cenusha-n cap/ adult material/femei &

•  
    • 2817 mesaje
    12 Mar 2009, 21:52
    0 0
    & medici
    ok, sunt eu... cu un subiect cu care numai adolescentele illiterate pot veni.. 'emoticon rusinat care isi pune cenusha in cap'

am o problema grava si nu stiu unde sa ma duc dupa ajutor
    unii ma stiti, locuiesc intr-o tara mai ciudata, cu legi absurde

am ramas insarcinata as/am fi vrut copilul in conditii ideale dar conditiile nu-s ideale)
    am luat niste medicamente care chipurile, te rezolva.. ok, le-am luat conform prescriptiilor, am sangerat, dar nu cat sa fiu io satisfacuta;
    am repetat testul de sarcina dupa 4 zile ca vaca, stiind ca hormonul hg ramane o vreme incorp si a iesit pozitiv, bineinteles; nu stiu daca imi induc anumite stari sau sunt reale, nu stiu ce sa fac sau ce-i cu mine

ce vreau?
    incurajari...
    - vreau sa imi spuna cineva CA E IMPOSIBIL SA MAI FII INSARCINATA dupa ce am sangerat 3 ore serios si inca 4 zile slab
    - ca durerile de sani si de uter sunt normale la 7 zile dupa sangerarea principala
    - ca e normal sa imi fie greata de orice

va rog sa va abtineti sa faceti misto, sau sa ma trimiteti la medic, ca aici nu-i romania; aici orice medic e obligat sa te denunte la politie si ce se intampla dupa e deja din domeniul SF pt voi
    vreau doar incurajari si pareri based on experience
  •  
    • 1741 mesaje
    12 Mar 2009, 21:56
    0 0
    first : calmeaza-te

2: ai citit indicatiile sau ceva de genul... nu ai cum sa te interesezi daca astea sunt "urmari" ca sa spun asa.

3: insarcinata nu mai ai cum sa fii daca ai sangerat atat.

Cate saptamani aveai?
  •  
    • 2501 mesaje
    12 Mar 2009, 21:58
    0 0
    Hmm! Habar nu am,July.Iti doresc sanatate si refacere rapida.
    Banuiesc ca nu mai esti din moment ce ai avut sangerarile alea.
  •  
    • 15749 mesaje
    12 Mar 2009, 22:00
    0 0
    july, atunci cand ai sangerat ai dat afara si mici chegulete de sange ?
  •  
    • 2817 mesaje
    12 Mar 2009, 22:00
    0 0
    aveam 17 zile numai; sunt sigura

n-am sangerat ..satisfacator, a fost mai putin decat un ciclu normal
  •  
    • 2817 mesaje
    12 Mar 2009, 22:02
    0 0
    au fost vreo 2-3 cheaguri micute, plus unu alb
  •  
    • 15749 mesaje
    12 Mar 2009, 22:05
    0 0
    atunci sunt sanse sa fi expulzat ceva... totusi simptomele care persista... nu-s ok
  •  
    • 2817 mesaje
    12 Mar 2009, 22:21
    0 0
    stie cineva la cate zile dupa un avort, testul de sarcina e relevant? cat timp ramane hgh in corp???
  •  
    • 884 mesaje
    13 Mar 2009, 03:01
    0 0
    Cauta in farmacie "Mifepriston" sau "Misoprostol" sunt pastile care provoaca miscarriage(avort ).
    Insa ai nevoie sa fii monitorizata(asistata medical).
  •  
    • 3036 mesaje
    13 Mar 2009, 04:16
    0 0
    How long does Hgh stay in the system after a miscarriage?.

It depends on how far along you were when you miscarried. Typically 6-8wks.

(sursa: wikianswers)
  •  
    • 5531 mesaje
    13 Mar 2009, 09:37
    0 0
    July, stiu ca suna aiurea dar nu poti veni in tara ca sa faci aici un control ca la carte si, eventual, un chiuretaj (in caz ca e necesar)?

Ai grija de tine ....
  •  
    • 2153 mesaje
    13 Mar 2009, 10:36
    0 0
    Dubi, cea mai buna idee!
    July, succes
    Fa un drum in tara! Sau macar, un drum in cea mai apropiata tara europeana
  •  
    • 2817 mesaje
    13 Mar 2009, 10:42
    0 0
    nu pot sa plec cel putin in urmatoarele doua saptamani

zest, te rog sterge numele medicamentului ala; io n-am cerut niciun nume... si nici n-am mentionat ce am luat; nu e bine sa dam idei; poate sunt pe aici fete foarte tinere sau foarte disperate care mai degraba ar incerca asta decat mearga la medic si nu e bine deloc
  •  
    • 1125 mesaje
    13 Mar 2009, 11:17
    0 0
    of July.

doar cu un gand bun te pot ajuta. cum a zis si dubi, incearca sa pleci 2-3 zile.
    chiar si peste 2 saptamani.

daca zici ca aveai doar 17 zile, in caz ca sarcina si-a continuat evolutia, tot nu ar fi prea tarziu pentru o intrerupere ca la carte.

eu nu stiu si nici n-am auzit despre astfel de medicament. e sigur? adica, in afara de faptul ca nu te scapa de sarcina, ce complicatii pot aparea?
  •  
    • 267 mesaje
    13 Mar 2009, 11:21
    0 0
    draga mea..in primul rand..si daca ai fi expulzat produdul de conceptie,sunt resturi care raman inauntru,inclusiv placenta care nu se elimina singura..orice ai face,vei continua sa te simti din ce in ce hai rau pana cand vei ajunge in stare foarte grava sau sa faci vreo infectie. La orice sarcina oprita in evolutie sau avort spontan indiferent care ar fi fost cauza lui,provocat sau nu...se efectueaza chiuretaj hemostatic si terapeutic..eventual si cu o biopsie..nu stiu care sunt regulile in tara unde esti tu dar n as vrea sa stai asa pana ajungi doamne fereste intr o stare din care n o sa te mai scoata nici Dzeu..succes si desi nu vrei sa auzi asta, MERGI LA MEDIC!!
  •  
    • 2153 mesaje
    13 Mar 2009, 11:23
    0 0
    De acord, e bine si dupa 2 saptamani, n-ar fi tarziu, doar ca io nu stiu cat de sigura poti fi de medicamentele alea
  •  
    • 1711 mesaje
    13 Mar 2009, 13:07
    0 0
    juli26 tu de fapt esti "amica" lui roxanal de pe http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134282&whichpage=1

sau chiar este vb de una si aceeasi persoana?

unele fete s-au oferit sa te ajute cu bani/cazare sa te intorci in tara pt a-ti rezolva pb medicala. de ce nu ai apelat la ele?
    legat de partener... chiar nu te poate ajuta cu niscaiva bani sa vii mai epede in romania pt un control mai detaliat?
  •  
    • 2817 mesaje
    13 Mar 2009, 13:31
    0 0
    vreau sa vad topicul de pe desprecopii dar ce mi-ai dat tu acolo ma duce la homepage

roxana e cumnata prietenei mele din bucuresti si stiu ca a pus niste intrebari pe acel forum ca sa ma ajute cu informatii, dar eu n-am discutat niciodata cu ea personal

nu este vorba ca nu imi pot permite u bilet de avion, problemele mele financiare sunt mult mai mari si mai complicate; firma imi merge haios si sunt in intarziere cu platile la banca, ceea ce, in traducere libera, in tara asta inseamna ca iti poti lua in orice moment un "travel ban" si poti fi oprit in aeroport - la plecare sau la intoarcere - si "imobilizat" pana platesti suma completa; de asta e foarte riscant pt mine sa plec acum

astept sa inchei niste contracte in urmatoarele zece zile care m-ar scoate din orice risc financiar cu firma, ca sa pot calatori fara griji
  •  
    • 1711 mesaje
    13 Mar 2009, 13:34
    0 0
    vezi ca am editat link-ul.
    intra acolo in contact cu unele fete care te pot auta.

NU-I DE GLUUUUMAAA!
  •  
    • 12625 mesaje
    13 Mar 2009, 13:38
    0 0
    sincer july te-am inteles printre picaturi
    insa trebuie sa faci ceva, imi imaginez ca este o tara ,chiar daca are o aversitate fata de aceste probleme sunt doctori care te-ar putea ajuta
    sunt sigura ca partenerul tau cunoaste pe cineva pe acolo,doar suntem in anii 20 ce naiba
    macar incearca sa iei ceva pastile in special pentru infectie,fa-ti ceva spalaturi antiseptice