vis. interpretare va rog

•  
    • 575 mesaje
    8 Feb 2005, 09:15
    0 0
    Era o prapastie.. de fapt ca un rau cu valea f. inalta, stancoasa.. Apa era limpede, nu prea mare, curgea dar nu f. repede, si am vazut banuti pe fund.. Eu cu mai multa lume treceam pe o poteca pe marginea vaii, f. ingusta. Ca la traseele de munte avea o sarma groasa, sfoara ce-o fi fost prinsa in pinioane de-a lungul potecii. Toata lumea umbla in mersul piticilor. Dar erau unii mai vurajosi care treceau in picioare si grabiti. Nu stiu de ce n-am mai putut sta, nu mai aveam rabdare, m-am prins de sfoara respectiva si am mers.. fara frica.. m-am tinut, pe urma ma tineam in maini numai, pe urma intr-o mana si parca aveam de dimineata sentimentul ca am trecut, am invins.
    Asta era dupa o cearta cu prietenul.
    Imi cer scuze celor pe care le plictisesc cu visul meu, multumesc celor care talmacesc ceva de aici.
    Pe curand.
  •  
    • 31 mesaje
    8 Feb 2005, 14:24
    0 0
    buna! sper sa scriu ceva inteligibil despre visul tau,ma voi lega de faptul ca te-ai certat cu prietenul tau dupa aceea,raul poate fi preciat ca relatia voastra,apa impede ce nu curge repede,asta e bine,faptul ca te tineai de o sfoara,poate depinzi prea mult de relatia asta si te simti constransa intr-un fel...faptul ca la trezire ai avut un sentiment de izbanda e bine,tebuie sa iti impui punctele de vedere cand este necesar! sper ca te-a ajutat cu ceva!
  •  
    • 575 mesaje
    8 Feb 2005, 17:54
    0 0
    Multumesc Emmma, cumva are sens ce imi spui tu..
    Racoaico...

O seara buna tuturor.
  •  
    • 31 mesaje
    9 Feb 2005, 14:48
    0 0
    aha,deci al tau era visul? neaparat trebuie sa vorbim! scrie-mi,promit ca daca mai ai vise (incerc) sa ti le interpretez,ok? Racoaico!