cum sa am brate mai subtiri?

•  
    • 62 mesaje
    30 Apr 2011, 16:30
    0 0

am incercat exercitiile cu gantere(2 Kg) si am vazut ca mai mult mareau volumul bratelor.de slabit nu cred ca e cazul pt ca sunt slaba deja,insa grasimea la mn s-a depozitat in zona bratelor si se vede urat..ce as putea face?ce alte exercitii sa fac?

•  
    • 232 mesaje
    1 Mai 2011, 11:27
    0 0
    mie mi se pare ca nu volumul este problema ci tonusul, iar asta se poate imbunatatii cu ganterele
  •  
    • 1166 mesaje
    2 Mai 2011, 13:41
    0 0

Buna Deea,

Si eu am problema asta....am crescut in timp greutatea ganterelor cu diverse programe si am ajuns la gantere de 3 kg.Mi-am tonifiat bratele,intr-adevar, dar a crescut si masa musculara (ceea ce nu ma prea incanta).

Recent am descoperit programul antrenoarei Tracy Anderson.Il practic de saptamana trecuta, iar in cadrul acestui antrenament este o sectiune pentru brate, tonifiere si micsorarea masei musculare.Programul se numeste "Tracy Anderson method-mat workout".Pentru a evita ceea ce ni s-a intamplat noua,Tracy Anderson recomanda folosirea ganterelor de maximum 1,5 kg pentru exercitiile de tonifiere.

Eu sper ca in 2-3 saptamani sa vad rezultatele...

O zi buna!

•  
    • 19 mesaje
    2 Mai 2011, 20:30
    0 0
    si eu aveam problema asta si fac exercitii cu ganterele de 1 kg pentru tonifiere
  •  
    • 232 mesaje
    21 Iul 2013, 12:43
    0 0
    sau...se mai pot intretine foarte bine cu inotul. Este genial , plus ca ajuta la tonifiere si astfel arata mult mai bine bratele intretinute decat slba si firave