Eve balanta

•  
    • 1198 mesaje
    1 Feb 2005, 19:33
    0 0
    Cum va caracterizati, voi, eve balante?
  •  
    • 9835 mesaje
    1 Feb 2005, 22:14
    0 0
    Io zic ca, chiar si atunci cand gresesc, fac greseala perfecta!

Serios vorbind insa, cred despre mine ca sunt o persoana placuta si confortabila - dar asta cu conditia sa fiu tratata cu aceeasi amabilitate si intelegere cu care eu ii tratez pe ceilalti.
    Ma incanta oamenii care nu vorbesc aiurea-n balarii si cei de la care pot afla ceva nou, dar ma enerveaza cumplit cei care sunt egoisti si lipsiti de tact.
  •  
    • 200 mesaje
    2 Feb 2005, 10:51
    0 0
    De acord cu Donna.
    In plus, asa ma trezesc cateodata in postura de justitiar..vreau eu sa ii impac pe toti, sa dau cu dreptatea in toate directiile... dar vorba Donnei, pana la urma sunt fata buna
  •  
    • 9835 mesaje
    2 Feb 2005, 18:28
    0 0
    Oh, da, in venele noastre curge sange de lider de sindicat!
  •  
    • 168 mesaje
    6 Feb 2005, 18:15
    0 0
    draga donna,
    kiar ma bucur sa aflu k si tu esti balanta k si mine...pot sa-ti fac o confesiune?....te urmaresc de mult...si oarecum as vrea sa fiu k tine...
    acum referitor la balante....eu sunt cateodata foarte indecisa...oscilez intre a lua o hotarare cu capul sau cu inima..si nimeni nu ma poate scoate din aceasta stare de incertitudine decat eu insemi
    in rest...intr-adevar avem spirit de justitiar cum a zis si donna si nu suportam nedreptatile..
    suntem o companie placuta...am obs asta la toate balantele care le cunosc...ne imbracam cu gust...vrem barbati puternici in toate sensurile, iar atunci cand iubim o facem total....
  •  
    • 83 mesaje
    13 Feb 2005, 20:48
    0 0
    pana akum mi se potriveste tot ce ati zis shi voi pana akum,balantelor!imi place ca totul sa fie perfect,shi de multe ori ma consider o companie plakuta...pana ma enervez,ca apoi nu prea ma mai vrea nimeni in preajma.intr-adevar imi vine foarte greu sa iau o decizie,din teama de a nu lua o hotarare gresita!nu-mi place sa risc!nu-mi place sa ma cert cu nimeni shi e nashpa ca nu se poate tot timpul lukrul asta!