PEPENE
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
16 Aug 2011, 15:260 0
Buna fetelor,eu m-am apucat sa mananc pepene mult,mai ales dupa ora 6 daca ma apuca foamea mananc pepene cerdeti ca e bun?
-
16 Aug 2011, 16:29e foate bun. are 92% apa.daca nu e prea dulce si mai bine..nu de alta..dar zaharul in exces dauneaza daca ai anumite afectiuni.
-
23 Aug 2011, 14:55Si eu am ramas surprinsa cand am mers la nutritionist si mi-a recomandat o dieta personalizata, iar pana in toama mi-a spus sa mananc cat mai mult pepene. Si apropo de beneficiile pepenelui, am găsit acum o luna si ceva un articol mai vechi tot pe eva.ro: http://www.eva.ro/dietafitness/dieta/pepenii-modeleaza-silueta-articol-3066.html
Nu m-as fi gandit ca e bun pepenele pentru slabit, din contra, aveam certitudinea ca ingrasa. La mine problema era si ca mi era foame in continuu si nu puteam sa mananc foarte mult pepene ca na, sunt la birou nu acasa in timpul zilei. Asa ca mi-a recomandat nutritionistul pastilele slim&fit pentru a-mi diminua pofta de mancare. Totul merge bine, pacat ca nu am avem mult timp sa ne bucuram de beneficiile pepenelui. -
2 Iul 2013, 22:18Da , este cel mai bun si asta pentru ca are multa apa si pe timp de vara in special trebuie sa mancam cat mai fresh si lichide multe
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness