Cum poti slabi cu ciocolata pura cu antioxidanti
-
11 Oct 2011, 00:441 0
In ultimii ani am incercat foarte multe tipuri de dieta. De curand folosesc ciocolata pura imbogatita cu antioxidanti (acai si afine) si shake pe baza de cacao prelucrata natural. Pot spune ca rezultatele sunt foarte promitatoare. Ideea e sa iti schimbi stilul de viata, sa mananci normal (fara excese bineinteles) dar sa mananci si ciocolata pura in locul celei din comert. Am inlocuit o masa pe zi cu un pahar de shake si consum si 3 ciocolate de 6 grame fiecare. Am slabit 5 kg in 3 saptamani fara eforturi. In plus ma simt si foarte bine. Recomand tuturor aceasta abordare. E mult mai sanatoasa si moderna dar si foarte gustoasa. Informatii mai multe puteti citi pe www.newchocolatelifestyle.eu. Succes!
-
11 Oct 2011, 11:00
Buna. Am privit un pic pe website si pare foarte interesant. Stiam de fapt despre continutul bogat in antioxidanti ai ciocolatei dar acum chiar mi se pare o mica revolutie! Cui nu ii place ciocolata de fapt?!?! Problema era pana acum doar ca pe unii ii ingrasa, altora nu le facea bine, etc. Acum se pare ca problema e cam rezolvata. Am doua intrebari:
1. Din cate am inteles de pe website e vorba de un sistem de vanzare multi level marketing deci imi imaginez ca poti sa iti faci si dieta, sa mananci ciocolata dar sa si castigi bani din promovare (cota parte din ceea ce consuma cei inscrisi sub tine). E corect?
2. Ce produse mai sunt acum disponibile pe piata romaneasca?