NOUL STORCATOR FRUCTE smoothie maker

•  
    • 146 mesaje
    19 Mar 2011, 10:49
    4 0

m-ar interesa daca il are cineva si este bun de ceva.Multumesc mult

•  
    • 25 mesaje
    20 Mar 2011, 20:36
    0 2
    Buna ...si eu sunt tentata sa mi-l comand dar nu stiu daca merita...asteptam sa ne ofere detalii cei care l-au testat deja....
  •  
    • 3036 mesaje
    17 Apr 2011, 10:51
    0 0

Pe mine ma tenteaza foarte tare sa cumpar un storcator Hurom.

Demonstratie pe Youtube:
    http://youtu.be/XXTEPUggyuw

Acest mesaj a fost editat de către donna_mobile: 17 Apr 2011, 10:52
  •  
    • 2 mesaje
    19 Iun 2011, 11:40
    2 0

cele mai bune storcatoare sunt cele de la norwalk dar care sunt peste 2500$. Dintre cele accesibile cele mai bune sunt cele de la hurom care ca cosntructie sunt aceleasi ce cele de la omega(fabricate in aceeasi fabrica cu aceleasi componente), doar ca din motive de marketing se vand sub denumiri diferite. Si ca sa vedeti diferenta dintre omega - jack lalanne si alte storcatoare  puteti accesa link-urile urmatoare
    http://www.youtube.com/watch?v=GF9vyp-7CRM
    http://www.youtube.com/watch?v=RrQbMprVU3g
    http://www.youtube.com/watch?v=NfQvprJ4uxc&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=F5lmPOxa8WM
    Puteti compara  cautand pe google orice alt storcator cu cele de la Omega. Storcatoarele Omega  sunt printre cele mai bune.
    Daca doreste cineva putem aduce pe comanda cam orice storcator din US la preturi mult sub cele din RO

•  
    • 25 mesaje
    19 Iun 2011, 23:08
    1 1
    Buna Oanatt ....am citit acum despre aceste storcatoare ...sincer pe mine ma interesa acel smoothie maker dar daca spuneti ca altele sunt mult mai ok m-ar interesa care storcator bun il puteti comnada si aduce in ro ?....cam la ce pret ?...sa-mi fac o idee....chiar ma intereseaza .....
  •  
    • 2 mesaje
    20 Iun 2011, 11:21
    0 0
    ptr orice produs imi trebuie un link, de unde doriti sa-l cumpar. Eu va pot da un link de pe amazon sau site-ul producatorului unde sunt mai multe storcatoare.Dv puteti gasi in alta parte acelasi storcator , poate mai ieftin.. Deci comenzile le facem doar pe baza linkului pe care ni-l da clientul ptr a nu aparea apoi discutii ca in alta parte e mai ieftin sau .....

http://www.omegajuicers.com/juicers.html

http://www.amazon.com/gp/search/ref=a9_sc_1?rh=i%3Aaps%2Ck%3Aomega+juicer&keywords=omega+juicer&ie=UTF8&qid=1308557108
  •  
    • 146 mesaje
    13 Dec 2011, 18:27
    0 0

pot spune ca eu l-am cumparat.Si nu imi pare rau de loc .este f bun.Celor care le place sucul stil nectar il recomand cu caldura.

•  
    • 3 mesaje
    17 Dec 2011, 12:25
    0 2
    eu am luat si e super bun deaorce foloseste toata pulpa fructului si poti sa fci multe combinatii ... poti face si hamburgeri
  •  
    • 4 mesaje
    25 Mar 2012, 21:39
    2 0
    In sfarsit dupa lungi negocieri cu Hurom Korea (cu un istoric in producerea storcatoarelor de fructe si legume de peste 37 ani) am reusit sa infiintam Hurom Romania.
    In prima faza vom aducem in Romania cel mai nou si ultimul la ora actuala model Hurom si anume HU-400.
    Pentru cei care inca sunt in cautarea unui storcator de fructe si legume cu adevarat eficient va prezint mai jos cateva caracteristici ale HU 400.
    HUROM Slow Juicer HU-400 este un storcator prin presare care astăzi este cel mai eficient storcător prin masticare cu un singur ax melcat de pe piaţă, are capacitatea de a stoarce orice, de la fructe şi legume la iarba de grâu şi verdeţuri.
    Stoarce orice tip de rădăcinoase: morcov, țelină, sfeclă roșie, ridiche, cartof, ghimbir, etc.
    Stoarce orice tip de frunze: pătrunjel, iarbă de grâu, iarbă de orz, iarbă de lucernă, frunze de spanac, țelină sau salată, etc.
    Stoarce orice tip de legume și fructe moi: citrice, mere, pere, pepene, castravete, roșii, kiwi, căpșuni, cireșe, vișine (fără sâmburi), rodie etc.
    Tensiunea de lucru: 220V
    Frecvența: 50Hz
    Puterea consumată: 150 W
    Viteza de rotație a axului melcat: 80 rpm
    Greutate: 5,20 kg
    Timp maxim de utilizare: 30 minute
    Garantia oferita de noi este de 5 ani.
    Stoarcerea se realizeaza in doua etape – sucul se obtine in prima etapa prin strivire, urmand apoi ca pulpa sa fie stoarsa in etapa a doua inainte de a fi eliminata, obtinandu-se mai mult suc iar pulpa rezulta aproape uscata, s-a dovedit ca in majoritatea cazurilor se obtine cu pana la 50% mai mult suc decat la storcatoarele centrifugale. 
    Pentru a va convinge urmariti http://www.youtube.com/watch?v=XXTEPUggyuw

Pentru luna martie-aprilie pretul HU-400 va fi 299 euro tva inclus.
    Pentru orice detalii, Valentin 0721.622.076
  •  
    • 20 mesaje
    29 Mar 2012, 19:57
    0 1
    Buna, daca est interesat sa achizionezi Smoothie Maker.....eu am cumprata de aici: http://mediashopp.net/smoothie-maker/
  •  
    • 4 mesaje
    4 Apr 2012, 23:41
    2 1
    smoothie-maker este o prostie, la cat costa e foarte bun, daca v-ati saturat de mizerii ieftine pe care sa le tot schimbi in fiecare an (cu indulgenta), incercati HUROM HU 400 care este un storcator Home Profesional, dar acesta este pentru cunoscatori. Nu este ieftin insa considerand ca durata de viata este de 10 ani, si face niste sucuri cu 50% mai mult decat oricare altul, si sa nu mai vorbim de calitatea sucului............. chiar merita facuta investitia.
    Daca vreti sa incercati aparatul gratuit timp de 2 zile, sunati-ma pentru programare. 0721.622.076
    Acest mesaj a fost editat de către HuromRomania: 4 Apr 2012, 23:43
  •  
    • 4 mesaje
    22 Mai 2012, 00:09
    2 0
    Daca este cineva care a dorit vreodata sa aiba un storcator care sa scoata maxim de suc , vitamine din fructe si legume il informez cu caldura ca Hurom 400 este ceea ce cauta.
    Produsele de la Hurom indiferent ca vorbim de HU-100, HU-200, HU-300, si Hu-400 sunt storcatoare profesionale.Tehnologia folosita de aceste storcatoare nu este una foarte noua, insa in Romania noutatile in orice domenii ajung destul de greu, iar cand ajung aceste tehnologii noi, repede se gasesc persoane care sa le copieze, dornice sa faca profit cu orice pret de pe clientii slab informati, si ne trezim dupa cativa ani sa vorbim de storcatoare cu ax melcat la care se rup sitele, sau ruginesc (pt.ca sunt de proasta calitate), motoarele care cedeaza dupa cateva fortari (pentru ca nu au protectie la suprasarcina), axul melcat se roade iar plasticul respectiv intra in sucul realizat (pt. ca nu se sinchiseste nimeni sa testeze componentele inainte de a intra pe piata), motoarele sunt foarte galagioase (las ca mere si asa) etc....
    Vedem pe piata storcatoare cu ax melcat la Metro sau Cora faimoasele Rohnson sau Power Press Juicer, dar s-a intrebat cineva ce traditie are Rohnson sau Power Press Juicer in realizarea acestor storcatoare cu ax melcat??? va spun eu 000000000000, au vazut ca lumea cauta noua tehnologie si ce s-au gandit baietii hai sa facem un copy/paste (adica sa copieze) un produs original in care s-a investit bani , teste, tehnologie, ani de munca pentru a scoate un produs care sa aiba durata de garantie de 10 ani.
    Nu va lasati pacaliti de produse contrafacute, suntem prea saraci sa cumparam lucruri de proasta calitate, un Hurom original se vinde cu 300-400 euro cu tva inclus.
    M-au sunat clienti care doreau sa introduca portocale si erau curiosi daca Hurom HU- 400 scoate suc asemanator cu fanta. Raspunsul este nu scoate fanta , pt ca aceste storcatoare au fost inventate pt. a stoarce maxim de suc si vitamine din fructe si legume, rezultand desigur un suc mai gros.
    Noi va oferim inca o varianta de sita care scoate si mai multa pulpa, suc si vitamine decat sitele care vin montate in mod normal pe storcatoarele Hurom, sita care vine in ajutorul persoanelor cu grave probleme de sanatate, cancer , persoane in varsta sau dupa operatii, caz in care necesarul de vitamine este extrem de benefic.
    Pentru realizarea sucului pt. copii, sita care vine in colet este mai mult decat suficienta.
    Daca mai sunt persoane inca sceptice cu privire la calitatea produsului HUROM HU-400 ii rog sa ma sune 0721.622.076 pentru a le trimite pentru testare un HU400, iar daca cineva este nemultumit, imi va returna storcatorul, si cu bucurie as dorii sa aflu vreun neajuns al acestui produs.
  •  
    • 4 mesaje
    4 Mar 2013, 10:34
    2 1
    SLOW SQUEEZING SYSTEM este patentat de Hurom ca fiind un sistem inovator de stoarcere fara frecarea si incalzirea sucului la viteze mari, fara aerarea sucului ca si in cazul storcatoarelor centrifugale ci doar prin presare la viteza mica, reusindu-se prin aceasta tehnologie maximizarea cantitatii de suc, pastrarea culorii si a gustului natural, practic un suc mai sanatos.
    Prin folosirea noii tehnologii de stoarcere, se poate extrage suc pe langa legume si fructe , si din frunze, iarba de grau, si radacinoase.
    Cu HUROM extragi de 6 ori mai multe vitamine, si de pana la 2 ori mai mult suc decat in cazul utilizarii storcatoarelor traditionale.
    Hurom este prezent, recunoscut si apreciat pentru calitatea si eficienta produselor sale in cel putin 41 de tari din intreaga lume.
    Modelul HE-DBE04 este produsul de top, face parte din ultima generatie de storcatoare fabricate de Hurom Korea , si este cel mai bine vandut storcator produs de Hurom.

www.huromromania.ro
    info@huromromania.ro
    0721.622.076
  •  
    • 7 mesaje
    28 Apr 2013, 03:05
    0 1
    Am gasit prezentate pe noul site HUROM Romania toate modelele de storcatoare prin presare cu un ax vertical HUROM www.hurom.ro, inclusiv distribuitori autorizati, centre de service etc.
  •  
    • 1 mesaje
    13 Mar 2014, 22:46
    2 2
    Daca doriti sa va schimbati stilul de viata, doriti un storcator prin presarela rece si nu stiti spre ce sa va orientati si vrei explicatii pertinente sunati la 0264550255 ei sunt importatorii oficiali hurom pentru Romania, cereti cu Dl. Valentin si o sa ramaneti placut surprinsi.
    Eu sunt din Arad am cumparat de la ei un HG si l-am scapat pe jos spargand carcasa aparatului, am sunat la ei , au trimis curierul sa ridice storcatorul de la mine, si in 2 zile mi-au trimis aparatul cu o carcasa noua gratuit. Am sunat inapoi sa vad daca e cumva o gresala si nu cumva trebuia sa dau ramburs ceva bani, insa Dl. Valentin a spus ca e din partea casei, eu ramanand fara cuvinte. Am ramas placut surprins sa constat ca mai sunt oameni in tara asta care nu vad doar profitul lor imediat si gandesc si pe termen lung, fapt pentru care le-am trimis clienti care au vazut la mine aparatul.
    Am scris aceste randuri pentru ca atunci cand un produs e prost toata lumea arunca cu noroi si da cu bota, insa cand un produs sau un serviciu este de calitate prea putina lume se deranjeaza sa scrie de bine.
    Recomand cu caldura atat produsele Hurom cat si serviciile baietilor de la Cluj