Cum slabim in IASI?!
-
29 Aug 2011, 09:560 0
Eu vreau sa merg la sala Pro Olimpic (inca nu stiu cum e, dar pare ok pe site si tarifele sunt rezonabile zic eu), asa ca, fetelor din Iasi, ce ziceti sa ne organizam un grup si sa ne tinem de un program! Fara o dieta stricta, doar minimalizam consumul de anumite alimente care oricum sunt nesanatoase si multa miscare. Eu ma gandesc sa-mi fac abonamentul de aerobic+fitness la 100 lei si poate dansuri (daca imi permite timpul) si o data pe saptamana, o sauna (au reduceri pentru grupuri de 4 parca). Eu zic ca vom slabi si mai ales, o vom face sanatos, fara pastile, shake-uri si alte minuni. Poate, ca premiu pentru ceva kg pierdute, ne putem rasfata cu o dupa-amiaza la piscina (unde mai scapam de cateva :D). Deci, fetelor, haideti sa aratam mai bine! Cine e alaturi de mine, astept mesaje! Spor la slabit!
-
31 Aug 2011, 08:40
Buna.Eu as fi interesata,dar din octombrie.Pana atunci nu sunt in Iasi.
-
1 Sep 2011, 18:32Ralu,hop si eu aici! Ca sa vada lumea ca ma bag si eu,poate ne strangem mai multe
We keep in touch! -
15 Oct 2011, 14:48
buna,
Va recomand cu incredere salonul Slim House Spa din Iasi. Detalii au si pe site www.slimhouse.ro. Au aparatura f buna, care da rezultate vizibile. Il gasiti pe Sararie, un pic mai sus de Biserica Vulpe.