off topic-caderea parului
-
1 0
Am postat si la topicul Frumusete,totusi aici e traficul mai mare si poate voi primi un raspuns care sa ma ajute.
Problema este urmatoare am probleme cu caderea parului si am fost fost diagnosticata cu alopecie difuza iar medicul dermatolog mi-a recomandat tratamentul cu Hairgrow minoxidil 2% si Eurovita pentru par si unghii timp de trei luni.M-a asigurat ca mi se va regenera parul insa imi vine tare greu sa cred asta la cat par mi-a picat si dupa ce am citit parerile negative ale acestui produs chiar nu stiu daca sa mai continui tratamentul.
Vreau si eu sa stiu daca mai este cineva aici care are probleme cu caderea parului si a apelat la acest produs. -
Ella...on topic: cere parerea unui alt medic dermatolog...e o problema medicala
Acest mesaj a fost editat de către sorell: -
ellado sper sa nu treci prin asa ceva niciodata,pentru mine e groaznic ca si femeie sa-ti pierzi parul.
E groaznic cat poti sa fii de cruda si sa razpunzi asa.
Am fost la dermatolog si el mi-a pus diagnosticul acesta.
Nu vreau sa-mi pierd parul de tot si caut solutii peste tot pentru a remedia problema.
-
rybana said:
Creatza, detaliza cuvantul "telecomanda"
Sierra, eu stiu ca uneori remediile naturiste fac minuni. Sora mea tot asa patise, i se rarise ingrozitor parul. Facea de trei ori pe saptamana, seara, masaj cu macerat de usturoi. Usturoi pisat, pus in petrol si cu ulei de ricin. Acum are un par frumos.Stiu multe femei care au incercat toate tratamentele naturiste posibile si imposibile. Rezultatul a fost pe moment. iar la scurt timp dupa terminarea tratamentului parul iar a inceput sa cada in cantitati masive.
Parerea mea este sa incerci tratamentul prescris de acel doctor si daca nu sunt rezultate sa mergi la alt dermatolog/endocrinolog si eventual sa-ti faci si niste analize la tiroida, ovare (sa nu fie polichistice) dar si altele pentru a vedea ce carente sau exces de vitamine ai.
Pe mine ma enerveaza cand aud ca din cauza stresului ti se intampla aia sau celalata. Cred ca medicii cand nu gasesc rezolvare unei probleme o baga pe asta cu stresul.
In ziua de azi multa lume o duce foarte greu, exista rate la banca, joburile sunt nesigure si epuizante etc. Conform teoriei ca stresul e de vina pentru orice se intampla pe planeta ar trebui ca toata lumea sa fie cheala.
Acest mesaj a fost editat de către alya_27: -
Sierra21 said:
O sa merg si la alt medic desi la medicul la care m-am dus mi-a zis ca o cauza ar putea fi si stresul cum zicea si grace_one,in rest zic eu mananc destul de sanatos,am o alimentatie echilibrata fara prea multe grasimi si carbohidrati.Eu auzisem la un moment dat ceva pareri legate de asta, unii caracterizau alopecia ca o boala autoimuna iar altii o legau de hormoni. In mod clar, nu e doar o problema dermatologica.
Banuiesc ca ti-ai facut deja toate testele, dar n-ar fi rau sa obtii si o a doua parere.
Pe langa asta, ai nevoie de stress- free environment si tratamente naturiste. E greu de aflat ce functioneaza pt tine, dar merita sa incerci, de la tratamente cu usturoi si ulei de ricin, pana la acupunctura si vitamine.
Mult succes...si iti doresc sa rezolvi problema rapid, e intr-adevar oribil sa iti pierzi parul!
-
rybana said:
Creatza, detaliza cuvantul "telecomanda"
Sierra, eu stiu ca uneori remediile naturiste fac minuni. Sora mea tot asa patise, i se rarise ingrozitor parul. Facea de trei ori pe saptamana, seara, masaj cu macerat de usturoi. Usturoi pisat, pus in petrol si cu ulei de ricin. Acum are un par frumos.Am facut un tratament asemanator dar cu ulei de ricin,vitamina A si galbenus de ou,cateva luni bune si n-am observat niciun rezultat de regenerare doar ca aveam un par mai matasos o sa-l incerc si pe asta pe care l-ai zis tu,n-ar strica sa-l incerc.
-
sierra..acum sa nu mai fiu rautacioasa,iti raspund si eu ce am facut:masca o data pe sapt cu ulei de ricin galbenus de ou ulei de masline vitamina c fiola si gaz lampant.PLUS o jumatatea de cubulet de drojdie proaspata luata cu apa.nu puteam inghiti altfel. MINUS o persoana din viata mea care nu mi oferea nimic in afara de neplaceri.