Banda versus cross trainer
-
0 0Aveti idei, care e mai eficienta in procesul de slabire?
-
Mi am cumparat un crosstrainer acum 3 saptamani si fac cam in fiecare seara cate jumatate de ora- 40 MIN.
Imi place foarte foarte mult. Eu vroiam ceva pentru picioare si fund si crosstrainerul mi se pare super eficient. Imi place ca are niste programe prestabilite pentru slabit, pt performanta, si inca vreo 2 categorii la care nu am ajuns inca si in felul asta nu ma plictisesc sa fac acelasi lucru la infinit pt ca la fiecare minut schimba dificultatea si iti spune la cate rotatii tre sa tii tu. Nu stiou daca explicprea coerent dar daca nu se intelege mai explic o data cu mai multe cuvinte
De alergat am padurea langa mine si merg acolo dar nu imi place alergatul...e un chin...dar daca trebuie trebuie.
Sincer eu sunt de parere la ca crosstrainer si 5 minute se simt daca iti alegi programul cum trebuie. Poti sa faci exercitii cardio sau exercitii de efort sustinut. Ai foarte multe posibilitati.
Dezavantajul este ca nu prea iti lucrezi abdomenul. Pentru asta ar trebui altceva. Eu incerc sa merg cel putin o data pe saptamana la o sala unde facem exercitii pt fund, abdomen si picioare cu o instructoare-e un fel de pillates. Si mi am cumparat prostie din aia pentru electrostimulare. Sunt curioasa daca o sa aibe vreun efect.
In ultimul an am stat ca o balega si nu am facut nimic si nici nu mi am mai calculat caloriile si am ajuns cat o balena asa ca acum tre sa muncesc sa dau jos
In viata mea nu mi am inchipui ca o sa ajung la kilogramele astea
-
Uite de chestiile astea ziceam eu:
http://www.decathlon.be/NL/roeitrainers-10849330/
Si la crosstrainer eu l-am cumparat pe asta:
http://www.decathlon.be/NL/e7zl-135429957/
Pentru ca vroiam ceva care sa aibe o roata destul de solida incat sa tina cat mai multe kilograme, pentru ca nu este numai greutatea ta dar mai trebuie sa mai reziste si la forta pe care o aplici. Apoi vroiam sa aibe cat mai putine imbinari. Sa fie destul de solid. Sa nu se miste din toate incheieturile cand ma pun pe treaba. Sa Fie usor de montat. sa aibe programe speciale de antrenament ca eu ma plictisesc repede. sa aibe destul de multe grade de rezistenta ca sa fie bun si pentru mine si pentru al meu sot. etc
Cum am spus eu deocamdata sunt multumita de el. Si chiar imi place sa lucrez desi scoate untul din mine. aseara maturam cu limba pe jos dupa numai 30 de minute ca am ales un program mai avansat.
Si cum spunea cineva mai sus este super bun pentru genunchi. Nu este atat de solicitant precum alergatul. Si eu mai am o problema la alergat din cauza unor dureri in partea din fata a tibiei- in engleza se conditia se numeste "shin splints " imi pare rau dar nu stiu cum este in romana. asa ca am tot cautat metode de a face sport in care sa nu ma lupt cu durerile astea. -
Miki noi cand am aduc cutioiul acasa l-a desfacut omul cica sa vada daca lipseste ceva. era o cutie cu suruburi si cutiute si chestii care nu semanau cu nimic din produsul final. am hotarat ca vedem noi la sfarsit daca a fost complet

sa il folosesti cu placere. daca ar fi mai usor eu l-as muta din camera in camera ca asa as spala si pe jos cu limba de trei coti pe care mi-o scoate cu succes.