vreau sa ma ingras...sfaturi va rog

•  
    • 6 mesaje
    23 Iun 2011, 21:58
    0 0

buna...am vz p aici toata lumea vrea sa slabeaska sau dau sfaturi kum au slabit...eu ma kinui de 2 ani sa ma ingras :((( kiar nu pot....orice sfat ar fi bine-venit..va multumesk

•  
    • 738 mesaje
    23 Iun 2011, 22:23
    0 0
    te kinui cu k?
    pai nu te chinui corect mai fata mai
    kum tot cu k?
    pai cum asa se poate,mai?
    sa schilodesti lb romana...a?
  •  
    • 151 mesaje
    23 Iun 2011, 23:08
    0 0
    Mananca 1 kg de fistic/alune/nuci in 2 zile fara sa faci sport si sa vezi ce pui pe tine! 2 kilograme instant! Bine nu cred ca e o metoda foarte sanatoasa, dar in cazul in care nu mai poti de nerabdare...
  •  
    • 5144 mesaje
    23 Iun 2011, 23:17
    0 0
    tania, draga, tinand cont de modul in care scrii, tre' sa fii tinerica; asa ca ai rabdare! lucrurile se mai pot schimba dupa o sarcina, maturizarea in sine, etc. mananca sanatos, dupa un program, consulta eventual si un nutritionist si sa nu faci prostia sa te indopi cu toate alimentele care sunt interzise in timpul curei, pt ca nu faci decat sa-ti dai sanatatea peste cap. daca asta este constitutia ta, nu poti face mare lucru. ai in familie pe careva cu care crezi ca semeni la capitolul... carne?
  •  
    • 6 mesaje
    23 Iun 2011, 23:37
    0 0
    Yocko said:
    te kinui cu k?
    pai nu te chinui corect mai fata mai
    kum tot cu k?
    pai cum asa se poate,mai?
    sa schilodesti lb romana...a?

ce sa ti povesteskkkkk kiar ai o prb ku acest ,,k,, eu nu am intrb dk are cineva ku acest ,,k,, am intrb ce ma intereseaza dar vad k nu ai d cn sa te iei skz dar asa skriu eu...dk nu ti place nu te am obligat eu sa ti dai ku parearea...bey da ce rautati...

•  
    • 6 mesaje
    23 Iun 2011, 23:41
    0 0
    georgianabBB mesri d rasp am incerkat si metoda asta dar nici o sansa...ma m ales doar ku..rau.. sa zik asa k ma m indopat si mi a vn s vomit am incerkat si vitamine nimik....pt basilio da adevarat sa spunem k sunt tinerika am 27 d ani sarcina am avut deja baietelul meu are un an..si degeaba ma m ales ku mai putine kg k inainte sa raman insarcinata...si in fam da o am p mama kre este o femeie normala nici slaba nici grasa..mi am fak analize nu am nimik snt sanatoasa...kiar nu mai stiu ce sa mai manank si ce vitamine sa iau...
  •  
    • 168 mesaje
    24 Iun 2011, 18:31
    0 0
    Ai incercat sa faci un antrenament intens la sala? S-ar putea ca dupa 2-3 luni de exercitii sa iti creasca masa musculara si sa iei astfel si in greutate. Oricum pana sa ajunga cineva cu muschii vizibili are nevoie de cel putin jumatate de an, deci nu se pune problema de asa ceva
  •  
    • 6 mesaje
    24 Iun 2011, 20:42
    0 0

roxy...la sala ma duk de kand ma stiu...tokmai pt a mi intrtine masa muskulara ..nu ma buk pt slabit am un antrenor am program in fiekare zi ce sa fak...dar ku sala nu ma ingras akolo pur si simplu ma mentin intradevar sunt forme frumoase ,,doar atat,,  multumesk de mesaj

•  
    • 426 mesaje
    25 Iun 2011, 09:35
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 168 mesaje
    25 Iun 2011, 20:05
    0 0
    Imi spui si mie cam ce tip de aparate folosesti pentru a-ti mentine forma dorita? si cam cat dureaza reprizele de exercitii? Eu am tinut dieta, am luat pastile si am slabit, dar nu sunt inca multumita, pentru ca nu prea am forme . Auzisem de tae-bo ca iti sculpteaza frumos gambele si posteriorul, dar as dori sa stiu ce se face si la fitness.