Pofta de dulce

•  
    • 2 mesaje
    17 Aug 2011, 00:00
    0 0

Buna,dragelor!Am mai deschis un subiect ,la care,se pare ca nu mi-a raspuns nimeni ,nimic.Acum am deschis un altul,diferit de celalalt.Am inceput sa fac sport,dans si tot ce ajuta la tonifiere si modelare corporala (ca sa zic asa) insa,am o mica-mare problema.Pe langa sport stiti ca e bine sa tii si o dieta sau mai bine zis sa manaci sanatos.Eh,cu asta se pare ca merge bine insa pofta de dulce voi cum v-o stapaniti?Pe mine cand ma apuca e musai sa mananc ceva dulce iar dupa ce-mi potolesc poftele ma caiesc,ca am mancat.Astept ceva din experientele voastre!Va pup!

Acest mesaj a fost editat de către Ant0niaGaby: 17 Aug 2011, 00:01
  •  
    • 500 mesaje
    17 Aug 2011, 00:24
    0 0
    Şi eu fac sala şi mananc ceva dulce dar nu in fiecare zi. Eu chiar acum am langa mine o punga de napolitane şi rontai din ea. Acum na
  •  
    • 189 mesaje
    18 Aug 2011, 14:26
    0 0
    spune in sinea ta ca zaharul rafinat e OTRAVA !!! inlocuieste dulciurile cu fructe proaspete, eventual cate o lingurita de miere pe zi. pe mine m-a ajutat metoda asta, fiind la randu-mi mare devoratoare de dulciuri. iti trebuie putina vointa, ce-i drept, insa in scurt timp te vei simti mai bine, mai supla, mai vioaie. ....
  •  
    • 16 mesaje
    18 Aug 2011, 23:12
    0 0

Ciao , nu am pricep prea bine, dar la mine merge cu un ceai dulce dulce dulce, si ma consider mutumita ca nu am infulecat ciocolati napolitane ..sau mai rau produse de patiserie ..

•  
    • 121 mesaje
    19 Aug 2011, 00:45
    0 0
    Mi-ati facut o pofta de ciocolata de casa ...
    A propos, ciocolata cu un continut ridicat de cacao are si multe beneficii
  •  
    • 30 mesaje
    19 Aug 2011, 07:01
    0 0
    aici totul depinde de cata vointa ai si eu sant una dintre acele persoane care mananca dulciuri multe ba le mai viseaza si noaptea in somn dar daca imi pun in minte sa slabesc sau sa fac asta ca sa arat bine renunt la dulciuri din proprie vointa sti exista autosugestie ati spui mereu in minte nu tebuie sa mananc asta pana creierul tau va intelege si vei vedea ca la un moment dat nu vei mai simti niki o nevoie de dulciuri
  •  
    • 232 mesaje
    2 Iul 2013, 22:01
    0 0
    Cred ca daca nu mergeam la nutririonist si sa ma ajute sa scap odata de pofta de mancare , ajungem intr-o depresie. Dulcele asta ma omora si la recomandarea medicului am inceput sa iau pastile de slabire.Si astfel am reusit sa tai pofta asta de dulce..
  •  
    • 232 mesaje
    2 Iul 2013, 22:03
    0 0
    onutta21 said:Şi eu fac sala şi mananc ceva dulce dar nu in fiecare zi. Eu chiar acum am langa mine o punga de napolitane şi rontai din ea. Acum na

Ups...fiind si seara nu e cam "periculos"?

•  
    • 69 mesaje
    21 Oct 2013, 12:10
    0 0
    ai nevoie de crom, imediat iti taie pofta de dulce. Iti recomaand  Crom Piculinat  (eu am luat de la Haya labs) , sau daca vrei sa si slabesti (+energie), exista carnitina lichida+crom de la firma Biotech (eu le-am comandat de pe bodytimero.com)