Ajutati-ma!!

•  
    • 1 mesaje
    21 Iul 2011, 23:24
    0 0

Am 14 ani,1,55 m si am 61 kg...ce sfaturi imi dati sa mai slabesc 7-8-9 kg..va rog:((...nu mai suport cum imi vin hainele pe mine,cum rad celelalte persoane de mine,abia mai incap in scaunul de l scoala...fac orice numai sa slabesc.:-<

•  
    • 1352 mesaje
    23 Iul 2011, 08:46
    0 0
    sport
  •  
    • 155 mesaje
    23 Iul 2011, 11:15
    0 0
    Depinde de stilul tau de viata, ce activitati ai, ce mananci, cat mananci, cand manaci... Nu putem sa iti dam sfaturi fara sa stim detalii. Singura metoda eficienta e dieta si sportul.
  •  
    • 5144 mesaje
    23 Iul 2011, 11:26
    0 0
    denysa, nu esti la o varsta la care sa iti permiti diete fulger, pentru ca organismul tau ar avea de suferit nefiind matur. eu iti recomand sa cauti ceva detalii despre dieta weight watchers. e o dieta care te indeamna sa reduci grasimile si dulciurile si sa consumi mai multe fructe si legume - cat se poate de sanatos. daca vrei revin cu detalii.
    ideea e ca tu trebuie sa respecti regulile unui regim de viata sanatos: mancare sanatoasa in cantitatile necesare organismului (fara excese) si sport, mult sport.
    sunt multe capcane in ziua de azi: sucuri care se vor a fi dietetice si mai rau iti fac (chiar si cele asa zise naturale - mai bine iti faci la storcator), incalzirea la cuptorul cu microunde iarasi are efecte si asupra kilogramelor, e-urile la fel, ca sa nu mai spun de legumele si fructele pe care le mancam noi acum, pline de tot felul de substante.
    intra de exemplu pe slabute.ro si vei gasi acolo foarte multe discutii si recomandari, inclusiv lista cu punctele alimentelor daca te hotarasti sa tii cura weight watchers.
    spor la treaba!
  •  
    • 151 mesaje
    24 Iul 2011, 02:00
    0 0
    La varsta sta nu te gandi la diete in niciun caz. In cel mai bun caz urmeaza regulile simple de slabit: nu manca dupa ora 5, cel mult 6 ; cand vrei sa manci ceva scurt, ia un fruct sau o leguma, micul dejun sa fie cel mai consistent din punct de vedere al caloriilor. Si dupa urmeaza sport, mult sport. Bafta!
  •  
    • 155 mesaje
    25 Iul 2011, 13:22
    0 0
    GeorgianaBB said:
    La varsta sta nu te gandi la diete in niciun caz. In cel mai bun caz urmeaza regulile simple de slabit: nu manca dupa ora 5, cel mult 6 ; cand vrei sa manci ceva scurt, ia un fruct sau o leguma, micul dejun sa fie cel mai consistent din punct de vedere al caloriilor. Si dupa urmeaza sport, mult sport. Bafta!

La varsta ei probabil sta treaza pana la 12 noaptea... Cum sa nu manance dupa ora 5?
    Mesele ar trebui sa fie cam 5 pe zi... 3 principale si 2 gustari. Asta ajuta pentru ca organismul stie ca o sa primeasca mancare constant si nu e nevoie sa depuna.
    Conteaza mai mult ce mananca...si cantitatile. Ultima masa ar trebui sa fie cu 4 ore inainte de somn daca tin bine minte.
  •  
    • 5609 mesaje
    25 Iul 2011, 15:38
    0 0
    Renunta la dulciuri, paine si orez!
    Apoi tot ce mananci nu trebuie sa depaseasca marimea pumnul tau si ar cam trebuii safie 4-5 mese/zi in portii f mici.
    Incearca sa manaci in felul urmator: o masa de legume gatite sau crude fara carne sau alte proteine, carnea de pui, peste sau vita, doar slaba si fara pielita, doar fiarta sau fripta si doar cu salata. Fructele reprezinta o alta masa, separata...iarasi nu se amesteca cu nimic, de obicei le iei intre melese principale.
    Si nu in ultimul rand multa miscare: la gym sau pe jos, sau cu bicicleta sau cum iti place...dar este musai sa le asociezi.