IMPLANON - Implant anticonceptional subdermic

•  
    • 32 mesaje
    17 Apr 2012, 15:40
    0 0
    Buna ziua stimatelor,

As dori sa va intreb care sunt experientele voastre cu IMPLANON. Am citit zeci de site-uri si parerile sunt destul de impartite - ori super bine ori super rau.

De moment il port implantul de o luna. Nimic nou doar ciclul nu a venit cand trebuia sa vina si de aici incolo trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca va fi o surpriza ziua cand vine...dar ma simt bine, energica si bucuroasa cam cum imi  e felul de obicei. Si nu din cauza implantului bineinteles. Asa sunt eu. Dar sunt 3 ani de aici inainte si sunt curioasa cam cum ati trecut voi prin acesti 3 ani si cam la ce sa ma astept in continuare :D

Besitos!
  •  
    • 5575 mesaje
    17 Apr 2012, 17:28
    0 0
    eu de fel am oroare sa-mi implementez corpuri straine in organism mi-au trebuit 27 de ani sa-mi fac gauri pt cercei.
    nu mi-as face implanturi anticonceptionale, mi-ar fi teama sa nu se formeze noduli, ganglioni, sa nu fac vreo infectie, habar n-am.
    dar daca tu te-ai documentat inainte si ti s-a parut ok si mai ales daca te simti bine, continua asa.
    organismul meu nici anticonceptionalele nu le mai tolera la un moment dat, am observat ca-mi aparusera vene sparte pe picioare si ma durea inexplicabil ficatul. Inca din prima zi fara pilule, m-am simtit mult mai bine si mi-a disparut senzatia aia de ficat inflamat. evident, am renuntat la pastile si am apelat la alte mijloace de protectie, mai nesofisticate.
  •  
    • 32 mesaje
    18 Apr 2012, 10:41
    1 0
    ultimul_mohican said:eu de fel am oroare sa-mi implementez corpuri straine in organism mi-au trebuit 27 de ani sa-mi fac gauri pt cercei.
    nu mi-as face implanturi anticonceptionale, mi-ar fi teama sa nu se formeze noduli, ganglioni, sa nu fac vreo infectie, habar n-am.
    dar daca tu te-ai documentat inainte si ti s-a parut ok si mai ales daca te simti bine, continua asa.
    organismul meu nici anticonceptionalele nu le mai tolera la un moment dat, am observat ca-mi aparusera vene sparte pe picioare si ma durea inexplicabil ficatul. Inca din prima zi fara pilule, m-am simtit mult mai bine si mi-a disparut senzatia aia de ficat inflamat. evident, am renuntat la pastile si am apelat la alte mijloace de protectie, mai nesofisticate.

Ai dreptate. Sunt unele femei care nu pot lua anticonceptionale pentru ca le dauneaza sanatatii. Bineinteles si pentru Implanon sunt anumite conditii de care trebuie tinut cont.

Uite aici un link cu mai multa info despre aceasta metoda. Pare a fi mai putin cunoscuta intre femei decat celelalte metode insa eu am ales-o tocmai pentru ca e cea mai putin incofortabila si  totodata cea mai sigura la momentul actual. Trebuie sa adaug ca multi ani am folosit anticonceptive Microgynon si mi-a mers foarte bine cu ele dar faptul ca nu trebuie sa imi amintesc sa iau pilula e genial!

http://www.contraboli.ro/implant-contraceptiv-subdermic-cu-progesteron/

Acest mesaj a fost editat de către georginaf: 18 Apr 2012, 11:31
  •  
    • 3 mesaje
    20 Apr 2012, 15:51
    0 0
    buna fetelor,
    eu iau anticonceptionale de vreo 2 ani...si am avut o singura situatie mai neplacuta din cauza lor acum ceva timp: o uscaciune vaginala cam deranjanta...
    dar am fost la medic, mi-a dat un tratament de 10 zile cu feminella hyalosoft...si a fost totul ok.
    eu cred ca efecte secundare apar cam de la orice...dar partea buna e ca exista si solutii pentru ele