Eve balanta
-
0 0Cum va caracterizati, voi, eve balante?
-
Io zic ca, chiar si atunci cand gresesc, fac greseala perfecta!

Serios vorbind insa, cred despre mine ca sunt o persoana placuta si confortabila - dar asta cu conditia sa fiu tratata cu aceeasi amabilitate si intelegere cu care eu ii tratez pe ceilalti.
Ma incanta oamenii care nu vorbesc aiurea-n balarii si cei de la care pot afla ceva nou, dar ma enerveaza cumplit cei care sunt egoisti si lipsiti de tact. -
draga donna,
kiar ma bucur sa aflu k si tu esti balanta k si mine...pot sa-ti fac o confesiune?....te urmaresc de mult...si oarecum as vrea sa fiu k tine...
acum referitor la balante....eu sunt cateodata foarte indecisa...oscilez intre a lua o hotarare cu capul sau cu inima..si nimeni nu ma poate scoate din aceasta stare de incertitudine decat eu insemi
in rest...intr-adevar avem spirit de justitiar cum a zis si donna si nu suportam nedreptatile..
suntem o companie placuta...am obs asta la toate balantele care le cunosc...ne imbracam cu gust...vrem barbati puternici in toate sensurile, iar atunci cand iubim o facem total.... -
pana akum mi se potriveste tot ce ati zis shi voi pana akum,balantelor!imi place ca totul sa fie perfect,shi de multe ori ma consider o companie plakuta...pana ma enervez,ca apoi nu prea ma mai vrea nimeni in preajma.intr-adevar imi vine foarte greu sa iau o decizie,din teama de a nu lua o hotarare gresita!nu-mi place sa risc!nu-mi place sa ma cert cu nimeni shi e nashpa ca nu se poate tot timpul lukrul asta!