit, dar sunt casatorita cu un leu, nu stiu cum e la altii, dar la mine e jale cand ne certam. Si el e o fire total opusa firii mele, e f serios si morocanos mereu, mie nu imi place asa, nu stiu daca reusesc sa il mai schimb, dar ma cam indoiesc.
  •  
    • 35 mesaje
    7 Mar 2005, 12:12
    0 0
    Si eu sunt scorpioanca si aproape casatorita cu un leu. Noi suntem de 4 ani impreuna si pot sa zic ca ai dreptate. Amandoi suntem incapatanati si fiecare spune ca are dreptate. Nici unul nu cedeaza. De aceea atunci cand incepe o cearta eu incerc sa nu mai zic nimic. Preferam amandoi sa vorbim despre altceva pt ca oricum nu ne schimbam parerea. In rest ne intelegem super.
    Si eu sunt sociabila, vesela, corecta. Asa sunt scorpionii!!!