cum sa slabesc??????

•  
    • 1 mesaje
    24 Sep 2011, 01:27
    0 0

Buna...am 18 ani si am 47 de kg si 1.65m...dar cu toate astea nu mi place deloc cum arat...as vrea sa am o talie de invidiat si sa arat mult mai bine..cum as putea sa slabesc dar fara un regim foarte strict...ce sa fac??

•  
    • 25 mesaje
    24 Sep 2011, 09:34
    0 0

pt inaltimea si anii tai esti foarte bine , gandeste-te ca acum inca treci prin niste modificari si nu totul se opreste aici , iti recomand sa practici orice fel de sport ( fitness, aerobic , role, bicicleta ) si bineinteles muuulte fructe si legume dar nu pt a slabi ci pentru ca te vor ajuta mai tarziu , acum este momentul pt a-ti tonifia pielea , a-ti definii muschii si mai tarziu cand ai sa fii mamica ai sa vezi cat de mult te-a ajutat miscarea( la mine a mers!). Ai mare mare grija insa sa nu cazi in cealalta extrema a anorexiei de exemplu , bombardati zi de zi atat in media cat si in ziare cu imagini scheletronice voi tinerele aveti tendinta a va infometa pentru a crede ca aratati mai bine , lucru fals mai ales ca ultimele studii demonstreaza clar ca barbatii ne vor cu forme doamnelor ....numai bine

Acest mesaj a fost editat de către Marlene_KS: 24 Sep 2011, 09:35
  •  
    • 9728 mesaje
    24 Sep 2011, 15:36
    0 0
    Tu vrei sa ajungi la 40 de kile? Esti cumva fan modele somaleze, sau cum?
  •  
    • 5144 mesaje
    24 Sep 2011, 19:19
    0 0
    eu sunt mai mica cu 5 cm si tot atatea kile si pica baietii ca spicele - tu ce vrei? sa pici tu... ca spicul?
  •  
    • 30 mesaje
    28 Sep 2011, 13:23
    0 0
    club sportiv de tea-bo organizeaza cursuri pentru incepatori si avansati.vrei sa ai un corp armonios fara " medicamente minue"? hai alaturi de noi pentru a face sport,doar asa o sa ai rezultate.muzica,sport si o gasca noua de prieteni.te asteptam alaturi de noi. www.club-taebo.ro