cum intru in posesia premiului? :-s
-
0 0aceasta intrebare se adreseaza mai mult redactie dumneavoastra dar si cititoarelor care au participat la concurs...as dori sa stiu cum intru in posesia premiului pe care l-am castigat zilele trecute(o carte)? nu am gasit o adresa sau un numar de telefon unde sa sun ptr a intreba ! astept un raspuns.va multumesc!
-
La fiecare concurs este un regulament in josul paginii
termeni si conditii
acolo specifica ce trebuie sa faceti in situatia in care ati castigat un premiu
Trimiteti la concurs@eva.ro un e-mail in termen de 10 zile de la data anuntarii premiului
trebuie sa contina datele de contact, telefon si o copie a Cartii de identitate.
,Poate nu reusesc sa trimita raspuns la fiecare e-mail dar cu siguranta daca respectati aceste conditii o sa primiti premiul
Eu am castigat de trei ori si am primit de fiecare data premiul.
Cititi si voi la termeni si conditii poate eu nu am fost suficient de explicita.
Se mentioneaza acolo cum se intra in posesia premiului pentru cei care sunt din Bucuresti si pentru cei din provincie.
Bafta!!!
Sa va bucurati de premii -
Am adus regulamentul la voi!!!!!
Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca iti regasesti numele pe site, te rugam sa trimiti un mail la concurs@eva.ro care sa contina date tale personale,un nr. de telefon precum si o copie dupa actul de identitate.
5.Nu se acorda contravaloarea premiilor.
6.Daca in termen de 10 zile, castigatoarea nu isi revendica premiul, acesta va fi anulat.
Incepand cu data de 21.04.2010 castigatorii premiilor cu domiciliul in Bucuresti, vor avea o singura posibilitate de a intra in posesia premiului. Acesta se ridica personal de la sediul eva.ro, in termen de 15 zile lucratoare de la afisarea listei pe site. Premiul va fi inmanat numai in baza buletinului de identitate/cardului de identitate in urmatoarele zile: JOI intre orele 15:00-19:30 si VINERI intre orele 15:00-18:00.Castigatorii care se vor prezenta la sediul eva.ro in afara zilelor mentionate, nu vor putea intra in posesia premiului.
Important! Procedura de revendicare ramane aceeasi pentru toti castigatorii indiferent de domiciliu(se trimite mail de confirmare pe adresa concurs@eva.ro ( mailul va contine: datele personale, numar de telefon si o copie dupa CI).
Castigatorii care nu locuiesc in Bucuresti, vor primi premiul prin Posta, dupa ce acestia au trimis mail de revendicare. -
si eu am avut aceasi problema...
am trimis mail de revendicare a premiului si nu am primit nici un raspuns...iar dupa o sapt am mai trimis un mail si am rugat sa mi se raspunda sa stiu daca au primit mailul...
mi s-a raspuns si au spus ca voi primi un mail cand vor trimite coletul...deci insistati pana va raspunde cineva