Infidelitate!

•  
    • 1 mesaje
    27 Apr 2023, 13:55
    0 0
    simt nevoia să mă mai descarc cumva, și bineinteles un sfat daca se poate. Am 33 ani, casatorita de 13 ani, sotul tot 33 ani, avem un baietel de 5 ani, si inca o sarcina in curs de 7 luni. In ianuarie sotul meu a anuntat ca a cunoscut o femeie de 48 ani, de care zice ca sa indragostit, ca este ceea ce si-a dorit (nu tipă la el, nu ii face reprosuri), aceasta femeie avand 3 copii si ea chiar si nepoti. Ideea este ca noi suntem in strainatate, el cuniscand-o in octombrie, mama mea a decedat in decembrie, pe toata oerioada cat am fost in Romania el nu a zis nimic, cand am revenit in Italia, a zis ca nu mai suporta sa stea langa mine, ca vrea divort. A fost sfarsitul lumi mele, pot spune ca ma tradat cand aveam cea mai mare nevoie sa imi fie alaturi. Suntem inca in aceeasi casa, el inca doarme cu noi in camera, inca mai intretine chiar si relatii sexuale cu mine. Acum nu mai vrea divortul, nu concepe ca, copii sa creasca departe de el, doar ca eu nu pot accepta sa avem efectiv o relatie de trio oricat de mult l-aș iubi. Acea femeie este intr-o alta tara la munca cu contract, vorbesc doar la telefon si mesaje. El si seara cand este in pat langa noi vorbeste cu ea, cand este liber de la muncă caută tot timpul motive sa mearga la servici doar ca sa nu stea acasa. Am sperat pe tot parcursul acestor luni, si poate inca mai sper ca isi va baga mintile in cap, dar cu cat se aproprie momentul nasteri cu atat am iar stari de frica, de nesiguranta, vreau sa iau deciziile bune pentru mine si copii mei. Nu l-am parasit in momentul cand a anuntat de relatia cu aceasta femeie, fiind in alta tara aici am asigurare, aici beneficiez de tot si nu in ultimul rand din pacate depind financiar de el, eu fiind acasa ocupandu-ma de casa, copil, familie. Dar la vara dupa ce nasc am decis sa raman acasa (avem apartamentul nostru), o sa il transfer pe cel mic la gradinita si voi vedea pe mai departe ce o sa fac. Suntem de 7 ani plecati in strainatate, am luat-o de la 0,nu cunosteam limba, nu cunosteam pe nimeni, dar am decis ca o sa o facem impreuna, pentru noi,pentru viitorul nostru, nu mi-am imaginat o secunda ca va veni ziua in care lunea mea se va narui. Va multumesc tututor care veti avea rabdarea de a citi tot ceea ce am scris, orice sfat este bine venit. O zi bună!
  •  
    • 144 mesaje
    5 Mai 2023, 00:13
    0 0
    Relația lor e doar la distanța sau e și fizica? Cred ca mai important e sa te concentrezi pe viitorul tău și naștere, sa nu te lași cuprinsă de stres și griji pentru ca nu te vor ajuta cu nimic, ia doar decizii pozitive și clare. In timp lucrurile se vor așeza cumva, poate îți vei da seama ce a mers prost între voi de s-a ajuns aici, lipsa de atenție, monotonia ori alte probleme. La fel si relatia lui cu tipa in vârsta nu o văd de viitor,poate vrea doar certificarea ca este iar barbat atractiv si dorit sau poate vrea aventuri si nu te mai vede drept unica femeie din viața lui alături de care sa stea.. Indiferent de motive, e un fraier josnic pentru ce a făcut in momentele grele din viața ta, măcar de ar fi ascuns asta fata de tine, iar tu ești o femeie puternica de care au maxima nevoie copiii tai!