Cine foloseste sau a folosit Slim&Fit si DetoxiColon

•  
    • 1 mesaje
    4 Iul 2011, 13:16
    1 0

Buna,

1) am mai tinut cure de slabire si ultimile kg refuza sa ma paraseasca

2) am raspuns unui test "ai nevoie de detoxifiere" si rezultatul a fost ca am

3) am aflat ca toxinele nu prea te lasa sa slabesti

4) eu sunt pofticioasa si nu prea reusesc sa rabd de foame

Cam acesta fiind profilul meu "special" am cautat un ajutor, un supliment care sa se potriveasca si crede ca cel mai la fix ar fi detoxicolon si slim&fit

Vreau sa aflu de la voi daca ati folosit si ce pareri aveti despre aceste produse

Va rog fara reclama sau antireclama in  favoarea altor produse :D

Multumesc!

•  
    • 232 mesaje
    7 Iul 2011, 16:32
    2 0

Eu am incercat detoxicolon 3 luni, poate putin cam mult, dar imi place ca nu mai am asa mai probleme de constipatie.

Acest mesaj a fost editat de către cutesuzy: 7 Iul 2011, 16:36
  •  
    • 168 mesaje
    7 Iul 2011, 16:34
    2 1
    Hmmm...eu nu am folosit niciun produs de detoxifiere, dar sincer as prefera detoxicolon decat colon help. Si sa iti spun de ce. Mama a luat zeolit(ingredient care se gaseste in detoxicolon) si a facut minuni! Ea era super constipata inainte si dupa nu a mai avut astfel de probleme, plus timp de 2 ani cat a luat zeolit nu a racit niciodata. Sa nu mai zic ca te apara de cancer! Mi se pare un ingredient care te pune pe picioare din toate punctele de vedere. Bine daca vrei zeolit simplu, gasesti multi firme care sa il distribuie.
    In ceea ce priveste slim&fit. Am folosit, insa nu cred ca e relevant cat am slabit, pt ca orice organism slabeste in felul lui. Ce mi-a placut mie a fost faptul ca am slabit normal, gen 1 kg jumate pe saptamana.
    Sper sa iti mai raspunda lumea, sa te hotarati exact ce vrei. Am vazut ca lumea ia tot felul de pastile, intreaba si de altele, vezi, analizeaza si dupa sa ne spui ce ai ales. a chiaaaar sa nu uiti si de sport ca daca nu iei degeaba orice pastila/praf
  •  
    • 1 mesaje
    12 Ian 2012, 16:34
    1 0
    Eu am folosit si Colon Help(nu slim&fit) la inceput si acum Detoxicolon. Tin sa spun ca diferenta e foarte mare. Pe scurt cred ca in Colon Help 70% e marketing si 30% beneficii reale. In schimb la Detoxicolon, chiar se vad rezultate si chiar e ce scrie pe el si mult mai mult. Am reusit sa fac o cura santoasa de detoxifiere, am slabit cateva kg(bun oricand pt o fata ) si ma simt mult mai energica. Iti recomand sa incerci. Diferenta de pret iarasi e f mare intre cele 2. Eu am gasit un pret bun aici http://www.vegis.ro/detoxicolon-480g-DACP150181--p487461.html. Succes
  •  
    • 15 mesaje
    14 Ian 2012, 13:03
    0 0

Eu mi-am luat slim&fit de pe SellADeal.ro cu 25 lei reducere insa inca nu stiu ce sa zic. cred ca trebuie schimbat intregul stil de viata, felul in care privim lucrurile. Cred ca si o consiliere pe langa produsele de slabit ajuta. Si sport.

Acest mesaj a fost editat de către costi4: 14 Ian 2012, 22:04
  •  
    • 2 mesaje
    26 Ian 2012, 12:48
    0 0

buna ziua,am luat si eu slim &fit si nu am slabit .Sotul meu a luat detoxicolon si apoi colon help si a fost multumit de colon help.

•  
    • 6 mesaje
    18 Apr 2012, 16:52
    0 0
    Diferenta e mare intre Detoxicolon si ColonHelp. Primul contine plante cu efect purgativ, de aia slabesti repede. Iar rezultatele rapide te fac sa crezi ca e mai eficient. Daca vrei rezultate rapide si apoi sa te intorci la stilul de viata anterior, Detoxicolon e solutia. Insa daca vrei sa ajungi la o greutate sanatoasa, la care sa te simti bine si pe care o poti mentine fara infometare permanenta, ai nevoie de rechilibrarea dietei. Pentru ca a te indopa si apoi a slabi o data sau de doua ori pe an facand o cura cu laxative nu face parte dintr-un stil de viata echilibrat.
  •  
    • 6 mesaje
    16 Mai 2012, 16:11
    2 1
    costi4 said:

Eu mi-am luat slim&fit de pe SellADeal.ro cu 25 lei reducere insa inca nu stiu ce sa zic. cred ca trebuie schimbat intregul stil de viata, felul in care privim lucrurile. Cred ca si o consiliere pe langa produsele de slabit ajuta. Si sport.

Colonul si ficatul sunt, impreuna, elemente foarte importante ale unui proces de detoxifiere si regenerare a organismului. Un program cu cap, vorba cuiva, le include pe amandoua, zic eu.

Ideea de schimbare de stil de viata e cheia . Si apa - pare un detaliu, dar e foarte important si atat de des ignorat - beti apa oameni buni, pentru sanatate si frumusete vorba reclamelor, dar beti. E INCREDIBIL de important.

•  
    • 1 mesaje
    9 Aug 2012, 12:10
    0 0

Eu folosesc detoxicolon de ceva vreme. Este super! Nu m-am asteptat la asemenea rezultate! Am incercat mai multe produse de slabit si mai ales de constipatie, fara prea multe rezultate bune...insa detoxicolon isi face treaba exact asa cum vrei!...Folositi cu incredere...nici nu stiti cat este de bun!...

•  
    • 168 mesaje
    20 Aug 2012, 23:44
    0 1
    Bianca_G said:

buna ziua,am luat si eu slim &fit si nu am slabit .Sotul meu a luat detoxicolon si apoi colon help si a fost multumit de colon help.

Pai Slim & fit nu slabeste de unul singur, ajuta cu pofta de mancare si cu arderile interne datorita ceaiului verde, garcinia etc.  Si daca e s-o luam asa, doar pastilele nesanatoase sau ceaiurile cu cine stie ce dubiosenii in ele ajuta la slabit in timp ce noi stam la tv, pe canapea si nu facem nimic altceva ca sa ne ajutam corpul sa dae jos mai repede grasimile.

•  
    • 151 mesaje
    22 Aug 2012, 00:37
    0 0
    Slim and fit sunt foarte bune ca potolesc foamea, adica poftele. Mie imi plac, ma simt bine cu ele, nu am efecte adverse si merg de minune cu dieta hipocalorica. 
  •  
    • 24 mesaje
    24 Aug 2012, 01:39
    0 0
    vreau si eu niste sfaturi va rog. am renuntat deja la zaharuri si la fainoase dar vreau sa trec la nivelul urmator, sa imi lucrez frumos corpul si eventual sa tin si o dieta. stiti cumva cu ce sa incep ca sport si ca dieta si eventual ceva care sa ma ajute cu astea dar sa nu fie ceva de genul milkshake si alte prostii dintr-astea. mersi
  •  
    • 151 mesaje
    24 Aug 2012, 01:50
    0 0
    FlorinaSS said:vreau si eu niste sfaturi va rog. am renuntat deja la zaharuri si la fainoase dar vreau sa trec la nivelul urmator, sa imi lucrez frumos corpul si eventual sa tin si o dieta. stiti cumva cu ce sa incep ca sport si ca dieta si eventual ceva care sa ma ajute cu astea dar sa nu fie ceva de genul milkshake si alte prostii dintr-astea. mersi

Pai cauta intai un sfat la nutritionist. Ti-am raspuns si pe celalalt topic: incepe cu sportul, cere sfaturi despre o dieta la nutritionist si el iti va recomanda mai departe ce-i ok pentru tine. Mie mi-a recomandat slim and fit. Sunt niste suplimente naturale, sincer ti le-as recomanda pentru ca sunt foarte ok. In principiu te ajuta cu pofta de mancare si accelerarea metabolismului. Cam asta ar trebui sa cauti la adjuvante, sa fie naturale si sa te ajute, nu sa faca toata treaba pentru tine caci daca promit marea cu sarea e clar ceva dubios la mijkloc. 

•  
    • 7 mesaje
    30 Aug 2012, 10:30
    1 0
    nu sunt bune