eu scorpion-el balanta

•  
    • 6 mesaje
    19 Feb 2005, 09:21
    0 0
    fetelor,am nevoie de ajutorul vostru.eu sunt scorpion,iar iubitul meu e balanta.
    din punct de vedere astrologic,nu suntem compatibili,insa ne intelegem super,ne iubim foarte mult si suntem impreuna de aproape 2 ani.mai e vreuna din voi in situatia asta? are un viitor relatia asta daca nu suntem compatibili?
  •  
    • 32 mesaje
    19 Feb 2005, 14:39
    0 0
    buna linus20!! sunt intr-o situatie la fel cu a ta! eu scorpion si el balanta. suntem impreuna de aproape 2 ani si ne intelegem perfect. nu mi-am facut niciodata probleme din cauza incompatibilitatii zodiilor noastre. am incercat sa aflu cat mai multe despre zodia lui si sa-mi explic unele atitudini sau stari care, crede-ma tin de trasaturile generale ale zodiei!! in rest, totul depinde de personalitatea si educatia fiecaruia.
    daca ai nelamuriri iti pot da niste sfaturi!! bafta
  •  
    • 609 mesaje
    22 Feb 2005, 15:18
    0 0
    Buna!Si la mine la fel!Si suntem de 6 ani si jumatate impreuna.Ne intelegem super si ne iubim mai mult ca la inceput.Dpdv al astrelor, eu am citit ca pe balanta o atrage misterul scorpionului, iar acesta din urma are nevoie de echilibrul balantei.La noi cam asa e, ne completam reciproc.Dar cum eu sunt scorpie, imi mai arat veninul!