Par pubian ON
-
0 0Daca mai exista un topic asemanator dati un link. Eu nu am gasit.
Ieri dupa lungi discutii cu prietenul meu imi spune ca ar dori sa nu ma mai epilez down there. Ca s-a saturat sa fiu bebelusa si i se pare mai pervers cu putin "puf". Ca toate femeile cu care a fost erau epilate total si deja nu i se mai pare interesant.
Am ramas ca traznita, am crezut ca rade de mine dar am realizat cu stupoare ca vb serios. Si eu care ma gandeam serios sa strang bani pt un epilat definitiv...
Acum chiar nu stiu ce sa fac. Mi se pare penibil sa las chiar si un mic triunghiulet, mi se pare inestetit, neigienic... Vreau sa-i fac si pe plac.
Ce parere aveti de aceasta dorinta "salbatica"? -
Si daca tot ai facut-o publica....
Mie personal, mai comunista fiind decat ileana, mi se par deplasate cererile de genul asta. Una ar fi igiena, a doua tine de : ori ma placi asa cum sunt, ori lasa-ne!
In cazul in care tu refuzi, o sa-si caute o pletoasa cu care sa te insele, sau cu care sa stea toata viata?
S-a nascut cu vreo 40 de ani mai tarziu iubitul tau! -
adina, cred ca exagerezi. omul a spus si el ce idee i-a dat prin minte, nu a cerut ceva odios sau pervers. daca vrea bine, daca nu vrea ma indoiesc ca cineva poate spune asa ceva cu amenintarea (neexprimata) ca ar insela daca nu i se satisface moftul.
oricum eu nu vad ce e neigienic intr-o fasie de par (nu padure ecuatoriala
). -
Nu o sa fie niciodata "puf" acolo jos,mai ales daca te razi pentru ca parul creste mult mai des si mai repede acolo daca te faci cu aparatul de ras. In plus cand incepe sa creasca incepe sa si intepe si nu cred ca e placut deloc. Dar iti poti lasa o "fasie" doar ca sa-i faci lui pe plac, e mult mai estetic (daca exista vreo chestie de estetica in privinta asta, eu una nu vad) si poate fi si mai igienic. Dar pana la urma e alegerea ta
-
nu e nimic neigienic sa fie o fasie ingusta,un V la fel de fin sau orice altceva.
eu sunt femeie si la fel mi se pare ca daca ma rad complet arat ca o copila.
am nimerit-o prost odata si a trebuit sa ma fac complet.nu m-am mai uitat in oglinda 3 zile plus ca am plans de draci. pur si simplu ma simtzeam ciudat,in nici un caz femeie sau sexy!
parerea mea!