Romclinic

•  
    • 1148 mesaje
    10 Iul 2012, 12:27
    0 0
    Buna, evelor. Vreau sa intreb daca a fost cineva la policlinica Romclinic din Bucuresti si daca o recomandati. As vrea sa-mi fac acolo un consult gineco + babes etc.
  •  
    • 1 mesaje
    12 Iul 2012, 23:04
    0 4
    Postarea a fost ștearsă în baza Hotărârii nr. 580/05.02.2016 pronunțată de către Tribunalul București
    Acest mesaj a fost editat de către admin_eva: 4 Mar 2016, 16:02
  •  
    • 16 mesaje
    16 Iul 2012, 13:59
    2 0
    evaa2010 said:Buna, evelor. Vreau sa intreb daca a fost cineva la policlinica Romclinic din Bucuresti si daca o recomandati. As vrea sa-mi fac acolo un consult gineco + babes etc.

Si eu am vrut sa imi fac testul papanicolau si am tot cautat clinici private la care sa ma duc. am dat si peste romclinic insa doar consultatia era 100 lei si testul inca vreo 70 lei. si pana la urma m-am dus la hilmi si am dat pe consultatie + papanicolau + interpretare rezultate in jur de 59 lei. foarte ok. vezi poate prinzi o promotie, ceva si mergi in recunoastere, cum s-ar spune.
    te pup, multa sanatate. 

•  
    • 1148 mesaje
    18 Iul 2012, 16:07
    0 0
    Pana sa-mi raspundeti voi, mi-am luat un voucher de 58 de lei. Dupa ce se termina totul, o sa va povestesc.

silvialupu tu ti-ai facut cont doar ca sa raspunzi la acest subiect?
  •  
    • 2 mesaje
    20 Iul 2012, 18:09
    1 0
    evaa2010 said:Pana sa-mi raspundeti voi, mi-am luat un voucher de 58 de lei. Dupa ce se termina totul, o sa va povestesc.

silvialupu tu ti-ai facut cont doar ca sa raspunzi la acest subiect?

Buna, am incercat mai devreme sa postez un raspuns dar mi-a picat netul  
    si eu am fost la Romclinic , chiar de curand pentru analize de hormoni pentru prescrierea unor anticonceptionale preturile sunt ok si timpul de eliberare pentru rezultate este normal. Iar mai demult am fost la o ecografie mamara si d-na doctor este o profesionista. Merem cand am avut o problema am apela t la serviciile medicale de la acest centru, eu sunt multumita si medicii sunt buni. eu vi-i recomand.