Pentru a slabi eficient si sanatos

•  
    • 3 mesaje
    29 Iun 2011, 13:21
    1 0

Cu totii stim ca pentru a slabi fara a apela la tratamente periculoase care pot periclita sanatatea noastra, este nevoie de o alimentatie corecta si sport.
    Acum exista o metoda de a slabii intr-o maniera placuta si fara a face sacrificii drastice care ne pot periclita sanatatea. ZUMBA este o forma de aerobic care combina foarte frumos si placut fitness cu muzica latino. Deci dansam, nu lucram, ne distram, nu muncim la un aparat static in speranta ca o sa obtinem rezultatele dorite.
    In esenta, cu Zumba slabim cu un efort fizic placut si distractiv. Pentru a obtine rezultate bune care sa ne satisfaca, trebuie sa ne concentram si asupra alimentatiei. Cea mai mare greseala ar fi sa credem ca trebuie sa tinem un regim foarte strict. In aceasta situatie nu facem decat sa devenim infometate aparand si reactii adverse aferente. O dieta adecvata, in combinatie cu un program de min 3 ore de miscare saptamanal, este suficient pentru a vedea intr-un timp scurt rezultatele dorite .
    Prima sala de aerobic ce ofera aceasta posibilitate de a slabi interactiv, este Fresh Club care ofera ore de Zumba dar si alte forme de aerobic pentru cei interesati. Aici, daca dorim sa facem un program de nutritie avem cu cine sa vorbim si sa gasim cea mai buna modalitate pentru noi de a slabi.
    Daca vrem sa obtinem rezultate trebuie sa stim cat si ce sa mancam, astfel incat sa nu apelam la pastile de slabit sau la alte forme "magice" si sa facem o forma de miscare cat mai placuta pentru noi. Trebuie sa fim constienti ca rezultatele nu se obtin in cateva zile.
    Informatia este valoroasa doar daca stim sa o valorificam. Sa slabesti este usor daca sti cum , esti motivata si indrumata .
    Sper ca acest mesaj sa fie de folos cat mai multor persoane si daca exista intrebari nu ezitati sa ma contactati !

•  
    • 17 mesaje
    30 Iun 2011, 17:28
    1 0
    Eu ca sa slabesc si sa-mi mentin echilibrul organismului folosesc gamele de produse GNC. Din fericire, acum sunt si in Romania. Nu mai trebuie sa-mi rog prietenii sa mi le aduca din strainatate. Chiar si pentru par, unghii si piele am vazut ca au niste vitamine, cu prima ocazie o sa le testez, fiindca mi-au castigat toata incredere pana cum produsele pe care le-am folosit!
  •  
    • 151 mesaje
    3 Iul 2011, 23:55
    0 0
    Un mic sfat : cred ca ar fi mai bine pentru noi toate daca ne-ai spune exact ce efect au avut produsele astea, decat sa le lauzi fara sens.
  •  
    • 168 mesaje
    4 Iul 2011, 00:03
    0 0
    Aerobicul in general, dar mai ales zumba, face minuni in a-ti modela corpul. Eu acum o luna m-am apucat de diete, slim&fit, fitness si am slabit 6 kilograme intr-o luna, insa cand a venit vorba, impreuna cu prietena mea, cum sa ne mentinem greutatea si formele trebuia sa alegem intre tae bo si aerobic. Sincer nu am stiut ce sa alegem, pentru ca auzisem ca tae bo iti face niste picioare de vis, insa ni se pare putin plictisitor astfel incat am ajuns sa facem zumba si sa iesim din sala rosii la fata, insa cu un chef de distractie mult mai mare!
  •  
    • 232 mesaje
    21 Aug 2013, 14:41
    0 0
    Imi surde si mie aceasta idee cu Zumba