invitatii pe eupanels si askgfk
Înapoi la: Forum » Concursuri
-
3 Sep 2010, 14:240 0Ofer invitatii pe site-urile de sondaje de opinie askgfk si eupanels.
Pe eupanels - folositi punctele stranse in urma sondajelor de opinie pentru a va alege un premiu.Minimum de puncte la un sondaj de opinie este 10( situatia in care nu va incadrati in segmentul de piata cautat de firma - deci castigati chiar si in momentul in care nu participati).Sondajele dureaza de la 5 minute la 30 de minute( daca dureaza mai mult si este mai complex veti castiga mai multe puncte).
Cel mai mic premiu de pe Eupanels este in valoare de 300 de puncte - casti cu fir + microfon incorporat. Premiile vin sigur si sunt bune.Chiar eu am comandat castile si sunt multumita de ele. Va zic dinainte ca la mine a durat cam o luna pana a venit premiul, iar la al doilea premiu - stick a durat cam 2 saptamani, deci premiile ajung sigur.
Pe Askgfk - este aproximativ la fel cu eupanels( a fost un sondaj mai demult care a fost identic cu cel de pe eupanels) numai ca aici la acumularea de 1500 puncte castigati bonuri cadou Accor in valoare de 150 de lei.Minimum de puncte la un sondaj este de 15 puncte. Sondajele de opinie pe acest site vin mai rar( la mine cam o data pe luna). Dar daca veti avea rabdare nu cred ca v-ar strica 150 de lei. Dupa ce va inregistrati pe site, sondajele vor veni automat pe mail.nu este nevoie sa verificati zilnic site-urile.
Mai stiu un site de sondaje de opinie care ofera bonuri, daca sunteti interesati sa-mi spuneti.
Ma ajutati si pe mine si va ajutati si pe voi.pentru ca dupa ce va inscrieti puteti la randul vostru sa invitati prieteni si castigati puncte in plus.
Puteti lasa aici adrese de mail si va trimit invitatiile.
o zi buna si spor la puncte.
P.S: Un pont - daca vreti sa vina cat mai multe sondaje pe mail alegeti atunci cand faceti inscrierea cat mai multe optiuni( ma refer la preferinte, nu mai retin exact, ca eu m-am inscris mai demult),
Înapoi la: Forum » Concursuri