cenusha-n cap/ adult material/femei &
-
0 0& medici
ok, sunt eu... cu un subiect cu care numai adolescentele illiterate pot veni.. 'emoticon rusinat care isi pune cenusha in cap'
am o problema grava si nu stiu unde sa ma duc dupa ajutor
unii ma stiti, locuiesc intr-o tara mai ciudata, cu legi absurde
am ramas insarcinata
as/am fi vrut copilul in conditii ideale dar conditiile nu-s ideale)
am luat niste medicamente care chipurile, te rezolva.. ok, le-am luat conform prescriptiilor, am sangerat, dar nu cat sa fiu io satisfacuta;
am repetat testul de sarcina dupa 4 zile ca vaca, stiind ca hormonul hg ramane o vreme incorp si a iesit pozitiv, bineinteles; nu stiu daca imi induc anumite stari sau sunt reale, nu stiu ce sa fac sau ce-i cu mine
ce vreau?
incurajari...
- vreau sa imi spuna cineva CA E IMPOSIBIL SA MAI FII INSARCINATA dupa ce am sangerat 3 ore serios si inca 4 zile slab
- ca durerile de sani si de uter sunt normale la 7 zile dupa sangerarea principala
- ca e normal sa imi fie greata de orice
va rog sa va abtineti sa faceti misto, sau sa ma trimiteti la medic, ca aici nu-i romania; aici orice medic e obligat sa te denunte la politie si ce se intampla dupa e deja din domeniul SF pt voi
vreau doar incurajari si pareri based on experience -
nu pot sa plec cel putin in urmatoarele doua saptamani
zest, te rog sterge numele medicamentului ala; io n-am cerut niciun nume... si nici n-am mentionat ce am luat; nu e bine sa dam idei; poate sunt pe aici fete foarte tinere sau foarte disperate care mai degraba ar incerca asta decat mearga la medic si nu e bine deloc -
of July.

doar cu un gand bun te pot ajuta. cum a zis si dubi, incearca sa pleci 2-3 zile.
chiar si peste 2 saptamani.
daca zici ca aveai doar 17 zile, in caz ca sarcina si-a continuat evolutia, tot nu ar fi prea tarziu pentru o intrerupere ca la carte.
eu nu stiu si nici n-am auzit despre astfel de medicament. e sigur? adica, in afara de faptul ca nu te scapa de sarcina, ce complicatii pot aparea? -
draga mea..in primul rand..si daca ai fi expulzat produdul de conceptie,sunt resturi care raman inauntru,inclusiv placenta care nu se elimina singura..orice ai face,vei continua sa te simti din ce in ce hai rau pana cand vei ajunge in stare foarte grava sau sa faci vreo infectie. La orice sarcina oprita in evolutie sau avort spontan indiferent care ar fi fost cauza lui,provocat sau nu...se efectueaza chiuretaj hemostatic si terapeutic..eventual si cu o biopsie..nu stiu care sunt regulile in tara unde esti tu dar n as vrea sa stai asa pana ajungi doamne fereste intr o stare din care n o sa te mai scoata nici Dzeu..succes si desi nu vrei sa auzi asta, MERGI LA MEDIC!!
-
juli26 tu de fapt esti "amica" lui roxanal de pe http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134282&whichpage=1
sau chiar este vb de una si aceeasi persoana?
unele fete s-au oferit sa te ajute cu bani/cazare sa te intorci in tara pt a-ti rezolva pb medicala. de ce nu ai apelat la ele?
legat de partener... chiar nu te poate ajuta cu niscaiva bani sa vii mai epede in romania pt un control mai detaliat? -
vreau sa vad topicul de pe desprecopii dar ce mi-ai dat tu acolo ma duce la homepage
roxana e cumnata prietenei mele din bucuresti si stiu ca a pus niste intrebari pe acel forum ca sa ma ajute cu informatii, dar eu n-am discutat niciodata cu ea personal
nu este vorba ca nu imi pot permite u bilet de avion, problemele mele financiare sunt mult mai mari si mai complicate; firma imi merge haios si sunt in intarziere cu platile la banca, ceea ce, in traducere libera, in tara asta inseamna ca iti poti lua in orice moment un "travel ban" si poti fi oprit in aeroport - la plecare sau la intoarcere - si "imobilizat" pana platesti suma completa; de asta e foarte riscant pt mine sa plec acum
astept sa inchei niste contracte in urmatoarele zece zile care m-ar scoate din orice risc financiar cu firma, ca sa pot calatori fara griji -
sincer july te-am inteles printre picaturi
insa trebuie sa faci ceva, imi imaginez ca este o tara ,chiar daca are o aversitate fata de aceste probleme sunt doctori care te-ar putea ajuta
sunt sigura ca partenerul tau cunoaste pe cineva pe acolo,doar suntem in anii 20 ce naiba
macar incearca sa iei ceva pastile in special pentru infectie,fa-ti ceva spalaturi antiseptice