Tonifierea muschilor
-
8 Aug 2011, 02:410 0
Buna!Ma numesc Antonia (Anto) si am 19 ani.Am vazut muuulte fete care se plang ca au mai multe kilograme decat ar fi normal sau care se plang ca au burta,solduri.Fetelor,ce femeie e aia fara putina (ATENTIE!PUTINA!) burtica si solduri???Eu consider ca o femeie , este numai cea care are FORME!Altfel barbatii ar putea sa-si ia o scandura!Lasand introducerea la o parte as vrea sa ma sfatuiesc cu voi,membrii acestui site in legatura cu ceea ce as dori sa fac.Nu sunt adepta cantarelor pentru ca nu-ti scrie pe frunte cate kilograme ai,ci mai mult conteaza felul cum arati,asa ca nu va pot spune cate kilograme am,pentru ca nu am idee.Insa va pot spune asa,cat se poate spune in cuvinte, felul cum arat si ceea ce as dori sa schimb,cu ajutorul sfaturilor si indrumarilor voastre.Nu pot sa spun ca sunt scunda dar nici inalta!Pe undeva pe la mijloc,avand o intaltime cat de cat acceptabila (1.58).Cea mai mare problema a mea e burta avand in talie in jur de 90 cm (asta nu mai e PUTIN!)As dori sa scap de cativa centimetrii,evident ca NU vreau masurile ideale (90-60-90) si daca as ajunge pe undeva pe la 70-75 cm in talie as fii foarte multumita!De aceea va cer un sfat!O alta DORINTA a mea e sa-mi tonific muschii picioarelor!Picioarele zic eu ca sunt cat de cat ok,pentru ca,OK o sa fie dupa ce reusesc sa-mi tonific muschii!Asa ca,si aici va cer sfatul!SUBLINIEZ faptul ca nu vreau sfaturi precum ,,Ia pastilele X!'' ,fiindca asta nu e o metoda sanatoasa!Vreau ceva sanatos dar care sa functioneze nu sa constat dupa 2-3 luni ca tot ce am facut in tot acest timp a fost in zadar!Va multumesc , iar celor care sunt in situatia mea le doresc SUCCES!
-
28 Sep 2011, 13:29club sportiv de tea-bo organizeaza cursuri pentru incepatori si avansati.vrei sa ai un corp armonios fara " medicamente minue"? hai alaturi de noi pentru a face sport,doar asa o sa ai rezultate.muzica,sport si o gasca noua de prieteni.te asteptam alaturi de noi. www.club-taebo.ro
-
9 Oct 2011, 19:48
Buna ,o modalitate de a slabi sunt masajele si electrostimularea ........am eu pe cineva .....daca vrei pot sa ti dau nr de tel:0727851992......nu o sa ti para rau.....are tipa niste maini !!!!!!!!!!!
-
9 Sep 2013, 17:30
Pai nici nu este recomanda sa iei doar pastile ! si asta o vad ca fac multe fete , este greit total.eu am combinat SLIM&FIT impreuna cu diete si miscare. Miscarea era alergatul in parc si ceva exercitii fizice pentru picioare. Si bineinteles ca am avut rabdare si vointa foarte multa si am dat jos toate kg neplacute.