Sala PRO OLIMPIC IASI

•  
    • 50 mesaje
    13 Aug 2011, 10:16
    0 1

Buna evelor, ati mers cumva la sala Pro Olimpic din Iasi? Daca da, cum e acolo? Gasesti toti cocalarii si tiganii Iasului (datorita locaiei-strada Veniamin Costache) sau poti merge linistita fara sa dai cu ochii de specimene de alea?:D Vreau sa ma pun oleaca pe slabit si sa imi ocup tmpul cu ceva:D

•  
    • 7 mesaje
    29 Aug 2011, 09:51
    0 0
    Eu vreau sa merg la sala Pro Olimpic (inca nu stiu cum e, dar pare ok pe site si tarifele sunt rezonabile zic eu), asa ca, fetelor din Iasi, ce ziceti sa ne organizam un grup si sa ne tinem de un program! Fara o dieta stricta, doar minimalizam consumul de anumite alimente care oricum sunt nesanatoase si multa miscare. Eu ma gandesc sa-mi fac abonamentul de aerobic+fitness la 100 lei si poate dansuri (daca imi permite timpul) si o data pe saptamana, o sauna (au reduceri pentru grupuri de 4 parca). Eu zic ca vom slabi si mai ales, o vom face sanatos, fara pastile, shake-uri si alte minuni. Poate, ca premiu pentru ceva kg pierdute, ne putem rasfata cu o dupa-amiaza la piscina (unde mai scapam de cateva ). Deci, fetelor, haideti sa aratam mai bine! Cine e alaturi de mine, astept mesaje! Spor la slabit!
  •  
    • 50 mesaje
    30 Aug 2011, 21:42
    0 0
    Lasa un id Shak
  •  
    • 7 mesaje
    31 Aug 2011, 15:56
    0 0

suntem deja 5-6 mai sunt doritoare?

Acest mesaj a fost editat de către Shaktis: 31 Aug 2011, 16:15