Din nou gemenii

•  
    • 2039 mesaje
    25 Ian 2005, 17:15
    0 0
    Hello!
    Am mai citit in postarile voastre anterioare fel si fel de lucruri despre gemeni!
    Prietenul meu este gemeni si m-ati pus pe ganduri!Sunt ei(gemenii)chiar atat de instabili?Cele dintre voi care au avut experiente cu gemeni,la ce concluzie au ajuns?
    va pupicut pe toate
  •  
    • 3526 mesaje
    25 Ian 2005, 17:17
    0 0
    nci una. sunt oameni si oameni, indiferent de atat dezbatuta zodie, care pana la urma nu are nici in clin nici in maneca....
  •  
    • 63 mesaje
    28 Ian 2005, 01:27
    0 0
    zboara ca albinele din floare in floare... nu sunt capabili de asi imparti viata numai cu o singura persoana pt. ca se plictisesc prea repede.
  •  
    • 1 mesaje
    28 Ian 2005, 17:05
    0 0
    buna!
    eu sunt gemeni...si nu prea imi plaec ce zicetzi voi acolo!
    e adevarat ca suntem schimbatori dar nici chiar asa.
    daca ne pune pacatul sa iubim cu adevarat nu mai suntem asa de schimbatori...dar daca e o simpla obsesie(ceea ce se intampla destul de des)atunci e normal ca targem cu ochiul dupa altzii(altele)si mai scapam cate o aventura.
    probmlema e ca demulte ori credem ca iubim dar nu...e doar o obsesie care poate trece in cateva luni sau ani!si plecam asa fara sa ne pese,dar avem un sentimen de vinovatzie foarte maresi asa mie numi place
  •  
    • 2039 mesaje
    1 Feb 2005, 14:44
    0 0
    nuuuuuuuuuuu
  •  
    • 61 mesaje
    2 Feb 2005, 16:36
    0 0
    Gemenii sunt oameni cu doua fete! Uneori nici ei nu sunt constienti de dublura lor! Te trezesti intr-o zi ca esti in fata unei persoane necunoscute!
    Am suferit un astfel de soc odata si mi-am promis ca in persoanele din zodia asta nu o sa mai am niciodata incredere! A! Si nu e un caz singular asta! Am mai analizat alte persoane din aceasta zodie si m-am convins!
  •  
    • 2198 mesaje
    3 Feb 2005, 11:23
    0 0
    Ei , hai ca nu-i asa o tragedie ...
    E adevarat ca noi gemenii ne plictisim repede ...dar cand iubim , suntem persoane super devotate ...
    Dar sa stii ca nu ne plictisim neaparat de persoane ...mai mult de situatii...
    Asa ca daca vreti sa ne tineti aproape, fiti spontani si gata de aventura impreuna cu noi ...
    Va pup .
  •  
    • 63 mesaje
    8 Feb 2005, 05:55
    0 0
    haha... da si eu tot gemeni sunt .. deci nu vorbeam de rau de noi.
  •  
    • 360 mesaje
    18 Feb 2005, 15:56
    0 0
    Hei, ce ziceti voi acolo? Sotul meu este Geaman, suntem de 7 ani impreuna, si el e factorul de stabilitate la noi in casa. Sa ma astept la ceva pe viitor?
  •  
    • 2039 mesaje
    18 Feb 2005, 22:09
    0 0
    Deborah,sincer,si eu am un exemplar si nu cred sa fie chiar asa insensibili precum se spune!Pana la urma,eu cred ca depinde de personalitatea fiecaruia,de experientele lor de viata,de educatie...si multi alti factori!
  •  
    • 316 mesaje
    20 Feb 2005, 02:15
    0 0
    si eu sunt tot in gemeni.
    asa este, suntem foarte instabili si mai ales perfectionisti, niciodata multumiti cu ceea ce realitatea ne ofera, de unde si instabilitatea, adika parasirea a ceva spre cautarea unui altceva mai bun de atat. Si partea cu obsesiile mi se pare adevarata, din pacate de multe ori confundam obsesia cu iubirea, insa nu inseamna ca gemenii nu pot iubi cu adevarat sau ca nu pot fi devotati unei persoane, atata timp cat aceasta le ofera noi si noi sperante spr mai bine.
  •  
    • 2198 mesaje
    23 Feb 2005, 11:51
    0 0
    Ei , dar cine a vorbit aici de "insensibilitate"??
    Ce naiba , eu plang la desene animate !
    Daca cineva rupe o floricica...am mucii pana la genunchi!!
    Doar ca nu-mi place sa ma uit tot timpul la aceeasi floare ...si ma mai impresioneaza arborii vanjosi....Dar doar ii admir ...
    Cine a zis-o pe aia cu "obsesia"?Ma puneti pe ganduri..Asta o fi la mine ?N-o fi iubire ..Eu ziceam ca-i un fel de dependenta ..Pentru ca eu sunt prea aeriana , visatoare si doar el ma poate ancora la realitate ..De asta depind de el ..
  •  
    • 2039 mesaje
    23 Feb 2005, 17:16
    0 0
    dar de faptul ca se spune ca gemenii ar avea doua fete,ce parere aveti?
  •  
    • 101 mesaje
    23 Feb 2005, 18:54
    0 0
    E relativa treaba...
    Daca cineva are o viata duplicitara....sigur e gemeni?Sau daca esti in gemeni sa fii mereu suspectat ca ascunzi ceva?
    Eu dintre cei pe care ii cunosc in gemeni nu am surprins pe nimeni ca ar avea "doua fete". Dar cine stie...poate sunt toti "actori foarte buni"
  •  
    • 51 mesaje
    24 Feb 2005, 00:09
    0 0
    Fetelor, sa stiti ca domnii din gemeni sunt niste barbati foarte interesanti, cu care viata poate fi ori o aventura la nesfarsit, ori ceva extrem de plictisitor, daca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda.
    Nu am cunoscut geaman cu care sa ma plictisesc, au in general atatea cunostinte din diverse domenii, le place sa citeasca, sa se informeze, sa stie cat mai multe. Iar inteligenta este nelipsita, de fapt verbul caracteristic zodiei este "a gandi". De aceea le plac femeile inteligente, cu care sa aiba ce discuta, cu care sa poate fi si prieteni, nu doar amanti.
    Sunt mai aerieni, e drept...si intr-adevar, li se cam scurg ochii si dupa altele, dar de la gand la fapta e drum lung si se stie ca lor cel mai mult le place sa-si testeze puterea de seductie, nu neaparat sa ajunga in pat cu respectiva.
    Tata este gemeni si a fost -si este un familist extraordinar, iar cu noi mereu glumet si pus pe sotii. asa sunt gemenii, niste copii care nu cresc niciodata, dar care au un sistem de valori si pentru care un loc in care sunt tratati cu dragoste (relatia si -mai tarziu- familia) este foarte important si stiu sa il respecte.

iar eu sunt fiica lui cea mai draga si tot gemeni
    aeriana, mai degraba fragila, "vorba lunga" -dovada postul acesta -cerebrala, cu tot felul de ganduri care ma rod, uneori griji aparute din nimic, mici obsesii.
    mereu cu flirtul in gand si cu hlizeala -pana m-am indragostit cu adevarat. si de atunci asta a fost. ma mai hlizesc si acum, deh copilul din mine nu a disparut, dar sunt chestii absolut inocente.
    Secretul pentru o relatie buna cu un geaman este diversitatea preocuparilor, absenta intrebarilor agasante si a suspiciunilor nefondate, felul jucaus de a privi viata...
  •  
    • 793 mesaje
    24 Feb 2005, 16:55
    0 0
    Gemenii sunt interesanti,inventivi, comunicativi, exigenti cu cei din jur,perfectionisti, glumeti, cu alte valori decat majoritatea, cu o doza de superficialitate si eu zic ca ajuta, nu te pierzi in amanunte, ceea ce nu-mi place este subiectivitatea lor (si a mea ca sunt geaman), trec de fiecare data de partea cui imi place si-l desfiintez pe adversar, numai din placerea de a contrazice!In rest numai de bine! Nu exista zodii bune sau rele, ci oameni cu defecte si calitati!
  •  
    • 2039 mesaje
    25 Feb 2005, 14:35
    0 0
    ce de fete galbene si zambitoare in mesajul tau,good_friend
    Se vede ca esti o persoana vesela!
  •  
    • 51 mesaje
    25 Feb 2005, 16:50
    0 0
    haha, cred totusi ca i-am folosit cam in exces mai sus...
    tu cum te mai intelegi cu prietenul, i-ai descoperit cea de-a doua fata ?
  •  
    • 2039 mesaje
    26 Feb 2005, 23:14
    0 0
    Ma inteleg bine cu prietenul,good_friend,mersi!Sunt chiar fericita si sper ca daca are si o a doua fata,macar sa nu i-o descopar eu!
  •  
    • 6 mesaje
    16 Apr 2005, 10:18
    0 0
    buna si eu sunt gemeni pot spune ac cei din zodia asta sunt mereu dornici de noi aventuri ,ambitiosi vor tot timpul ceva nou pt a nu se plictisi.cand vine vorba de dragoste iubesc intens