am gasit :)
-
0 0am gasit
-
Si eu patesc asa ceva, m-am apucat sa caut pe net tot ce se poate, am inceput sa fac exercitii in acest sens, sfaturi de pe net.(de ex, sa ne uitam f atent la un obiect si sa incercam sa il vedem cu ochii inchisi, in minte...)...dar tot ma sperii f tare cand vad ceva rau , nu stiu daca se va intampla sau nu..dar vad, simt numai lucrui legate de mine..
donna, la ce fel de maestru spiritual te referi? un preot? sau ..ceva legat de yoga? la ei am intalnit termenul de maestru spiritual.
multumesc anticipat -
pai ti-am explicat pe privat, inocenzza. scuze daca nu a fost prea clar.
s-a discutat subiectul cat s-a discutat, intre timp eu am gasit si un raspuns la intrebarea initiala: "stiti pe cineva care ma poate ajuta?", de aceeea am schimbat titlul in "am gasit"
motivul pentru care mi-am sters mesajele este, cred, usor de banuit pentru cele care au apucat sa citeasca topicul.
daca am indus pe cineva in eroare, scuze.
deci, inocenzza - sunt mai multe variante:
- fie stergi mesajul si atunci va ramane topicul gol (voi sterge si eu acest mesaj). acest lucru nu inseamna ca nu se poate redeschide un subiect pe aceasta tema atunci cand va fi necesar.
- fie il lasi acolo, cu subiectul inchis. acest lucru le va deruta pe cele care vor intra sa vada ce si cum
-fie continuam discutia, daca mai e ceva de spus
pot face un rezumat mic pentru introducerea in tema 
P.S. mesajul se sterge de la butonul "editeaza", care se afla sub mesajul pe care vrei sa il stergi. poti inlocui textul cu un punct in cazul in care nu ai optiunea sa stergi complet mesajul
V-am pupat.