Rina sau Max Planck?

•  
    • 23 mesaje
    26 Iul 2011, 18:24
    0 0
    Buna seara! Stiu  ca o sa imi iau cateva "bobarnace" cu topicul acesta,dar ma risc totusi.Momentan tin dieta daneza si o voi termina luni.Dupa ce o voi termina ma gandeam :sa incep dieta disociata de 90 zile (rina) sau dieta max planck?Care credeti ca e mai eficienta?Nu stiu cat am slabit pana acum,deoarece vreau sa ma cantaresc dupa ce o sa termin dieta daneza.Va rog nu ma certati,am mai tinut dieta daneza acum 5 ani si chiar nu am mai avut probleme cu greutatea vreo 3 ani,pana am revenit la vechiurile obiceiu
    Acest mesaj a fost editat de către lumy_gold: 26 Iul 2011, 18:33
  •  
    • 23 mesaje
    26 Iul 2011, 18:31
    0 0
    Extraordinar!!! M a scoate din minti forumul asta. Nu ma lasa sa modific sau sa-mi termin mesajul.
    Acest mesaj a fost editat de către lumy_gold: 26 Iul 2011, 18:31
  •  
    • 23 mesaje
    26 Iul 2011, 18:36
    0 0
    * pana am revenit la vechile obiceiuri.Prima data am slabit 13 kg in 13 zile,dar de data aceasta am de dat mai mult kg jos.Va multumesc anticipat!
  •  
    • 29 mesaje
    27 Iul 2011, 17:56
    0 0

Nu te cearta nimeni ...Ar trebui sa te certi singura si sa te uiti putin in urma.

In primul rand,esti constienta ca te-ai distrus si continui sa o faci,nu?Daca urmai si tu schema aia care pe majoritatea ne zgarie pe retina: Alimentatie SANATOASA+SPORT ,iti reglai metabolismul si clar,nu mai ajungeai sa cauti alte diete minune si sa strangi ''roadele'' dupa cine stie ce dieta ai tinut tu si ai slabit.. Da,ai slabit dar ai pus la loc.

Acum totul e mai greu pentru ca tu prin tot ce faci ti-ai slabit capacitatea de a slabi si de a preveni efectul yo-yo.

Daca esti constienta de asta si te simti ok, eu zic sa le incerci in ordinea in care le-ai scris.. pt ca oricum vrei slabi cu o dieta,te vei ingrasa la loc si vei incerca alta.

Poate intr-un final iti vei da seama care e drumul..

•  
    • 168 mesaje
    28 Iul 2011, 22:37
    0 0
    E foarte usor sa zici ca dietele sau pastilele sunt o prostie si ca trebuie sa faci sport si sa mananci sanatos si la fel de usor e sa te apuci de o dieta soc. Cred ca cel mai indicat ar fi pentru oricine sa mearga la un endocrinolog si la un nutritionist si dupa sa inceapa sa actioneze impotriva kilogramelor. Eu asa am patit si am luat tot felul de pastile pana sa imi dau seama ca am probleme cu tiroida.