Cum slabim fara sfortare?
-
0 0
Vanzare de iluzii si fabrica de vise:
Vand aparat ergonomic pentru slabit rapid, modern si placut. Puteti manca toate prostiile, la orice ora din zi si din noapte fara sa va mai pese de nimic. Va trebui doar sa va conectati aparatul 15 minute pe zi, de preferinta cand mancati ciocolata cu ambele maini. Aparatul il puteti purta in poseta cu dvs. oriunde va veti deplasa. Acesta este atat de mic incat puteti uita de el si la propriu si la figurat.
Toate cele bune!
-
Slabit fara sfortare? Niciodata. Toate dietele minune si pastilele care te slabesc peste noapte sunt dor iluzii vandute frumos.
Eu,dupa ce am incercat 2 tipuri de pastile, fara folos, credeam ca niciun tip de pastile nu este bun de nimic. Iau de mai bine de 2 luni Slim&Fit și pot spune că sunt foarte multumita. Am slabit si ma simt bine.
Bineinteles ca fac miscare zilnic, alerg in parc sau fac exercitii acasa. Bafta tuturor! -
Pauza de la slim&fit nici eu nu ma gandesc sa iau deocamdata, dar ideal ar fi sa mai fie si perioade de respiro pentru organism, chiar daca slabim foarte frumos.
Acest mesaj a fost editat de către RoxxRoxy: -
Ideal este sa nu apelam la pastile de slabit, dar daca situatia o cere apelam si la ele, doar sa nu fie pe perioada foarte mare. Si eu iau tot slim&fit, sunt multumita de rezultate, dar nu vreau sa ma intind prea tare cu administrarea pastilelor. O prietena a luat 2 luni si dupa a continuat cu un regim echilibrat si nu a pus la loc niciun kilogram din cele date jos cu slim&fit. Bafta tuturor!